Stanley Tucci filmde een wedstrijd voor het proeven van eten, maar kon amper eten, hier is waarom

Inhoudsopgave:

Stanley Tucci filmde een wedstrijd voor het proeven van eten, maar kon amper eten, hier is waarom
Stanley Tucci filmde een wedstrijd voor het proeven van eten, maar kon amper eten, hier is waarom
Anonim

Stanley Tucci, een van de grootste acteurs van het afgelopen decennium, heeft in menig franchise een rol gespeeld. Van een ondersteunende rol in de Hunger Games-films tot het spelen van de geniale wetenschapper Dr. Erskine in het Marvel Cinematic Universe, ze hebben laten zien dat Tucci een behoorlijk bereik heeft. De ervaren acteur heeft ook een lijst met stemcredits van anderhalve kilometer lang, die zijn karakter aanspreken. Tucci heeft zelfs een ernstige gezondheidscrisis doorstaan.

Fans weten dit misschien niet van Stanley Tucci, maar de acteur onthulde niet lang geleden dat hij tegen kanker vocht. Tucci gaf de primeur aan het in-flight magazine van Virgin Atlantic, waar hij uitgebreid sprak over zijn diagnose. Hij legde uit hoe een tumor aan de basis van zijn tong te groot werd om te opereren, waardoor Tucci als alternatief chemotherapie moest ondergaan. Ook Tucci moest een half jaar via een voedingssonde eten. Al met al geen prettige tijd.

Hoe het herstellen van kanker zijn show beïnvloedde

Gelukkig hebben de behandelingen gewerkt, waardoor Tucci in 2019 weer aan het werk kon. Het slechte nieuws is dat hij een jaar na de kankerbehandelingen nog steeds de nadelige gevolgen van chemo voelde. Tucci's gevoel voor smaak en geur kwam gelukkig weer terug, maar hij kon zijn eten niet de hele tijd verslikken. En die bijwerking had Tucci niet op een slechter moment kunnen treffen.

Terwijl hij nog herstellende was van kanker, begon Tucci met het opnemen van een reisprogramma voor CNN genaamd Searching For Italy. De focus van de show ligt op verschillende voedingsmiddelen die in het hele land worden gevonden. Het uitgangspunt was niet onmogelijk voor Tucci om mee te werken, al stuitte hij wel op een substantieel probleem. Hij kon het eten niet doorslikken.

Vermoedelijk moest Tucci voor fotografiedoeleinden minutenlang kauwen op het voedsel dat hij probeerde. Het probleem was dat de acteur van de Hongerspelen niets kon slikken wat hij moest beoordelen. De meeste acteurs in die situatie zouden het filmen hebben uitgesteld of gewoon geweigerd hebben om zo hard te werken, maar niet Stanley Tucci. Hij drong door tot de ongemakkelijke taak om Searching For Italy te laten maken.

Houd in gedachten dat ongemak het minste was waar Tucci mee te maken kreeg toen hij herstelde van kanker. Een van zijn grootste zorgen was dat hij zijn gevoel voor smaak helemaal kwijtraakte. Tucci had naar verluidt zweren op zijn tong, samen met een ranzige smaak in zijn mond. Alleen al die symptomen maakten eten moeilijk, dus om te zeggen dat hij doorging in moeilijke tijden is een understatement.

Het goede nieuws is dat de acteur het heeft doorstaan en dat zijn werk vruchtbaar is gebleken. CNN heeft Searching For Italy verlengd met een tweede seizoen. Het rapport viel kort nadat seizoen 1 was afgelopen, vooral omdat fans erom vroegen. Dat gebeurt niet altijd, maar blijkbaar was de CNN Original Series zo'n grote aantrekkingskracht dat het netwerk het vernieuwde.

Tucci zelf is vermoedelijk hersteld en klaar om ten volle te genieten van alles wat Italië te bieden heeft. Je kunt je alleen maar voorstellen hoe teleurstellend het moet zijn geweest om allerlei verrukkelijke keukens te proberen, maar ze niet goed te kunnen consumeren. Tucci weet dit waarschijnlijk beter dan wie dan ook, wat ons reden geeft om te geloven dat hij met seizoen 2 aan boord zal zijn zodra CNN klaar is om te filmen.

Er is echter één ding dat Tucci in de weg staat: filmschema's. Hij maakt niets anders dan een paar films die niet veel tijd in beslag nemen. Het is dus mogelijk dat hij beschikbaar is om terug te keren voor seizoen 2 van de reisshow wanneer hij wordt gebeld.

Het bijzondere aan seizoen 2 van Searching For Italy is dat het nog geen officiële datum heeft. Ondanks dat het begin 2021 werd aangekondigd, heeft CNN niet onthuld wanneer de show zal terugkeren. Hoewel een vergelijkbaar releaseschema het tweede seizoen rond Valentijnsdag 2022 zou plaatsen, zolang niets de productie belemmert.

Stanley Tucci: Searching For Italy uitgezonden op CNN.

Aanbevolen: