Inside Justin Timberlake en Christina Aguilera's relatie vandaag

Inhoudsopgave:

Inside Justin Timberlake en Christina Aguilera's relatie vandaag
Inside Justin Timberlake en Christina Aguilera's relatie vandaag
Anonim

Als we het hebben over Britney Spears' relaties met beroemdheden, komen Christina Aguilera en Justin Timberlake altijd voor de geest. Beiden hebben een gecompliceerde relatie gehad met de Princess of Pop. Tijdens het conservatoriumproces van Spears verontschuldigde Timberlake zich 'onoprecht' voor de manier waarop hij haar in het verleden behandelde. Daarna riep de Toxic hitmaker Aguilera om haar stilzwijgen tijdens haar juridische strijd.

In de jaren 2000 kwamen Timberlake en Aguilera dicht bij elkaar na de rommelige breuk van de eerste met Spears… Dit is wat er echt tussen hen gebeurde.

Hoe hebben Christina Aguilera en Justin Timberlake elkaar ontmoet?

De twee leerden elkaar voor het eerst kennen in het begin van de jaren '90, toen ze samen met Spears en Ryan Gosling werden uitgebracht in het zesde seizoen van Disney Channel's The All-New Mickey Mouse Club. De vier werden uitgekozen uit een auditie voor 's alt of the earth, bread and butter all-American kids'. Ze hebben een uitzondering gemaakt voor Gosling, die Canadees is. Producer Sarah Elgart onthulde dat hoewel ze "niet echt agent en Hollywood-savvy waren", ze natuurlijke talenten hadden die hen tot de grote sterren maakten die ze nu zijn. MMC-aluin, Nikki DeLoach herinnerde zich zelfs dat het kijken naar de jonge Xtina die zong "bijna zoiets was als getuige zijn van iets goddelijks".

Wat Justin betreft, Elgart zei dat hij en Spears allebei "een natuurlijk talent en eerlijkheid" hadden als het op dansen aankomt. "Ze werkten allebei heel hard, en ze leken het moment te waarderen," zei ze, terwijl ze opmerkte dat Gosling, aan de andere kant, "niet zo'n zanger of danser was, maar hij was een soort magisch talent op de scherm. Hij was erg grappig." De La La Land-ster zei het later zelf - hij "was lang niet zo getalenteerd als sommige van de andere kinderen", en daarom denkt Elgart dat "hij iedereen het meest verraste wat betreft het worden deze Oscar [genomineerde] thespian."

Over romantiek tussen de castleden gesproken, Mouseketeer Tony Lucca gaf toe dat er "veel jonge liefde was" in de Club. "Maar ik denk dat er ook veel rechtvaardige vriendschappen waren", legde hij uit. "Weet je, echt bonafide grote platonische vriendschappen die tot op de dag van vandaag hebben standgehouden."

Hebben Justin Timberlake & Christina Aguilera een date gehad?

In 2018, tijdens het Carpool Karaoke-segment van The Late Late Show, vertelde Aguilera gastheer James Corden over het 'liefdesplein' tussen haar, Timberlake, Spears en Gosling in hun MMC-dagen. "Er waren zeker verliefdheden, maar… ik zat niet in de trein", zei de Burlesque-ster. De gastheer vroeg toen: "In welke trein zat je? Zat je in de Timberlake-trein?" De Voice-rechter lachte en gaf toe dat ze misschien iets had voor de N-Sync-zangeres."Hij had swag, moet ik zeggen. Zelfs toen had hij swag," gutste ze.

Ze sprak toen de liefdesdriehoek aan die haar lang geruchtmakende vete met Spears zou kunnen zijn begonnen. "Er waren mij en Britney -- nou ja, je weet wel -- er was toen iets", vertelde ze. Ze voegde eraan toe dat de Baby One More Time-zanger "spijt" moet hebben van het daten met Timberlake, omdat "ik Ryan [Gosling] redelijk goed ken… hij was echt verliefd op Britney", zei Aguilera. Om het samen te vatten: Aguilera en Spears hielden allebei van Timberlake, zowel Timberlake als Gosling hielden van Spears, en de twee meisjes waren misschien met elkaar in botsing gekomen vanwege hun wederzijdse verliefdheid op de Friends with Benefits-acteur.

Een jaar na Timberlake's splitsing van Spears, haalde ze de krantenkoppen met Aguilera nadat ze allebei kusjes op het podium hadden gedeeld met Madonna Timberlake's ontevreden reactie werd vastgelegd op camera. Diezelfde zomer werkte hij samen met Aguilera voor hun Justified & Stripped Tour. Het paar leidde natuurlijk tot datinggeruchten. Maar praten met E! De actrice zei destijds: "Ik zie gewoon veel meisjes in de buurt van [Timberlake] - hij weet dit - die er gewoon zo op uit zijn om bij hem te zijn voor hem en de hele zaak."

Zijn Justin Timberlake en Christina Aguilera vrienden in 2022?

In 2010 kwamen Aguilera en Timberlake weer samen toen ze optrad tijdens zijn Justin Timberlake and Friends-concert in Las Vegas. Daarna leken de twee uit elkaar te zijn gegroeid. Bij de première in 2011 van zijn film Bad Teacher vertelde Extra aan de zangeres van Sexy Back dat Aguilera weer met hem wilde samenwerken. "Weet je, ik heb niet elke week een show om te jureren [verwijzend naar Aguilera op X-Factor]," antwoordde hij. "Ik ben goed bereikbaar, Christina. Je zou me even kunnen bellen."

In 2018 verpletterde Aguilera de geruchten dat ze ruzie had met haar MMC-collega's. 'Ik hou van die jongens, ik bedoel, hou je me voor de gek?' vertelde ze aan Entertainment Tonight."We hebben zeker een keer een reünie nodig." Toen de hitmaker van Striptease in 2021 nieuwe muziek plaagde op Instagram, was Timberlake een van de eerste mensen die hun steun becommentarieerde. "Wat dit ook is, ik ben er klaar voor AF GreatestVoiceOfOurGeneration", schreef hij.

Aanbevolen: