Hoe rijk is de cast van 'Black Ink Crew Chicago'?

Inhoudsopgave:

Hoe rijk is de cast van 'Black Ink Crew Chicago'?
Hoe rijk is de cast van 'Black Ink Crew Chicago'?
Anonim

Van hoopvolle amateurtatoeëerders tot reality-tv-sterren, de cast van Black Ink Crew Chicago is ver gekomen in hun professionele carrière. Hun sterke persoonlijkheden samen met hun geweldige talent in tatoeëren hebben hun reality tv-show, Black Ink Crew, tot een van de topshows van Paramount Plus gemaakt. Samen met hun roem komen hun vergoedingen en roy alty's, waarvan fans van de show speculeren dat de sterren al miljoenen gebonden zijn.

Als je wilt weten hoe ver de cast van Black Ink Crew Chicago is gekomen sinds hun verschijning in de show, lees dan verder voor meer…

7 De meeste Black Ink Crew Chicago Stars zijn geen miljonairs

Ondanks het aanzienlijke aantal volgers dat de cast heeft opgedaan sinds de uitzending van de show in 2015, is de oorspronkelijke cast, bestaande uit tien leden, financieel en carrière-technisch zo ver gegaan.

Na zeven seizoenen en honderden getatoeëerde klanten zijn fans echter verbaasd dat de meeste Black Ink Crew-leden nog steeds geen miljonair zijn. Bovendien zijn velen nog steeds afhankelijk van hun loon in de show om in hun behoeften te voorzien.

6 Ceaser Emanuel is meer dan $2 miljoen waard

Toen de show begon, had Ceaser Emanuel slechts $ 20.000 om te investeren in Black Ink, en hij was aanvankelijk niet van plan om zo'n essentiële rol te spelen in hun tattooshop. Nadat hij bij VH1 had getekend en had aanvaard dat hij zijn bemanning zou moeten leiden om een van de beste in Chicago te worden, veranderde zijn aanvankelijke $ 20.000 na enkele jaren in $ 2 miljoen.

Het was echter geen gemakkelijke weg omdat hij het risico moest lopen zijn resterende geld te verliezen om de huur van hun huis, het personeelsinkomen en andere diverse vergoedingen te betalen.

Ondanks de aanzienlijke verantwoordelijkheid die hij moest dragen en het toenemende inkomen dat hij per maand ontving, moest Ceaser Emanuel verschillende rechtszaken aanhangig maken die zijn ex-verloofde Dutchess Lattimore had aangespannen voor al zijn schulden aan haar. Na de zaak van zijn ex-verloofde is er nog een zaak van een cliënt die beweert dat de tatoeage van zijn bemanning slecht hygiënisch en technisch was, waardoor haar huid een infectie kreeg.

5 Charmaine Walker is $500, 000 waard

Charmaine Walker leek een ander carrièrepad te hebben voordat ze in 2013 in de tattoo-business stapte. Ze studeerde in 2012 af met een bachelor in logopedie met weinig formele ervaring in tatoeëren.

Haar huidige tattooshop, 9Mag, accepteerde haar echter nog steeds van harte en hielp haar de beroemde tattoo-artiest te worden die ze nu is. Haar tijd die ze in 9Mag doorbracht, hielp haar om gepromoveerd te worden tot winkelmanager, wat ertoe bijdroeg dat ze een geschat vermogen van $ 500.000 bereikte.

4 Don Brumfield is $300.000 waard

Don is een van de favoriete fans van de show, ondanks dat zijn nettowaarde slechts $ 300.000 bereikt, wat relatief lager is dan zijn andere realitysterren. Hoewel er al veel artiesten zijn gekomen en gegaan in de Black Ink Crew reality-tv-show, werd Don een van de constanten in de show, pas bij zijn recente ziekenhuisopname.

In 2021 verraste het management van Don de fans van Black Ink Crew toen ze om gebed vroegen toen de tatoeëerder en ster om onbekende reden met spoed naar het ziekenhuis werden gebracht. Veel van zijn fans denken dat het een mogelijke overdosis steroïden kan zijn waardoor hij in het ziekenhuis is opgenomen, aangezien hij de afgelopen jaren een actieve sportschool en bodybuilder is geweest.

Fans speculeren dat Don's mogelijk lage nettowaarde zou kunnen zijn omdat het inkomen van een piercer relatief lager is dan die van een tattoo-artiest. Het heeft echter voordelen, omdat hij minder snel slechte recensies krijgt dan tatoeëerders, omdat tatoeëren meer aandacht voor detail vereist.

3 Phor Evrim heeft een nettowaarde van $ 150, 000

De meeste Black Ink Crew Chicago-fans hebben zich altijd afgevraagd of Phor Evrim en Bishop Don broers zijn vanwege hun sterke band, en de waarheid is dat ze dat zijn. Beiden hebben een groot deel van de beste en slechtste momenten in de realityshow gehad, waardoor ze de favorieten van de fans zijn, maar met de laagste nettowaarde.

Fans denken echter dat het vermogen van Phor enorm is toegenomen vanaf 2020 nadat hij zijn rapcarrière serieus nam naast zijn fulltime tattoo-baan.

Phor noch Don onthulden hun achtergronden voor Black Ink Crew, waardoor ze aantrekkelijker werden voor hun fans vanwege hun mysterie. Een ding dat Phor echter met trots deelt in de show, is zijn romantische relatie met co-ster Nicki Nicole.

2 Nicki Nicole is $1 miljoen waard

Blond uit op het gebied van haarstyling, Nicki Nicole is $ 1 miljoen waard vanwege haar gevestigde bedrijf NikkiNicoleCollection Inc. Van alle verschillende kapsels die jongens willen zien bij meisjes, de producten die ze verkoopt en de diensten die ze aanbiedt daarom is haar salon een van de beroemdste kapsalons in Chicago.

Naast een succesvolle zakenvrouw is Nicki Nicole ook succesvol in haar liefdesleven als ze met Phor Evrim uitgaat. Omdat haar verschijning in de show meestal inhoudt dat ze werkt, interactie heeft met Phor of meisjes wegjaagt die met hem proberen te flirten, is ze een belangrijke persoonlijkheid geworden in Black Ink Crew Chicago.

Aanbevolen: