Wat zijn de gemiddelde kosten van eten in een van Gordon Ramsay's restaurants?

Inhoudsopgave:

Wat zijn de gemiddelde kosten van eten in een van Gordon Ramsay's restaurants?
Wat zijn de gemiddelde kosten van eten in een van Gordon Ramsay's restaurants?
Anonim

Als je een fan bent van eten en geweldige tv-programma's, heb je waarschijnlijk wat tijd besteed aan het kijken naar iets met Gordon Ramsay in de hoofdrol. Houd van hem of haat hem, de man zorgt voor goede tv. Op het kleine scherm heeft de chef-kok te maken gehad met krankzinnige eigenaren, bijna in fysieke onenigheid verzeild geraakt en zelfs rechtszaken tegen hem aangespannen.

Dit alles heeft hem al jaren geholpen om te gedijen.

Voordat hij op tv kwam, beheerste de veelgeprezen chef-kok de restaurantindustrie en tegenwoordig heeft hij talloze eetgelegenheden. Fans willen gaan kijken waar het om gaat, maar ze willen graag weten hoeveel het hen gaat schelen.

Laten we eens kijken naar een chef-kok Ramsay en hoeveel het kost om in een van zijn etablissementen te eten.

Gordon Ramsay is een supersterrenchef

Als misschien wel de beroemdste chef-kok ter wereld, behoeft chef-kok Gordon Ramsay weinig introductie. De man heeft het allemaal gezien en gedaan in de wereld van eten, en zijn tv-shows hebben van hem een begrip gemaakt.

Volgens Celebrity Net Worth is Ramsay momenteel een verbazingwekkende $ 220 miljoen waard.

"Hij verdient doorgaans ongeveer $ 45 miljoen per jaar met zijn media- en restaurantimperium. Tussen juni 2017 en juni 2018 verdiende Gordon meer dan $ 60 miljoen. Tussen juni 2018 en juni 2019 verdiende hij $ 65 miljoen. Half juli 2019 Gordon verkocht een belang van 50% in zijn Noord-Amerikaanse houdstermaatschappij aan Lion Capital. Lion is van plan om tussen 2020 en 2025 100 miljoen dollar te besteden aan de lancering van 100 Gordon Ramsay-restaurants in de Verenigde Staten, " de site details over zijn opmerkelijke salarissen.

Zijn shows alleen zijn meer dan genoeg om zijn bankrekeningen overvol te houden. Hij verdient een hoop geld per aflevering voor elk van hen, en dankzij hun aanhoudende succes kan hij die cheques blijven verzilveren zolang hij wil. Toegegeven, hij heeft een show voortijdig beëindigd, maar we zien hem niet nog een keer doen.

Een tv-ster zijn is grotendeels wat Ramsay zijn fortuin maakt, maar niets van dat alles zou mogelijk zijn zonder het werk dat hij heeft gedaan in het restaurantspel.

Ramsay heeft geweldige restaurants

Volgens Insider is Gordon Ramsay de op één na rijkste chef-kok ter wereld, bezit 35 restaurants en staat bekend om zijn kleurrijke woordkeuzes in veel tv-shows.

Hij heeft er door de jaren heen nog veel meer gehad, maar veel van zijn vorige hebben sindsdien hun deuren gesloten. Desalniettemin is het bezitten en exploiteren van meer dan 30 restaurants geen sinecure, maar het is gewoon weer een dag op kantoor voor chef Ramsay.

Het unieke aan zijn restaurants is dat ze variëren in kwaliteit. Sommige hebben meerdere Michelin-sterren, wat betekent dat ze tot de beste van het land behoren. Anderen echter niet, maar het ontbreken van Michelin-sterren doet niets af aan het feit dat ze bekend staan om het serveren van uitzonderlijke ma altijden.

Gezien zijn populariteit willen veel mensen niets liever dan een van de restaurants van Chef Ramsay bezoeken. Aangezien u beta alt voor kwaliteitsvoedsel, kunt u er maar beter van uitgaan dat u de prijs beta alt zodra de rekening betaald is.

Gordon Ramsay's restaurants zijn meestal vrij duur

Dus, hoeveel kost het om te dineren in de restaurants van Gordon Ramsay? Nou, als je de goede dingen wilt, kun je maar beter bereid zijn om wat deeg te vorken.

Volgens Culinary Travellers: "De prijzen zullen natuurlijk anders zijn. Maar we moeten de kosten als een gemiddelde nemen. Een burger kost je bijvoorbeeld ongeveer $ 20. Als we het hebben over een goede ma altijd met 7 gangen zal de prijs ver boven de $ 100 per persoon liggen. Een à la carte menu voor 2 bij Restaurant Gordon Ramsay Michelin Star kost je 260 euro voor een stel. Dat is een goedkope ma altijd vergeleken met de andere ma altijden die er zijn", schrijft de site.

Vanaf daar worden de dingen echter duurder, mocht u bereid zijn een premie te betalen.

"Er is een optie die je zou kunnen gaan genaamd 'Restaurant Gordon Ramsay Masterclass Experience', die veel te duur is dan wat ik net zei. Dit kost je ongeveer $ 1200 voor jou en je partner. Een Michelin-sterervaring bij Gordon Ramsay Restaurants kost je ergens tussen de $ 150 en $ 1200. Dit omvat geen tips, " vervolgt de site.

Nou, aan de onderkant van de dingen, iets meer dan $ 100 is niet al te slecht, alles bij elkaar genomen. Veel luxe plekken vragen meer dan dit. Aan de bovenkant wordt het echter belachelijk. Maar nogmaals, als de rekening zo hoog is, dan is het eten waarschijnlijk goddelijk.

Als je op zoek bent naar wat gastronomische Gordon-grub, begin dan nu met sparen, vooral als je op zoek bent naar de best beschikbare ervaring.

Aanbevolen: