Wat is de relatie van Gwen Stefani met haar ex Gavin Rossdale zoals vandaag na hun scheiding?

Inhoudsopgave:

Wat is de relatie van Gwen Stefani met haar ex Gavin Rossdale zoals vandaag na hun scheiding?
Wat is de relatie van Gwen Stefani met haar ex Gavin Rossdale zoals vandaag na hun scheiding?
Anonim

Gwen Stefani stapte in 2002 in het huwelijksbootje met haar oude partner Gavin Rossdale tijdens een uitbundige huwelijksceremonie, en hoewel de zangeres van No Doubt ervan overtuigd was dat ze de liefde van haar leven had gevonden, wist ze niet dat tegen 2015 afbrokkelen.

Stefani, die tot over haar oren verliefd was op Rossdale, zou geplaagd worden door krantenkoppen die beweerden dat haar ex-man een geheime affaire achter haar rug had, wat uiteindelijk leidde tot het uiteenvallen van het paar, volgens rapporten. En hoewel aanvankelijk werd aangenomen dat het slechts één persoon was die Rossdale achter Stefani's rug om had gezien, zouden verschillende publicaties smeken om te verschillen, waarbij wordt benadrukt dat het er mogelijk meerdere waren.

In augustus 2015, na maanden van krantenkoppen over ontrouw, besloot Stefani de stekker eruit te trekken en het huwelijk te beëindigen na 13 jaar huwelijk. Het was duidelijk dat er iets was gebeurd in het huwelijk dat haar geen enkele hoop gaf dat de twee verder konden gaan dan wat er was gebeurd - zelfs hun drie kinderen, Kingston, Apollo en Zuma konden hun relatie niet redden.

In juli 2021 verbaasden Stefani en haar nu-echtgenoot Blake Shelton fans nadat ze hadden aangekondigd dat ze in het geheim in het huwelijksbootje waren gestapt in Oklahoma in een huis dat The Voice-ster voor hem en zijn vrouw had gebouwd, en terwijl de "Hey Baby" zangeres is gelukkiger dan ooit nu ze bij Shelton is, waar staat haar relatie met Rossdale?

Gwen Stefani en Gavin Rossdale: zijn ze nog steeds dichtbij?

Niet helemaal.

Laten we niet vergeten dat het Stefani was die wat moest graven in haar eigen huis om te ontdekken dat de berichten over haar ex-man inderdaad waar waren.

De Britse rockster had een affaire met de oppas van de familie, Mindy Mann, en de resterende acht maanden van Stefani's huwelijk werden beschreven als "acht maanden van de hel", terwijl ze probeerde te begrijpen wat het geheim was dat Rossdale had zich al die tijd in hun huis verstopt.

Hij leidde een dubbelleven.

Een verklaring van het ex-paar na hun breuk in 2015 luidde: Hoewel we samen tot de wederzijdse beslissing zijn gekomen dat we niet langer partners in het huwelijk zullen zijn, blijven we partners in het ouderschap en zetten we ons in voor samen onze drie zonen opvoeden in een gelukkige en gezonde omgeving.”

Mann, die oorspronkelijk uit Australië komt, had drie jaar voor Stefani en Rossdale gewerkt voordat de hitmaker "Misery" de waarheid zou leren over de hechte band die haar vroegere vlam had gedeeld met de vrouw die over hun kinderen waakte.

Er waren geruchten dat Rossdale niet trouw was geweest aan Stefani, maar het paar veegde die beweringen lange tijd van tafel, waardoor fans de indruk kregen dat er waarschijnlijk geen waarheid was in wat er in de druk.

Us Weekly deelde toen dat Rossdale's affaire met Mann was begonnen kort nadat ze was aangenomen om de fulltime oppas van hun kinderen te zijn, en de enige reden waarom Stefani erachter kwam, is dat ze een reeks rug- en -weer sms-berichten tussen hen op de iPad van het gezin.

"De iPad was gekoppeld aan de telefoon van Gavin", vertelde een bron aan de geloofwaardige publicatie. "Een van de andere kindermeisjes ontdekte de uitwisseling en vertelde het aan Gwen."

Toen de moeder van drie haar ex confronteerde met de berichten, wuifde hij het weg en zei hij dat de flirterige opmerkingen onschuldig waren voordat hij de affaire maanden later aan zijn vrouw opbiechtte, wat Stefani ertoe bracht om ermee op te houden met haar kinderen vader op een snelle manier.

Erger is dat, terwijl Stefani zwanger was van hun derde kind Apollo, Rossdale's affaire met de oppas nog steeds aan de gang was, onthulden bronnen, eraan toevoegend dat toen de blonde schoonheid erachter kwam hoe lang haar ex Mann had gezien, ze was ongelooflijk kapot.

Stefani onthulde later dat ze zichzelf maandenlang 'gemarteld' had terwijl ze probeerde de affaire te ontdekken tussen iemand die ze in dienst had om bij haar thuis te werken met de man die ze ooit beschouwde als de liefde van haar leven. Ze zei ook dat 9 februari 2015 een datum is die in haar gedachten staat als de dag waarop ze de waarheid achter de hele beproeving leerde kennen.

In een interview met Harper's Bazaar, vertelde Stefani aan de publicatie: Iedereen weet wat er daarna gebeurde… ik weet natuurlijk de datum.

"Het was het begin van de hel. Zoals zes, zeven, acht maanden van marteling, proberen dit grote geheim te achterhalen."

Terwijl de 'coole' zangeres wanhopig het nieuws onmiddellijk met familie en vrienden wilde delen, maakte ze zich zorgen over het welzijn van haar kinderen, wetende dat ze datzelfde jaar een echtscheiding zou aanvragen.

Wat er gebeurde was bidden. Dat is mijn jeugd, zo ben ik opgevoed

"En ik denk dat ik daarvan afgedwaald ben. Maar weet je, als het zo erg wordt, word je gewoon wanhopig?"

In 2017 werd ook beweerd dat Rossdale naar verluidt nog een affaire had met een man genaamd Marilyn, die werd geboren als Peter Robinson, volgens Inquisitr.

Het rapport werd echter nooit publiekelijk besproken door Stefani's ex.

De twee zijn heel erg co-ouderschap van hun drie kinderen samen, maar er wordt aangenomen dat ze op dit moment niet met elkaar praten, tenzij het hun kinderen betreft.

Aanbevolen: