Angelina Jolie en Brad Pitt's 6 kinderen: wat we weten over hun geschatte netto waarde

Inhoudsopgave:

Angelina Jolie en Brad Pitt's 6 kinderen: wat we weten over hun geschatte netto waarde
Angelina Jolie en Brad Pitt's 6 kinderen: wat we weten over hun geschatte netto waarde
Anonim

Angelina Jolie, 46, heeft onlangs een enorme comeback gemaakt met haar eerste Marvel Cinematic Universe-film, Eternals, met in de hoofdrol haar nu echte vriend Salma Hayek, 55. Jolie wordt door fans geprezen omdat ze "stra alt" in de film die gemengde reacties van kijkers lijkt te hebben getrokken. Maar wat fans echt scherp houdt, zijn de rode loper-optredens van de Golden Globe-winnaar. Iedereen is dol op haar kinderen die met haar meegaan tijdens de première-evenementen. Het is verfrissend om te zien te midden van de intense voogdijstrijd tussen Jolie en haar ex-man, Brad Pitt, 57.

Hoewel hun oudste Maddox Jolie-Pitt, 20, de laatste tijd niet meer in de buurt is omdat hij sinds 2019 studeert aan de Yonsei University in Zuid-Korea, hebben zijn broers en zussen openbare evenementen bijgewoond om hun steun te betuigen aan de nieuwe projecten van hun moeder. Zahara (16) en Shiloh (15) droegen zelfs de beroemde jurken van hun moeder op de rode loper om duurzaamheid te promoten. Pax, 17, en tweeling Knox en Vivienne, 13, hebben ook coole outfits gedragen die fans prezen omdat ze leuk en geschikt waren voor de leeftijd, in tegenstelling tot de stijl van de meeste Hollywood-beroemdheden tegenwoordig.

Toen de Jolie-Pitt-kinderen allemaal volwassen waren, begonnen fans zich ook af te vragen hoeveel ze waard zijn. Hier is alles wat we weten over hun geschatte vermogen.

De geschatte netto waarde van de 6 Jolie-Pitt Kids

De Jolie-Pitt-tweeling staat 7e op de lijst van rijkste kinderen ter wereld 2021 door Electric Ride on Cars. Ze hebben een geschatte waarde van $ 200 miljoen. Er wordt gezegd dat het een gedeeld trustfonds is met de rest van hun broers en zussen of een toekomstige erfenis van hun ouders. Het vermogen van Pitt alleen al is bijna $ 300 miljoen, terwijl Jolie ongeveer $ 120 miljoen waard is. Hayek's dochter Valentina Paloma Pinault, 14, maakte ook de lijst en stond op de 13e plaats met een nettowaarde van $ 12 miljoen.

Eerste op de lijst is de dochter van prins William, 39, en Kate Middleton, 39 - Prinses Charlotte van Cambridge, 6, met $ 5 miljard, gevolgd door haar broer prins George van Cambridge, 8, die $ 3 miljard waard is. De derde plek gaat naar Blue Ivy Carter, 9, dochter van Beyoncé en Jay-Z. Ze zal ongeveer $ 1 miljard erven van het koninklijk paar van de muziek. Blue deelt de plek met prins Louis van Cambridge, 3. Tussen hen en de Jolie-Pitt-tweeling staat de dochter van Tom Cruise, 59, en Katie Holmes, 42 - Suri Cruise, 15, die $ 800 miljoen waard is. Dan is er het eerste kind van Kylie Jenner en Travis Scott met $ 726 miljoen, Stormi Webster, 3.

De echte kosten van het opvoeden van de Jolie-Pitt-kinderen

Het is niet duidelijk hoe de sterren van Mr. en Mrs. Smith van plan zijn hun rijkdom aan hun zes kinderen te verdelen. Maar door de jaren heen hebben we gezien hoe duur het moet zijn om ze groot te brengen. Je weet wel, met de privéjets, huizen, kindermeisjes, vakanties, enz. Dus hier is een overzicht van hoeveel het eigenlijk kost om de Jolie-Pitt-kinderen op te voeden.

Er wordt gezegd dat de kinderen toen ze opgroeiden fulltime oppas hadden om hun drukke ouders te helpen voor hen te zorgen. Een oppas van beroemdheden verdient ongeveer $ 140.000 tot $ 185.000 per jaar. Met alle zes kinderen zo dichtbij, weten we zeker dat Brangelina meerdere kindermeisjes had. Tegenwoordig waarschijnlijk maar één of twee. Ze hebben ook lijfwachten die 2 miljoen dollar per jaar krijgen om zo'n spraakmakende familie te beschermen.

In de afgelopen jaren staat de familie Jolie-Pitt bekend als globetrotters. De paparazzi vangen ze altijd op jachten of op de luchthaven. Ze huren ook een hele privéjet tijdens vakanties. Vanaf 2018 toonden rapporten aan dat ze ongeveer $ 5 miljoen per jaar uitgeven aan privéjets alleen - los van het bedrag dat ze uitgeven aan andere vakantiekosten per jaar, wat neerkomt op een totaal van $ 200.000.

Natuurlijk moesten ze zich ook verschillende keren verplaatsen vanwege de filmlocaties van de acteurs. Ze hebben tenslotte een aantal mooie panden om in te verblijven over de hele wereld. Er is het Chateau Miraval met 35 slaapkamers in Frankrijk dat het ex-paar kocht voor $ 35 miljoen, een herenhuis met 15 kamers met een wijngaard in Valpolicella, Italië, en het Cecil B. Demille herenhuis dat de S alt-actrice in 2017 kocht voor $ 24,5 miljoen.

Laten we niet vergeten dat verjaardagsfeestjes van beroemdheden nooit eenvoudig zijn. Op Pax' 7e verjaardag gaven zijn ouders $ 7000 uit om een rivierboot te huren en over de Seine te cruisen in Parijs, Frankrijk. Ze gaven ongeveer $ 500.000 uit om na de festiviteiten in het Waldorf-Astoria te verblijven. Tegenwoordig zijn de kinderen niet meer gezien met uitbundige openbare verjaardagsvieringen. Toch is zes verjaardagen per jaar zeker niet goedkoop.

Aanbevolen: