Hoe is de relatie tussen Usher en Justin Bieber vandaag?

Inhoudsopgave:

Hoe is de relatie tussen Usher en Justin Bieber vandaag?
Hoe is de relatie tussen Usher en Justin Bieber vandaag?
Anonim

Door de jaren heen hebben fans zich altijd afgevraagd wat de echte aard van de band tussen Usher en Justin Bieber is. De eerste staat bekend als de mentor van de laatste. Maar op een gegeven moment begon de Yummy-zanger keuzes te maken die het 43-jarige R&B-icoon teleurstelden. Nu 28 jaar oud en vechtend tegen een zeldzame ziekte waardoor een kant van zijn gezicht verlamd raakte, maken de Biebs Usher weer trots. Dit is de waarheid over hun huidige relatie.

Hoe werd Usher de mentor van Justin Bieber?

Usher ontmoette Bieber voor het eerst rond 2008. Het was nadat diens YouTube-video's viraal gingen. "Ik had via de wijnstok over Justin gehoord, omdat mensen over hem praatten", vertelde de Burn-zanger aan Howard Stern"En ik zei tegen hem: 'Waarom regel je geen ontmoeting tussen mij en je manager, ik zou je graag ontmoeten en dit doen in een formele setting. Ik ben te laat voor een afspraak met Jermaine Dupri en Ik wil hem niet laten wachten, dus laten we dit op de juiste manier doen.'" Hij voegde eraan toe dat hij onder de indruk was van het vermogen van het jonge talent om "die magie te produceren".

Daarna bekeek de zanger een van Biebers hit YouTube-clips met enkele van zijn collega's. Dat was inclusief de vrouw van muziekdirecteur L. A. Reid, die onmiddellijk de sterkwaliteit van de tiener herkende. "Perri zegt: 'Ben je gek? Je kunt maar beter nu naar beneden gaan en deze jongen ontmoeten. Hij is geweldig,'" vervolgde Usher.

Tijdens het interview kwam de zanger van Peaches in de problemen, waaronder enkele uitgelekte foto's van zijn geslachtsdelen. Toen Stern de mentor ernaar vroeg, antwoordde hij lachend: "Hij heeft een eigen wil. Wat hij koos om met zijn penis te doen, is zijn voorrecht. Hij beheert dat aspect van zijn leven. Ik heb niets te maken met de geslachtsdelen van Justin Bieber, man. Kom op."

Zijn Justin Bieber en Usher nog steeds vrienden?

Ondanks dat hij begrip had voor Biebers tienerovertredingen, zoals het huis van zijn buurman belazeren, een DUI krijgen en meer, gaf Usher toch toe dat hij teleurgesteld was in zijn beschermeling. "Ik kan zeggen dat ik niet blij ben met alle keuzes die mijn vriend heeft gemaakt", aldus de OMG-zangeres. "Maar ik steun hem. Ik doe mijn uiterste best om zoveel mogelijk positieve bekrachtiging te geven als ik kan. Ik zal hem op zijn borst slaan als dat nodig is, en hem een knuffel en kus geven als ik nodig hebben." Hij herhaalde deze gevoelens later toen hij met Stern sprak. Hij haalde zelfs zijn soortgelijke ervaringen in het verleden aan.

"Je zult momenten hebben," legde Usher uit. "En als hij dat doet, kan ik hem alleen de realiteit laten zien van wat er is gebeurd… natuurlijk hebben we strenge gesprekken gehad." In 2020 feliciteerde hij Bieber met zijn album Changes door zijn groei door de jaren heen te erkennen."Het is heel moeilijk. Je begrijpt de druk niet", zei hij over het sterrendom van de popster in een interview met Extra. "Het lijkt gewoon van, 'Oh, het is zo geweldig om deze lichten en deze camera's en al deze mensen naar je te hebben staren.'"

Hij vervolgde: "Het is zo mooi, maar de druk die daarmee gepaard gaat en de realiteit van hoe moeilijk het is om onder dat soort toezicht te leven, is veel. Het feit dat hij erin is geslaagd om om terug te komen, een nieuw album uit te brengen en weer een stukje van zijn leven te delen."

Usher was ook aanwezig op Justins bruiloft met Hailey Baldwin in 2019. "Ik heb hem door heel erg gecompliceerde tijden zien gaan", zei hij maanden later over zijn mentee. "Altijd blij als hij besluit terug te keren naar waar hij van houdt en daar niet in te wankelen." In juli 2022 gaf Usher fans ook een update over de recente gezondheidsangst van de Sorry hitmaker. De voormalige Voice-coach zei dat hij tijdens zijn vakantie "in geslaagd om rond te hangen" met de Biebs, waar hij "het geweldig leek te doen"."

"Als artiest denk ik dat we allemaal dingen gaan meemaken die mensen misschien niet per se begrijpen", zei Usher over Biebers toestand. "Ik denk dat [Justin] duidelijk de wereld heeft meegenomen op een reis. Ik ben blij dat ik aan het begin stond en ik maak er tot op de dag van vandaag nog steeds deel van uit, als een vriend." Hij voegde eraan toe dat "wat hij nu ook meemaakt, het echt geweldig is om te zien dat hij de steun heeft van zijn fans en zijn familie."

Bieber maakte zijn fans in juni 2022 ongerust toen hij in een Instagram-video onthulde dat hij gezichtsverlamming heeft na zijn diagnose van het Ramsay Hunt-syndroom. "Zoals je kunt zien, knippert dit oog niet", vertelde hij zijn volgers in de clip. "Ik kan niet lachen aan deze kant van mijn gezicht. Dit neusgat kan niet bewegen, dus er is een volledige verlamming aan deze kant van mijn gezicht." Zijn vrouw verzekerde fans ook dat hij "elke dag beter wordt."

Aanbevolen: