Een korte blik in het gecompliceerde liefdesleven van Al Pacino

Inhoudsopgave:

Een korte blik in het gecompliceerde liefdesleven van Al Pacino
Een korte blik in het gecompliceerde liefdesleven van Al Pacino
Anonim

Veteraans acteur en filmmaker Al Pacino, 81, heeft in de loop der jaren aanzienlijke bekendheid en fortuin verworven voor zijn filmrollen, met een hoofdrol in klassiekers als Scarface, The Godfather-trilogie, en meest recentelijk The Irishman. Zijn carrière was kleurrijk, opwindend en vol volwassenheid en waardering. Maar hoe zit het met zijn persoonlijke leven? Nou, het blijkt dat achter gesloten deuren het leven van de acteur net zo spannend en avontuurlijk is geweest.

De beroemde getalenteerde acteur heeft relaties gehad met een hele reeks mooie dames, vaak met een aanzienlijk leeftijdsverschil, maar is nooit getrouwd geweest. Uit zijn relaties heeft hij drie kinderen verwekt: Julie Marie, Anton James en Olivia Rose. Ondanks zijn succesgeschiedenis bij de dames, lijkt het erop dat deze overwinningen zich nooit echt hebben vertaald in langdurig geluk. Bij welke dames is Al Pacino betrokken geweest? Laten we meer te weten komen over enkele van de relaties die de acteur door de jaren heen heeft gehad.

7 Meital Dohan

Pacino's meest recente relatie was met de Israëlische actrice Meital Dohan. Het eindigde nogal acronomisch in 2018, nadat Meital haar ex-vriend ervan beschuldigde gierig te zijn, en vond de leeftijdsgrens onoverkomelijk.

"Ik heb geprobeerd het te ontkennen", vertelde ze aan het Israëlische tijdschrift La'Isha, "maar nu is hij, om eerlijk te zijn, al een oudere man. Dus zelfs met al mijn liefde duurde het niet lang.'

Met betrekking tot zijn bestedingspatroon zei ze: “Hoe kan ik beleefd zeggen dat hij er niet van hield om geld uit te geven? … Hij heeft alleen bloemen voor me gekocht, 'zei ze.

“Ik hou echt van hem en waardeer hem, en ik was blij om er voor hem te zijn wanneer hij me nodig had, en om een deel van zijn nalatenschap te zijn,” vervolgde ze. “Het is een eer voor mij. Ik ben blij dat deze relatie tussen ons is ontstaan en ik hoop dat we goede vrienden blijven.”

6 Lucila Polak

Een van Pacino's langste en meest succesvolle relaties was met de mooie actrice Lucila Polak. De ster, die uit Argentinië komt, ontmoette Al in 2008 en ze begonnen elkaar al snel te zien. Het was serieus voor hen allebei, en een van de weinige keren in zijn leven sprak de Godfather-acteur serieus over het vooruitzicht van een huwelijk en kinderen met Polak. Zijn vriendin had echter bedenkingen en was huiverig voor een dergelijke verplichting. Uiteindelijk lukte het niet tussen het paar - tegenstrijdige werkschema's en constante ruzies dreven uiteindelijk een wig tussen de twee, die in 2019 na meer dan tien jaar samen tijd opzegden voor hun romance.

5 Beverly D'Angelo

Een andere langdurige relatie van Pacino was die met Beverly D'Angelo. De twee ontmoetten elkaar op 30.000 voet op een vlucht tussen LA en New York, en werden al snel een stel. De zaken waren serieus tussen hen en het paar besloot samen te proberen voor kinderen. Nadat ze moeite hadden om zwanger te worden, volgden ze de IVF-route en brachten ze in 2001 met succes de tweeling Anton en Olivia ter wereld.

Het was echter na de geboorte van hun kinderen dat de relatie begon af te brokkelen. In 2003 waren de zaken volledig voorbij tussen Al en Beverly, en er ontstond een bittere voogdijstrijd over de tweeling. Pacino streed voor gezamenlijke voogdij en omgangsrechten, maar moest hard vechten, en in 2004 werd een onderhandse schikking tussen hen bereikt.

4 Diane Keaton

Co-star van Al en Godfather Diane Keaton was verliefd op elkaar terwijl ze samenwerkten aan de iconische maffiafilms in de jaren 70, maar het duurde tot een paar jaar voor de release van de derde aflevering in 1990 dat ze daadwerkelijk bij elkaar kwamen. Diane was geobsedeerd door Al, en was bedwelmd door zijn fatale combinatie van charme en 'killer' goede looks. Hun relatie was gebaseerd op een gedeelde ervaring van de acteerwereld en respect voor elkaars ambacht, en het leek ondersteunend en gezond. Helaas konden Al en Diane niet ver komen met hun romance. De relatie duurde slechts drie jaar.

3 Veruschka Von Lehndorff

Te midden van de vele schoonheden waarmee Pacino is geassocieerd, ging hij ook uit met het Duitse model en actrice Veruschka von Lehndorff. De schoonheid werd door veel Hollywood-acteurs het hof gemaakt, maar Pacino kon haar niet vastbinden. Na een zeer korte affaire besloot ze om verder te gaan met Pacino en in de loop der jaren met verschillende andere grote namen te daten.

2 dinsdag Weld

Pacino verliet zijn oude vriendin Jill Clayburgh voor de mooie Tuesday Weld - de 'bad girl' van Hollywood. Pacino en Tuesday waren slechts een paar maanden samen voordat ze uit elkaar gingen. Dinsdag trouwde drie keer - een keer met acteur Dudley Moore.

1 Jill Clayburgh

Jill was Al's eerste liefde, voordat hij beroemd werd. Het paar hielp elkaar door audities en leidde samen een bohemien leven in New York. Ze waren ongelooflijk hecht, en waren zelfs van plan om te trouwen en kinderen te krijgen, maar Al stopte uiteindelijk na vijf jaar samen en liet haar achter voor dinsdag Weld.

Aanbevolen: