Hoe is de relatie tussen Britney Spears en Christina Aguilera vandaag?

Inhoudsopgave:

Hoe is de relatie tussen Britney Spears en Christina Aguilera vandaag?
Hoe is de relatie tussen Britney Spears en Christina Aguilera vandaag?
Anonim

In het begin van de jaren 2000 streden Britney Spears en Christina Aguilera schijnbaar om de titel van popprinses. Natuurlijk hadden de media een radicale belangstelling. Al snel waren de zangers niet langer alleen maar ontluikende popsterren, maar jonge diva's die verwachtten dat ze zouden voldoen aan de brutale eisen van een verzonnen rivaliteit.

Britney en Christina hebben in het begin hard gevochten, maar het duurde niet lang voordat de gefabriceerde spanningen een onomkeerbare spanning op hun relatie veroorzaakten. Twee decennia later worden Britneys relaties met een aantal beroemdheden onder de loep genomen. Fans kunnen het niet helpen, maar vragen zich af waar Christina staat in al deze.

Hier is een tijdlijn van hun relatie.

Hoe de rivaliteit van Britney en Christina begon

Voordat ze in de schijnwerpers stonden, waren de 12-jarige Britney en de 13-jarige Christina co-sterren in Disney's Mickey Mouse Club. Andere leden van de cast waren toekomstige grote namen Ryan Gosling, Justin Timberlake en Kerri Russell. Christina liet doorschemeren op James Corden's Carpool Karaoke dat haar rivaliteit met Britney begon als iets kleins over Justin Timberlake.

"Zelfs toen had hij [Justin] swag," zei Christina. "Er waren mij en Britney - nou ja, je weet wel - er was toen iets." Het hielp natuurlijk niet dat Britney uiteindelijk met Justin uitging van 1999 tot 2002. Ze waren toen allemaal jong, dus Christina kon een tijdje wrok koesteren. En dat was precies de zwakke plek die de media nodig hadden.

Hoe hun beruchte vete opblies

Om de een of andere reden blijft Justin Timberlake een groot deel uitmaken van deze rivaliteit. Want in 2003, toen Madonna zowel Britney als Christina kuste op het podium van de VMA's, waren het opnieuw Justin en Britney die ieders aandacht trokken.

De twee waren toen zelfs al uit elkaar. De camera sneed weg naar Justins reactie op Britney die Madonna kuste, en liet het feit buiten beschouwing dat de Queen of Pop Christina ook daadwerkelijk had gekust.

"Het was een reactie van Justin… Het was een goedkope foto", vertelde Christina in 2018 aan Andy Cohen. "Ik zag de krant de volgende dag zeker. werd buitengesloten.'" We kunnen Christina niet kwalijk nemen dat ze zich overschaduwd voelt.

Na het incident met de VMA's begonnen Britney en Christina elkaar prikjes te geven (meestal verspreidden de media ze gewoon als directe prikjes). Een interviewer vertelde Britney eens dat Christina naar verluidt had gezegd dat ze Madonna alleen kuste omdat ze een gimmick nodig had. Een verbaasde Britney zei net: "Maar kuste ze haar ook niet?"

Om weer in de schijnwerpers te komen, ging Christina op tournee met Justin. Op de vraag of ze ook met daten waren begonnen, wierp Christina een schaduw naar Britney door te antwoorden: "Ik wil niemand ongemakkelijk maken, dus laten we dat onderwerp maar achterwege."

Hoe Christina haar biefstuk eindigde met Britney

De verhitte vete van Christina en Britney sudderde weg toen ze allebei laag begonnen te liegen. Maar in 2012, toen Britney zich bij de jury van X Factor aansloot, terwijl Christina al een jaar coach was bij The Voice, konden de media het niet laten om een aantal opruiende vergelijkingen nieuw leven in te blazen.

Christina leek alsof ze er genoeg van had. Dus toen ze werd gevraagd naar Britney's X Factor-optreden, had ze alleen maar aardige dingen te zeggen over de Baby One More Time-zangeres. "Britney is zo getalenteerd, ze is een pro. Het is eigenlijk cool dat deze sterke vrouwen lid worden van de club en we gaan plezier hebben."

Christina heeft niet gesproken over de huidige situatie van Britney, maar we weten zeker dat ze haar het allerbeste wenst in deze moeilijke tijden.

Aanbevolen: