Angelina Jolie en Brad Pitt zijn misschien gescheiden, maar ze brengen hun kinderen nog steeds naar dezelfde bestemmingen

Inhoudsopgave:

Angelina Jolie en Brad Pitt zijn misschien gescheiden, maar ze brengen hun kinderen nog steeds naar dezelfde bestemmingen
Angelina Jolie en Brad Pitt zijn misschien gescheiden, maar ze brengen hun kinderen nog steeds naar dezelfde bestemmingen
Anonim

Brad Pitt en Angelina Jolie zitten nog steeds vast in hun rommelige voogdijstrijd. De Marvel-actrice klaagt momenteel de FBI aan voor het niet arresteren van haar vervreemde echtgenoot wegens een vermeende woordenwisseling tussen hem en hun kinderen in een privévliegtuig in 2016.

Nu hun eerstgeborene Shiloh Jolie-Pitt naar verluidt naar een verre universiteit gaat om weg te blijven van haar moeder, kunnen fans niet anders dan zich afvragen wat de co-ouderschapsrelatie van het voormalige paar is. Vooral sinds onlangs ging het gerucht dat Pitt Jolie en hun kinderen naar Europa had gevolgd. Dit is wat er echt aan de hand is tussen hen.

Inside Angelina Jolie & Brad Pitt's Messy Custody Trial

In juni 2022 zei een insider dat Pitt "op zijn plaats zat" te midden van zijn intense voogdijstrijd met Jolie. "Brad heeft zich in zijn huis verschanst", zei de bron over de Bullet Train-acteur.

"Hij geniet af en toe van downtime in zijn kunststudio. … Hij is de hele tijd bezig met het aftekenen en brainstormen van projecten, [en zijn productiebedrijf] Plan B is altijd bezig met dingen." Ze voegden eraan toe dat de Oscar-winnaar ervan overtuigd is dat de Eternals-ster het proces met opzet uitstelt. "Het is heel duidelijk voor hem dat Angie haar uiterste best heeft gedaan om het proces te vertragen en te vertragen," zei de bron.

"Het enige wat hij kan doen is samenwerken met zijn juridische team en het papierwerk indienen terwijl hij reageert op haar beweringen", vervolgden ze. "Maand na maand gaat voorbij met het ene stukje bureaucratie na het andere, eindeloos door hoepels springen en gekibbel tussen hun advocaten zonder oplossing. In 2018 behield Jolie de voogdij over hun zes kinderen, terwijl Pitt 'therapeutische bezoeken' kreeg.

Het Superior Court van Los Angeles County heeft de actrice naar verluidt verteld dat "geen relatie hebben met hun vader" "schadelijk" zou zijn voor hun kinderen: Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne en Knox. Ze kreeg ook de opdracht om hen te verzekeren dat ze 'veilig zijn bij hun vader'.

In mei 2021 kreeg Pitt voorlopig de gezamenlijke voogdij over hun vijf jongste kinderen. De uitspraak kwam echter van rechter John Ouderkirk die in 2014 het huwelijk van het voormalige paar leidde. Als gevolg daarvan verzocht Jolie om de rechter te diskwalificeren, wat vervolgens werd goedgekeurd door het Californische hof van beroep. De Fight Club-ster deed een beroep op een herziening van de diskwalificatie. Maar het Hooggerechtshof van Californië ontkende het in oktober 2021.

Heeft Brad Pitt een hechte relatie met zijn kinderen?

In juli 2020, een jaar nadat Pitt en Jolie legaal vrijgezel waren verklaard, vertelde een bron aan Us Weekly dat de acteur van The Lost City niet met zijn oudere zonen sprak.

"Die relatie bestaat nog steeds niet", zei de insider over zijn relatie met Maddox en Pax. Een jaar eerder zei een andere bron dat Pitt zijn ruzie met Maddox als een "enorm verlies" beschouwt. Hij hoopte echter nog steeds dat hij weer contact met hem zou opnemen. "Met Maddox in het buitenland [voor de universiteit], heeft Brad ook goede hoop dat Pax ook geïnteresseerd zal zijn om opnieuw contact te maken zonder de invloed van zijn oudere broer", legt de bron uit.

Destijds zei Jolie dat ze de scheiding van Pitt had aangevraagd omwille van hun kinderen. "Ik ging uit elkaar voor het welzijn van mijn familie", zei de Maleficent-ster.

"Het was de juiste beslissing. Ik blijf me concentreren op hun genezing. Sommigen hebben misbruik gemaakt van mijn stilzwijgen en de kinderen zien leugens over zichzelf in de media, maar ik herinner hen eraan dat ze hun eigen waarheid kennen en hun eigen gedachten." Ze beschreef haar kinderen ook als "zes zeer dappere, zeer sterke jonge mensen."

Nemen Angelina Jolie en Brad Pitt hun kinderen nog steeds samen op vakantie?

Op 11 juli 2022 meldde Hollywood Life dat Pitt in Rome was geland waar zijn ex-vrouw en dochters Zaharah, Shiloh en Knox op vakantie waren.

Daarvoor werd Jolie gespot op de lokale markt met haar Eternals-co-ster Salma Hayek. De S alt-ster werd ook gefilmd terwijl ze samen met haar dochter Shiloh zong tijdens het concert van Måneskin in de stad. Het is echter niet bevestigd of het voormalige stel elkaar ooit heeft ontmoet tijdens de reis.

Aanbevolen: