Wat is er gebeurd met de Black Ink Crew Star van VH1, Ceaser Emanuel?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met de Black Ink Crew Star van VH1, Ceaser Emanuel?
Wat is er gebeurd met de Black Ink Crew Star van VH1, Ceaser Emanuel?
Anonim

Het lijkt erop dat Ceasar Emanuel van de populaire realityshow Black Ink Crew gewoon niet weg kon blijven van het drama. Na in het verleden de krantenkoppen te hebben gehaald vanwege openbare ruzies met zijn exen, verschillende arrestaties en zelfs beschuldigingen van fysiek misbruik, bevindt de Black Ink-oprichter en tatoeëerder uit Harlem zich opnieuw in het middelpunt van de controverse, maar dit keer voor een meer schokkend schandaal. Hoe schokkend? Genoeg voor VH1 om de banden met hem te verbreken na acht jaar deel uit te hebben gemaakt van de show.

"We hebben de beslissing genomen om de banden met Ceaser Emanuel van Black Ink Crew New York te verbreken", kondigde het netwerk aan. "Aangezien volgend seizoen bijna klaar was met de productie, heeft deze beslissing geen invloed op het komende seizoen." Dus, wat is er met Ceasar Emanuel gebeurd?

8 Wie is Ceaser Emanuel?

David "Ceaser" Emanuel, 43, is een beroemde tattoo-artiest en is de ster van VH1's Black Ink Crew: New York. De realityshow draait om zijn leven als "Harlem's regerende tattoo-koning" en eigenaar van de Black Ink Tattoo Studio, een door Black gerunde tattooshop. Sinds de première in 2013 beslaat Black Ink Crew negen seizoenen en heeft het geresulteerd in twee spin-offseries in Chicago en Compton.

Naast de show verscheen Ceaser ook regelmatig in de hit Love & Hip Hop-serie en de spin-off Love & Hip Hop: Atlanta. Allemaal dankzij zijn tv-faam en groeiend tattoo-imperium (hij bezit ook studio's in Brooklyn, Atlanta, Orlando en Houston), is Ceaser van blut gegaan naar een waarde van ongeveer $ 2,5 miljoen, volgens Celebrity Net Worth.

7 Waarom werd hij ontslagen door Black Ink Crew ?

In juni 2022 bevond Ceaser Emanuel zich in heet water nadat een video van hem die naar verluidt zijn hond zou mishandelen, online opdook. In de beelden die sindsdien viraal zijn gegaan, is te zien hoe de tattoo-mogul zijn hond meerdere keren met een klapstoel slaat, voordat hij de hond in een kooi stopt en hem van een heuvel duwt. Zijn advocaat W alter Mosley vertelde later aan TMZ dat de video oud is en tijdens COVID in zijn woning in Atlanta is opgenomen. "Er is geen politiebetrokkenheid", zei hij ook over de zaak.

Desalniettemin leidde het incident onmiddellijk tot online verontwaardiging en trok het de aandacht van dierenrechtenorganisaties zoals PETA. "Dierenmisbruikers zijn vaak recidivisten", aldus de groep. "En deze gevaarlijke persoon moet verantwoordelijk worden gehouden en mag geen dier bezitten." Dit was voor VH1 aanleiding om Ceaser te ontslaan van Black Ink Crew na acht jaar deel uit te hebben gemaakt van de show. In een verklaring zei het netwerk: "We hebben de beslissing genomen om de banden met Ceaser Emanuel van Black Ink Crew New York te verbreken. Aangezien volgend seizoen de productie bijna voltooid was, heeft deze beslissing geen invloed op het komende seizoen."

6 Donna Lombardi van Black Ink Crew roept op tot vertrek van Ceaser

Donna Lombardi, een van Ceasers co-sterren in Black Ink Crew, was een van degenen die publiekelijk kritiek had op de tattoo-magnaat na beschuldigingen van dierenmishandeling. Donna deelde Ceaser's virale video op Instagram en schreef: "Als je een hond zo kunt behandelen, laat het zien hoe ziek je bent van een persoon. Ik kom niet eens in het leven van deze man, maar deze video maakte me zo van streek. Iedereen die mij kent, weet dat ik dol ben op dieren. Vooral van honden."

Donna, die al sinds het derde seizoen deel uitmaakt van de show, riep ook dapper VH1 op omdat hij naar verluidt probeerde Ceaser te beschermen, zelfs nadat hij ervan werd beschuldigd zijn dochter fysiek te hebben misbruikt. "Dit kan nu niet ongedaan worden gemaakt," zei ze. "Ik bid dat de mensen je [Ceaser] zien als het monster dat je bent. Je karma is al jaren aan het optellen, maar om dit twee onschuldige honden aan te doen!?! Dit is gek." Ze voegde eraan toe dat er aanklachten tegen haar voormalige tegenspeler moeten worden ingediend en dat er annuleringen moeten worden gedaan."DE WERELD KIJKT! IEDEREEN MOET VERANTWOORDELIJK WORDEN GEHOUDEN! KAN DIT VERHAAL NIET VERANDEREN!"

5 Hoe Ceaser reageerde op beschuldigingen van dierenmishandeling

Als reactie op de aantijgingen tegen hem, zei Ceaser Emanuel tegen TMZ: "Ik ken de beelden die iedereen heeft gezien - het ziet er gek uit. Zelfs als ik ernaar kijk, ziet het er gek uit. Maar het is een moment in de tijd dat ik wou dat ik het kon terugnemen."

Volgens de Black Ink-eigenaar probeerde hij alleen een gevecht tussen zijn honden te beëindigen toen een van hen hem plotseling aanviel. "Ik kwam thuis, mijn honden vielen elkaar aan. En ik bedoel niet de gewone, speel gewoon vechten. Ik bedoel, ze gingen voor elkaars nek, in feite probeerden ze elkaar te vermoorden," zei hij. "Ik heb de honden gescheiden. Nu viel een van de honden me aan."

"Wat ik deed was de garagedeur openen en proberen hem te de-escaleren. Maar ik was nerveus. Ik ga je geen leugen vertellen. Ik was nerveus en ik was bang", vervolgde hij."Dus aan het eind van de dag probeerde ik de hond terug te dringen. Ik probeerde hem echt bang te maken." Hij eindigde met te zeggen dat hij zijn hond niet probeerde te mishandelen, maar alleen maar probeerde 'hem terug in zijn kooi te krijgen'.

4 Was Ceaser Emanuel opgezet?

The Black Ink Crew-ster beweerde toen dat het hele ding een opzet zou kunnen zijn. "De manier waarop de video was opgezet was als… ik ga geen excuses maken voor mezelf, ik had me beter moeten gedragen. Maar dat ben ik niet met wreed zijn tegen dieren en dergelijke. Dat ben ik niet. Dat ben ik niet, hé", zei hij tegen TMZ. "Ik heb het gevoel dat ik op de een of andere manier in de val gelokt word, want de manier waarop ik wordt geportretteerd, is niet mijn karakter."

Ceaser zou later insinueren dat het een ex-vriendin was, vermoedelijk zijn Black Ink Crew-collega Suzette Samuel, die de beelden naar het publiek lekte om hem terug te pakken. Suzette verdedigde zichzelf echter snel en vertelde The Shade Room dat ze niet verantwoordelijk was voor de video."Waarom zou ik de video lekken? Hij dreigde me dat als ik wegging, hij me dit seizoen gek zou laten lijken door de productie", beweerde ze.

3 Advocaat zegt dat Ceaser een fervent hondenliefhebber is

Ondanks de beschuldigingen van dierenmishandeling, houdt Ceaser Emanuels advocaat vol dat de beroemde tattoo-artiest een "fervent hondenliefhebber" is die in zijn leven veel honden en andere huisdieren heeft gehad. Hij benadrukte dat het vertonen van misbruik een geïsoleerd incident was en dat Ceaser de situatie nu aanpakt door te leren hoe je een betere hondenbezitter kunt worden.

“In sommige opzichten, wat niet te zien was in die video, was hij de kleinere honden aan het beschermen”, zei zijn advocaat. “Hij deed dit waarschijnlijk niet op de beste manier, dus hij zoekt hulp en hulp om ervoor te zorgen dat hij als hondeneigenaar het goed beheert en begrijpt hoe hij op een meer gezonde manier kan omgaan met alle soorten honden en al zijn honden. Maar dit is zeker een situatie die hij al lang geleden had aangepakt."

2 Wat is er gebeurd met de hond die zogenaamd is mishandeld door Ceaser Emanuel?

Wat betreft de hond in de video, zei Ceaser Emanuel zelf tegen TMZ dat hij heeft besloten hem weg te geven aan een vriend. "Ik heb een van de honden weggegeven omdat, zoals ik je al zei, ze niet samen konden zijn. Ze probeerden elkaar te vermoorden. Dus gaf ik er een weg en hield ik de andere."

De tv-ster benadrukte verder dat zijn beide honden "perfect" onder zijn hoede waren. "Dat was mijn hond. Wat mensen uiteindelijk moeten begrijpen, was dat dat een moment was", zei hij. "Mijn honden zijn perfect gezond. Eerlijk gezegd heb ik een van hen aan mijn vriend gegeven en de andere is helemaal in orde. Ze zijn allebei helemaal gezond en in orde."

1 Ceaser Emanuel is geen onbekende in controverse

Ter herinnering: dit is niet de eerste keer dat Ceaser Emanuel in het middelpunt van de controverse stond. In mei vorig jaar haalde de Black Ink Crew-ster ook de krantenkoppen nadat hij een rechtszaak had aangespannen tegen zijn ex-partner wegens beweringen dat hij hun dochter had geslagen. In een gesprek met Distractify over de kwestie zei Ceaser dat hij nooit zou liegen over het leggen van een hand op zijn kind. 'Ik heb niets te verbergen', zei hij. "Ik ben niet een van die andere beroemdheden. Als ik mijn kind in handen had gehad, zou ik dat hebben gezegd en de gevolgen hebben aangepakt. Er zijn gedocumenteerde rapporten die aangeven dat dit nooit is gebeurd."

Destijds gaf de realityster toe dat het juridische geschil tussen hem en zijn ex-partner zijn tol had geëist van zijn relatie met zijn dochter. "Mijn dochter komt het dichtst in de buurt van wat ik had… en iedereen weet dat", zei hij. "Dus als het erop aankomt, moest ik de ervaringen van andere mensen in het leven doornemen en zien wat hun familie deed, om te begrijpen waar ging hiermee akkoord. Hopelijk zal de tijd alles helen en kunnen we ons verzoenen."

Aanbevolen: