De gecompliceerde waarheid over het liefdesleven van Abby Lee Miller

Inhoudsopgave:

De gecompliceerde waarheid over het liefdesleven van Abby Lee Miller
De gecompliceerde waarheid over het liefdesleven van Abby Lee Miller
Anonim

Het is moeilijk om je Dance Moms voor te stellen zonder Abby Lee Miller, maar ze heeft veel problemen in het echte leven. In 2017 verliet ze de show, wat op zich al volkomen schokkend was, maar wat nog verrassender is, is dat ze naar de gevangenis ging. De gastheer van Dance Moms werd beschuldigd van vele gevallen van fraude, waaronder faillissementsfraude. Op haar Instagram schreef ze: "Ik heb er geen probleem mee om met kinderen te werken. Ik hou van kinderen en ik heb mijn leven gewijd aan het succesvol maken van de kinderen van andere mensen."

Direct na de gevangenis ging Abby terug naar het 8e seizoen van de show. Dat was echter niet het einde van haar problemen. Toen ze uit de gevangenis kwam, onderging ze een spoedoperatie voor een infectie in haar wervelkolom. Het bleek Burkitt-lymfoom te zijn en Abby had het zwaar tijdens de chemo. Maar zelfs toen verliet ze Dance Moms niet. Fans weten veel over haar schandalen, maar hoe zit het met het liefdesleven van Abby Lee Miller? Hier zijn alle details.

Abby Lee Miller's gecompliceerde liefdesleven

In een interview met Entertainment Tonight onthulde Abby Lee Miller dat ze niemand had ontmoet die een relatie waardig was. Ze zei: "Mijn probleem is dat mijn normen te hoog zijn." Toen voegde ze eraan toe dat ze in gedachten nog jong is, dus ze heeft geen haast om in het huwelijksbootje te stappen.

Toch verduidelijkte Abby dat ze niet voor altijd vrijgezel wil blijven. De danslerares vertelde de outlet ook dat ze graag iemand zou ontmoeten die het initiatief neemt. Ze zou bijvoorbeeld graag een afspraakje hebben met een man die het menu neemt en zegt: "laat me bestellen." Miller legde uit: “Andere vrouwen zouden daar beledigd door zijn, maar ik heb zoiets van: ‘Goed, want ik kan vandaag geen beslissing meer nemen.' Ik wil dat iemand mijn voeten wrijft zonder te worden gevraagd."

Aan de andere kant heeft Abby er geen spijt van dat ze geen kinderen heeft, omdat, volgens haar, "ik het gevoel heb dat ik zoveel kinderen heb grootgebracht", verwijzend naar de studenten die ze in haar dansstudio heeft opgeleid.

Abby Lee Miller's Romance On' Dance Moms' was gescript

In seizoen 7, aflevering 16, maakte Abby's vermeende vriend, Jordan "Jordy" Rodriguez, een speciale verschijning op Dance Moms. Tijdens de aflevering liet Abby haar wedstrijdteam een routine uitvoeren om Jordy's lied over veganisme te promoten. De naam van de voorstelling was Food For Thought. Hun relatie was echter alleen voor de camera's. In een interview met Radar Online onthulde Rodriguez dat zijn romance met Miller een script was. "Ik ben bevriend met Abby Lee Miller", zei hij tegen de outlet. 'Ik ga je eraan herinneren dat je naar een televisieprogramma aan het kijken was.' Op dit moment blijft Abby vrijgezel.

Wat is er met Abby Lee Miller gebeurd?

Abby Lee Miller verscheen voor het eerst op Dance Moms in 2011. Ze was de eigenaar van de Abby Lee Dance Company (ALDC) en de dansleraar, bekend om haar opvliegendheid en nulfilters. Tijdens de afleveringen had ze de neiging om ruzie te maken met moeders en alle meisjes neer te halen, behalve Maddie Ziegler. Abby werd een begrip en kreeg veel media-aandacht dankzij het succes van de show, die vervolgens werd gekatapulteerd toen Maddie in Sia's muziekvideo's verscheen.

Miller startte een ALDC-kledinglijn met meerdere spin-offs zoals Abby's Ultimate Dance Competition en Abby's Studio Rescue. Ze creëerde ook een app, opende de ALDC LA en ging op een wereldwijde tournee, waarbij ze het VK, Australië, Zuid-Amerika en meer bezocht. Niet alles was echter positief. In 2014 beschuldigde Abby Kelly van aanranding en intimidatie. Dit werd voor de rechtbank gedaagd en Kelly pleitte onschuldig.

Toen begon alles in een stroomversnelling te komen in 2015. Abby werd voor de rechter gedaagd wegens belastingontduiking. Rond dezelfde tijd begon de show lagere beoordelingen te krijgen en haar beste leerling, Maddie, kondigde aan dat zij en haar familie de show zouden verlaten.

Abby Lee Miller's gezondheidsproblemen

Miller raakte steeds minder betrokken bij de show, zorgde niet voor haar uiterlijk en weigerde mee te werken. Ze maakte ruzie met producenten, maar was gebonden aan contracten, dus ze kon niet stoppen. In juni 2016 werd Abby veroordeeld tot een jaar gevangenisstraf wegens fraude. In juni 2017 meldde de eigenaar van ALDC zich bij de gevangenis om haar gevangenisstraf van een jaar in het Federal Correctional Complex in Californië te vervullen nadat ze schuldig had gepleit voor faillissementsfraude.

Wegens goed gedrag werd Abby in mei 2017 vervroegd vrijgelaten en werd ze overgebracht naar een opvanghuis om de rest van haar straf uit te voeren. Helaas namen de zaken een wending. Op 17 april werd Abby ziek, toen daalde haar bloeddruk plotseling en was ze vanaf haar nek verlamd. Ze onderging onmiddellijk een operatie en ze ontdekten dat het een zeldzame spinale infectie was. Na de operatie werd Miller voorlopig gediagnosticeerd met Burkitt-lymfoom, een vorm van kanker.

Many Dance Moms-castleden plaatsten enkele ondersteunende woorden voor Abby, waaronder Melissa. JoJo en de mini's waren de enigen die Abby gingen bezoeken terwijl ze in het ziekenhuis lag. Abby is met succes hersteld. Sindsdien heeft ze meerdere operaties ondergaan en moet ze veel fysiotherapie ondergaan.

Aanbevolen: