Houden andere beroemdheden van het eten van Gordon Ramsay?

Inhoudsopgave:

Houden andere beroemdheden van het eten van Gordon Ramsay?
Houden andere beroemdheden van het eten van Gordon Ramsay?
Anonim

Hij is de uitgesproken gastheer van populaire tv-shows zoals Hell's Kitchen en Ramsay's Kitchen Nightmares, bekend om zijn meedogenloos eerlijke kritiek op restaurantmanagement en even vernietigende kritiek op de gerechten van collega-koks. Zijn extreme eerlijkheid, vurige humeur en uitgesproken meningen zijn zijn handelsmerk geworden als een beroemde chef-kok. Maar wat hebben andere beroemdheden te zeggen over de eigen culinaire creaties van restaurant Gordon Ramsay?

Ramsay's restaurantgroep, Gordon Ramsay Restaurants, exploiteert meer dan vijfendertig restaurants in landen over de hele wereld, heeft een reeks prijzen gewonnen voor restaurantgastvrijheid en heeft momenteel zeven Michelin-sterren. Ramsay's keuken richt zich meestal op vleesgerechten (hij heeft een extreme afkeer van veganisten geuit), met Britse pubma altijden en Franse tradities, en heeft een groot aantal beroemde fans verdiend. Maar de meningen zijn niet altijd positief geweest en lopen sterk uiteen onder andere beroemdheden.

8 Mede-kok Mario Batali bekritiseerde Ramsay

Chef Mario Batali was zeer kritisch over het eten van Ramsay. Tijdens een interview in 2009 met The Guardian, beschreef Batali, die is beschreven als de 'Amerikaanse Gordon Ramsay', het eten van zijn collega-kok als 'saai' en 'verouderd', en beweerde dat Ramsay 'geen begrip had van het belang van ingrediënten', in tegenstelling tot zijn meer getalenteerde collega's. Batali en Ramsay hebben al vele jaren ruzie, waarbij Batali Ramsay uit zijn restaurants verbood en tafels weigerde wanneer daarom werd gevraagd.

7 Piers Morgan niet onder de indruk van veganistisch gerecht

Tijdens het bijwonen van de CQ Men of the Year Awards in 2019, kregen Piers Morgan en zijn vrouw Beef Welington, krab en een veganistisch gerecht van Ramsay voorgeschoteld. Ondanks dat hij genoot van de beef wellington, die hij omschreef als 'heerlijk', was Morgan niet onder de indruk van de veganistische cursus die aan zijn vrouw werd geserveerd. 'De waarheid is,' zei Morgan, 'het was oneetbaar, vreselijke pap.' Ramsay snauwde terug toen hij optrad in The Late Late Show met James Corden en zei: 'Dus Piers Morgan is nu een voedselcriticus' en 'Go f yourself.'

6 Gigi Hadid is een verrassende fan

Supermodel Gigi Hadid, die in 2016 in Ramsay's show 'Celebrity Masterchef Showdown' verscheen, is een fan van zowel Gordon als zijn kookkunsten. De twee delen een diepe liefde voor eten, waarbij Ramsay Gigi 'een van de meest verfijnde fijnproevers ter wereld' noemt. Gigi is een absolute fan van de chef-kok en de twee sturen elkaar regelmatig recepten om te proberen. In een gesprek met PEOPLE zei Ramsay: "Gigi stuurde me dit [pasta] gerecht een paar weken geleden op Instagram en zei: 'Chef, wat denk je?' En ik zei: 'Meisje, het is goed. Sterker nog, het is verdomd goed.'"

5 Jamie Oliver maakte dingen persoonlijk

Jamie Oliver's Food Revolution-scène
Jamie Oliver's Food Revolution-scène

Tijdens een jarenlange bittere strijd tussen collega-Britse chef-kok Jamie Oliver en Ramsay werden veel harde opmerkingen naar elkaar gericht. Terwijl hij zich verdedigde tegen opmerkingen die Ramsay had gemaakt over de Australische tv-presentator Tracy Grimshaw, uitte Oliver zijn lage mening over Ramsay als chef-kok. Ramsay sloeg op dezelfde manier terug, noemde Oliver een 'one-pot wonder' en beweerde dat hij gedwongen was te klagen over een ma altijd die in een van Oliver's restaurants werd geserveerd - iets wat hij zeer zelden doet.

4 Marcus Wareing heeft respect voor Ramsay's eten

Ondanks het vechten door een lange strijd met Ramsay, heeft de bekende Londense chef Marcus Wareing nog steeds veel respect voor Ramsay's eten. Wareing was opgeleid als Ramsay's beschermeling in zijn beroemde Londense restaurant Aubergine en viel in het verkeerde keelgat bij Ramsay toen hij 'een gevecht aanging', en niet langer 'in de hoek gehouden wilde worden'.' De twee gingen uit elkaar, maar Wareing bleef zijn bewondering voor Ramsay als chef-kok uiten. “Ik ken die man. [Aubergine] was een heel bijzondere ruimte, de heetste keuken die dit land ooit heeft voortgebracht. Iconisch. Ramsay en Aubergine namen de Londense eetcultuur over en zorgden voor een totale revolutie. En dat zal nooit meer gebeuren. Best wel cool, toch?”

3 David Beckham is zowel vriend als fan

Afbeelding
Afbeelding

Voetballer David Beckham heeft zijn bewondering uitgesproken voor het eten van Ramsay. De twee zijn verrassend goede vrienden en delen samen een heel zoete 'bromance', waarbij Ramsay Beckham ooit uitnodigde om deel te nemen aan zijn show The F Word, waar de twee samen een risottogerecht bereidden. Het paar was zelfs dicht bij het openen van een restaurant in 2013. Beckham steunt regelmatig Ramsay's restaurants en woonde onlangs een openingsevenement bij om zijn steun te betuigen door zijn zegel van goedkeuring aan te bieden.

2 grappen vliegen met chef Gino D'Acampo

In een TikTok-video bekritiseerde Ramsay het recept van Gino's hamburger, noemde de collega-kok een 'donut' en vroeg: 'Ga je de burger niet koken?' Gino vatte de kritiek echter goed op en grapte: 'Ik kan niet wachten om een video te zien waarin je Italiaans eten kookt en dan zal ik wraak nemen. Ik mis je chef-kok.' In zijn video impliceerde D'Acampo dat hij niet dol is op Ramsay's Italiaanse recepten, maar over het algemeen een fan is van zijn kookkunsten.

1 Rita Ora werd afgesnauwd in een van Gordon's restaurants

Tijdens een optreden in The Johnathan Ross Show in 2017 vertelde zangeres Rita Ora andere gasten Gordon Ramsay en Ed Sheeran over een gelegenheid dat haar de toegang tot een van de restaurants van de chef-kok werd geweigerd vanwege haar verklede kleding. Geschokt door het verhaal vroeg Ramsay aan Rita om de naam van het restaurant bekend te maken, maar ze weigerde - anders zou ze iemand in de problemen brengen. Rmsay nodigde Rita uit om een keertje te komen eten, en ze accepteerde het graag. Ondertussen suggereerde Ed Sheeran gekscherend dat ze 'degene op Heathrow die het vliegtuigvoedsel doet' zou kunnen bezoeken.”

Aanbevolen: