Hoeveel van de Kardashians zijn eigenlijk veganistisch (en wat eten ze?)

Inhoudsopgave:

Hoeveel van de Kardashians zijn eigenlijk veganistisch (en wat eten ze?)
Hoeveel van de Kardashians zijn eigenlijk veganistisch (en wat eten ze?)
Anonim

Kim Kardashian en de rest van haar K-clan hebben al lang bewezen dat ze tot de meest invloedrijke beroemdheden over de hele wereld behoren, zozeer zelfs dat deze realitysterren gegaan om hun succesvolle lifestyle-merken te lanceren. De Kardashians hebben ook een prominente rol gespeeld in het gesprek over plantaardig eten, zoals Ariana Grande, Kate Winslet en Michelle Pfeiffer zwoeren bij de voordelen van veganist worden.

Wat betreft Kim, Kourtney, Khloé, hun moeder Kris Jenner en zussen Kylie en Kendall Jenner, het lijkt onduidelijk waar ze echt staan als het gaat om veganisme. Niemand weet zelfs zeker wie van de zussen plantaardig eten al helemaal heeft omarmd.

Hoeveel van de Kardashians zijn eigenlijk veganistisch?

Door de jaren heen is het duidelijk geworden dat de Kardashians van hun groenten houden. Gedurende hun tijd op Keeping Up werden de zussen vaak gezien terwijl ze genoten van een gezonde slakom uit hun favoriete winkel, He alth Nut. En hoewel ze duidelijk van groenten houden, lijkt het erop dat nog geen van de zussen volledig veganistisch is geworden.

Kim is misschien een fan van veganistisch eten, maar het kan even duren voordat ze plantaardig eten volledig omarmt. Terwijl ze met enkele fans op Instagram sprak, legde de realityster uit dat ze 'meestal plantaardig' eet. Geen vlees meer.” Van Kim is ook bekend dat ze zichzelf af en toe trakteert op een beetje zuivel en zich overgeeft aan Starbucks' witte chocolademokka met slagroom als ze daar zin in heeft.

Dat gezegd hebbende, is Kim er ook in geslaagd om zowel Kourtney als Khloé te overtuigen om veganist te proberen. Sindsdien is Kourtney "meestal, zoals 95%" veganistisch geworden. "Ze is er de afgelopen zes tot zeven maanden aan gewend geraakt zonder vlees (en af en toe boter en honing), " legde Kourtney's Poosh-website uit.

Voor de oudste Kardashian-zus was de sleutel om het gemakkelijker te maken om grotendeels veganistisch te worden in plaats van alles tegelijk te doen. "Kourt geeft toe dat ze de eerste paar weken tijdens het avondeten de verleiding niet kon weerstaan om een gebakken krabhandrol te nemen tijdens het avondeten", aldus haar website. "Het draait allemaal om balans en vinden hoe en wanneer je je prettig voelt bij het opnemen van de veranderingen in je levensstijl."

Aan de andere kant onthulde Khloé dat haar zwangerschap een rol speelde bij het overtuigen van haar om vlees te mijden. "Voor de zwangerschap at ik echt alleen kip of kalkoen - geen varkensvlees, rood vlees, de meeste vis, lamsvlees, enz … ", schreef de realityster in een blogpost voor haar officiële Khloé Kardashian-app. "Maar nu vind ik vlees absoluut walgelijk, LOL."

Sinds de bevalling kan ze absoluut niet meer tegen vlees. “Alleen al de aanblik ervan maakt me misselijk. Dus ik ben een beetje vegetariër geworden tijdens de zwangerschap, maar niet uit vrije keuze, 'voegde Khloé eraan toe.

Wat betreft de jongere zussen van de vrouwen, Kylie en Kendall Jenner, hebben de realitysterren zich in de loop der jaren ook overgegeven aan saladekommen. De twee zussen maakten zelfs een uitstapje naar In-N-Out in een recente aflevering van The Kardashians. Kylie, die toen zwanger was van haar tweede kind, dacht er zelfs aan om haar cheeseburger te verdubbelen. Ondertussen lijkt het er ook niet op dat hun moeder, Kris Jenner, ook al veganist is geworden. Dat gezegd hebbende, heeft ieders favoriete momager onlangs geïnvesteerd in He alth Nut.

Wat Kim Kardashian op een dag eet als veganist

Kim heeft zich uitgesproken over het meer omarmen van plantaardig voedsel, en ze heeft ook veel geëxperimenteerd in de keuken. In 2019 onthulde ze dat ze "allemaal plantaardig eet als ik thuis ben" en ze heeft zelfs enkele veganistische gerechten laten zien die ze tot nu toe heeft gemaakt.

In het verleden onthulde de realityster dat ze graag ontbijt met havermout en veganistische worst. Van Kim is ook bekend dat ze zich overgeeft aan een veganistische McMuffin, chia bowl met fruit of een zoete aardappel hasj met wat avocado.

Ondertussen staat Kim er ook om bekend dat hij genoot van falafels met een kant van groenten en rijst of wat pasta met groenten. En als toetje is de realityster dol op fruit, af en toe van granaatappels die ze zelf van een boom plukt.

Is Kim Kardashian nog steeds veganist?

Tegenwoordig is het veilig om te zeggen dat Kim voornamelijk plantaardig voedsel eet, hoewel het onduidelijk is of ze zuivel en andere dierlijke producten volledig heeft opgegeven. Dat gezegd hebbende, is het ook vermeldenswaard dat de realityster onlangs is benoemd tot merkambassadeur voor het plantaardige vleesbedrijf Beyond Meat.

In haar hoedanigheid van hun 'professionele smaakmaker' zal Kim verschillende Beyond Meat-producten gebruiken in haar recepten. "Ik vind het geweldig hoe al hun producten niet alleen geweldig smaken, maar ook goed zijn voor mij en mijn gezin. Bovendien zijn mijn kinderen geobsedeerd door mijn Beyond Beef® taco-recept, de Beyond Burger® voor barbecues en Beyond Chicken® Tenders voor een snelle snack, "zei de realityster in een verklaring.

“Zoals mijn fans weten, zijn mijn koelkast en vriezer volledig gevuld met Beyond Meat-producten en ik ben zo opgewonden om in de campagne te worden opgenomen als Chief Taste Consultant om mensen te inspireren om Beyond Meat in hun dieet op te nemen”

Aanbevolen: