Voor een groot gevecht moet de aardigste man in Hollywood Keanu Reeves een biefstuk eten

Inhoudsopgave:

Voor een groot gevecht moet de aardigste man in Hollywood Keanu Reeves een biefstuk eten
Voor een groot gevecht moet de aardigste man in Hollywood Keanu Reeves een biefstuk eten
Anonim

Hoewel hij wordt beschouwd als de aardigste man in Hollywood, was het leven van Keanu Reeves soms allesbehalve positief. De acteur had een moeizame relatie met zijn vader en tot op de dag van vandaag spreken de twee niet met elkaar.

Desalniettemin heeft Keanu, ondanks de moeilijke opvoeding, een behoorlijke carrière voor zichzelf gecreëerd. We nemen een kijkje achter de schermen, zoals wat de acteur doet om in vorm te blijven en waarom hij een biefstuk eet voorafgaand aan gevechtsscènes.

Keanu Reeves gaf toe dat hij een double gebruikt, afhankelijk van wat de reeks inhoudt

Keanu Reeves houdt van actiescènes, maar als het gaat om bepaalde scènes, zoals geraakt worden door iets, aarzelt de iconische acteur niet om een dubbelganger te gebruiken.

Hij onthulde deze strategie in films als John Wick, "Er is een ongelooflijke stuntman die John Wick verdubbelt", zegt hij. "Ze hebben hem aangereden met een auto. Hij staat daar en ze slaan hem - dat is een stunt. Ik? Ik zal wat wapens schieten, wat mensen omdraaien - en dat is actie. Dus ja, ik doe zoveel mogelijk actie, omdat ik er dol op ben - en ik hou van de mogelijkheid om het publiek mee te nemen."

Keanu onthulde samen met Men's Journal dat dit aspect van zijn werk frustrerend kan zijn, omdat hij al het mogelijke zelf wil doen.

"Ik haat dat, het is altijd een sleur", zegt hij. “Ik wil alles kunnen. Sinds The Matrix gebruik ik de term 'superperfect'. Zoals in: 'Kunnen we het superperfect krijgen?'" Voor een studiofilm met een enorm budget die zich oneindig veel opnames kan veroorloven, betekent dat doen totdat het goed is."

Reeves verklaarde echter wel dat er in een film als John Wick echt geen ruimte was voor fouten, aangezien ze een veel kortere tijdlijn hadden - onder die omstandigheden is hulp krijgen niet het ergste.

Keanu Reeves begon een fitnessroutine tijdens zijn tijd op puntpauze

Om die specifieke stunts uit te voeren terwijl hij er goed uitziet, moet Keanu Reeves zichzelf in vorm krijgen. Volgens de acteur werd dit mogelijk gemaakt tijdens zijn tijd bij Point Break toen hij zijn oude trainer Denise Snyder ontmoette.

Werken met de trainer veranderde veel dingen voor Keanu, maar het doel was nooit om te worden opgejaagd.

"Hij kan enorm worden", zegt Snyder. “Dat werkte voor Speed . Maar meestal denk ik niet dat massaliteit voor hem werkt. Op John Wick gaat het om zijn aanwezigheid, en het kan niet uit de maat komen. Het moet van structuur komen. Het gaat er echt om zijn schouders naar achteren te trekken.”

Keanu verklaarde dat een van zijn persoonlijke doelen was om uit zijn rug te groeien, nogmaals voor doeleinden op het grote scherm, "Ik wilde dat terug hebben", zegt hij, "om eruit te zien alsof ik je greep, je was nu in mijn wereld.”

Keanu werkte niet alleen aan bepaalde aspecten van zijn lichaam voorafgaand aan een film, maar bovendien had hij een behoorlijke routine voorafgaand aan het opnemen van een gewelddadige reeks, die allemaal begon tijdens zijn tijd in de Matrix-franchise.

Keanu Reeves maakte er een gewoonte van om van een biefstuk te genieten voorafgaand aan een grote vechtscène

Tegenwoordig heeft Keanu Reeves zijn training niet vertraagd. De acteur heeft echter onthuld dat het op en neer gaan van de trap een beetje anders is in vergelijking met zijn twintiger jaren. Desalniettemin zal hij tijdens de opnames nog steeds alles geven.

Wat zijn eetgewoonten betreft, ze zijn hetzelfde gebleven, en dat geldt ook voor het genieten van een biefstuk de avond voorafgaand aan een gevechtsscène.

“Laag natriumgeh alte, weinig vet en de avond voor een groot gevecht eet ik nog steeds een biefstuk. Het begon op The Matrix. Ik had zoiets van: 'Ik moet een biefstuk gaan eten." Carrie-Anne Moss zei dat deze gewoonte "volledig psychologisch" is. Qua steak cuts heeft de acteur wel een voorkeur en dat is de New York cut, aangezien die iets meer vet bevat.

Bij een vetarm dieet zoals Keanu volgt, helpt zo'n toename van vet echt om de dieter een uitbarsting van energie te geven, samen met mentale helderheid. Dit is waarschijnlijk de reden waarom de acteur deze ma altijd in zijn voordeel gebruikt. Of gewoon dat hij geweldig is en van biefstuk houdt…

Aanbevolen: