Wat is er echt gebeurd met de relatie van Britney Spears en Justin Timberlake?

Inhoudsopgave:

Wat is er echt gebeurd met de relatie van Britney Spears en Justin Timberlake?
Wat is er echt gebeurd met de relatie van Britney Spears en Justin Timberlake?
Anonim

Het metaforische tapijt werd op een lentedag in 2002 onder de entertainmentindustrie vandaan gehaald en maanden later zou een popsong worden uitgebracht met pulserende, clubvriendelijke beats in de opening, die alle hypothetische geluiden van collectieve hijgen hoorden over de hele wereld. De schokgolf die door de populaire cultuur ging toen een van de meest populaire koppels besloot uit elkaar te gaan, inspireerde miljoenen gebroken harten, maar er waren twee gebroken harten bij betrokken, die beiden zouden doorgaan met het maken van kunst die uiteindelijk veel van hun fans door hun eigen relatiebreuken.

Britney Spears en Justin Timberlake's splitsing zou bijna twee decennia nadat het duo ermee stopte nog steeds momenten en gesprekken in de populaire cultuur inspireren. Wie wist dat jonge liefde zo iconisch zou worden?

The Days Before Denim Duds: Young Love

In het tijdperk van eindeloze hoeveelheden glitter en vlinderhaarclips, was Spears een van de populairste buurmeisjes van de muziek, en Timberlake was de man die elke inspirerende hartenbreker wilde zijn en waar veel meiden mee wilden zijn, en het verhaal van hun relatie is een sprookje voor alle tijden. Het duo ontmoette elkaar als jonge, inspirerende entertainers toen ze allebei castleden waren in The New Mickey Mouse Club, waar het duo hun wederzijdse vroegrijpe talenten kon laten zien door middel van optredens waardoor zowel Spears als Timberlake hun danspasjes konden breken en pronken met hun wederzijdse wijsheid. stembereik buiten hun jaren.

De nieuwe Mickey Mouse Club, met name het seizoen met zowel Spears als Timberlake, werd later bekend als een lanceerplatform voor de carrières van talloze talenten zoals Christina Aguilera en actrice Keri Russell. Spears en Timberlake waren allebei opvallende talenten uit de cast, en de toekomstige popsterren wisten niet dat ze elkaar zouden opvallen!

De komende jaren zouden een wervelwind zijn voor de toekomstige prins en prinses van de popmuziek van eind jaren negentig in hun respectievelijke carrières en op het pad van Cupido! Voor Timberlake zouden de sterren op een kosmische manier op één lijn liggen na zijn tijd als Disney-lieveling. Hij en zijn vriend J. C. Chasez's tijd samen zou niet eindigen zodra The New Mickey Mouse Club dat deed; het duo begon professioneel samen te werken, en volgens AllMusic zouden ze al snel hun krachten bundelen naast Chris Kirkpatrick en Joey Fatone, en hun project met Lance Bass afronden. Het kwintet zou spoedig veranderen van een groep jongens die voor de lol met elkaar konden harmoniseren, tot een van de meest populaire boybands in de geschiedenis, wiens harmonieën door miljoenen mensen zouden worden gehoord.

Timberlake's oude vriend zou al snel de overgang ervaren van rondhangen met Mickey Mouse naar het midden van een ongelooflijk mega-sterrendom. Spears vertraagde niet toen The New Mickey Mouse Club was geannuleerd; Nadat ze had geprobeerd een leven buiten de schijnwerpers te leiden en naar een 'gewone' school te gaan, zou Spears al snel leren dat ze beter zou gedijen op het podium! Ze kreeg al snel een contract bij Jive Records en zou al snel beginnen met het opnemen van haar eerste album … Baby One More Time, dat een megahit zou worden en de populaire cultuur zou vormgeven door de legendarische videoclip en de buitengewoon gedenkwaardige schoolmeisjesoutfit van Spears.

De 'Power' In 'Power Couple' zetten

De dageraad van het nieuwe millennium zou niet alleen dienen als een periode van professioneel succes voor Spears en haar boybandbeau. De onofficiële prins en prinses van de popmuziek zongen allebei deuntjes over hartzeer en verlangen naar liefde, maar in het echte leven had het duo echter tijd gevonden om gezellig met elkaar om te gaan en een relatie te beginnen, een zet gemaakt voor een Assepoester-verhaal, ingesteld op aanstekelijke popmuziek geproduceerd door Max Martin.

Het tweetal was relatief privé toen ze begonnen te daten, wat kan worden gezien als een prestatie voor twee van de meest populaire beroemdheden van die tijd! Spears zou haar vrienden in N'Sync vergezellen op tournee als hun openingsact, waar, buiten het podium, de vonken tussen haar en haar oude vriend begonnen te vliegen. Elke privacy die het paar wist te behouden, verdampte al snel toen het duo hun relatie openbaar begon te maken toen ze begin 2001 samen een aantal rode loper-evenementen bijwoonden.

2001 was een triomfantelijk jaar voor zowel Spears als Timberlake. Spears was vers van haar tweede album, Oops! Het succes van I Did It Again, en Timberlake bleef hits en nummers scoren met N'Sync; het album No Strings Attached uit 2000 van de band werd het bestverkochte album van het eerste jaar van het decennium. De gigantische verkoopcijfers voor de respectievelijke carrières van het duo hebben hen misschien professioneel naar de top van de wereld gedreven, maar hun ontluikende relatie achter de schermen zorgde ook voor buzz!

De aanstekelijke beats van elk nummer van Spears of N'Sync dat tussen 1999 en 2001 is uitgebracht, kan dienen als een goed voorbeeld van een tijdperk in de tijd, maar Spears en Timberlake slaagden er niet alleen in om hun romance in de openbaarheid te brengen op een gedenkwaardige manier, maar ze creëerden ook onbewust een modemoment dat een tijdperk zou bepalen: het duo droeg bijpassende denimoutfits op de rode loper tijdens de 2001 American Music Awards! Timberlake ging zelfs een stap verder door een spijkerhoed en bijpassende blauwe zonnebril op te zetten, terwijl Spears haar look afmaakte met een felzilveren ketting! Volgens Insider heeft Timberlake niets dan dankbaarheid voor zijn beroemde get-up. Toen hem door N'Sync-bandlid Lance Bass werd gevraagd naar zijn gedachten, antwoordde hij: "Kijk man, je doet veel dingen als je jong en verliefd bent man…"

Helaas dient hun bijpassende denimoutfit nu als een overblijfsel van hun korte romance. Spears en Timberlake gingen in 2002 uit elkaar nadat er geruchten begonnen te circuleren, waardoor het paar liedjes opnam die hun respectieve ervaringen rond hun breuk beschrijven. Timberlake was niet iemand die zwijgzaam was bij het uiteenzetten van zijn perspectief. Volgens E!, beschreef Timberlake hun breuk als "Absoluut hartverscheurend", en channelde zijn verdriet in zijn solohit Cry Me A River, met teksten die weerspiegelen wat er gebeurde met 'Pinky' en 'Stinky', die voor altijd in onze harten voortleven!

Aanbevolen: