Dit is het rijkste castlid van Black Ink Crew

Inhoudsopgave:

Dit is het rijkste castlid van Black Ink Crew
Dit is het rijkste castlid van Black Ink Crew
Anonim

De jury is er nog niet uit of Black Ink Crew terugkeert voor een 10e seizoen op VH1. Seizoen 9 van de populaire reality-tv-serie ging vorig jaar april in première, met tien eerste afleveringen tot juni.

Nog eens 12 afleveringen van hetzelfde seizoen werden uitgezonden van februari tot mei 2022. Het succes van Black Ink Crew heeft geleid tot de komst van een spin-off serie, getiteld Black Ink Crew: Chicago, die tot nu toe bestaat uit zeven seizoenen en 100 afleveringen.

De originele show speelt zich af in Harlem, New York City en heeft tot nu toe tientallen castleden gezien in de geschiedenis van 174 afleveringen. Maar wie van deze sterren is de rijkste van allemaal?

8 Puma Robinson - $ 150, 000

Puma Robinson is tot nu toe in alle Black Ink Crew-seizoenen te zien geweest. Hij miste seizoen 5 van de show, nadat hij de eerste vier seizoenen een belangrijk onderdeel van de hoofdcast was geweest. Hij keerde terug in seizoen 6 als gastster en later in een ondersteunende rol in seizoen 7.

Robinson werd in de twee meest recente seizoenen van de show volledig hersteld naar de hoofdcaststatus. Zijn totale vermogen is naar schatting $ 150.000 waard.

7 O'Shit "Richard" Duncan - $ 350, 000

O'Shit Duncan begon als een hoofdrolspeler in de eerste vijf seizoenen van Black Ink Crew. Hij speelde een meer ondersteunende rol in seizoen 6 en 7, voordat hij nog verder werd gedegradeerd tot een gastrol in de twee meest recente seizoenen van de show.

Zijn naam wordt normaal gesproken gecensureerd als "Richard" Duncan in de serie. Oorspronkelijk afkomstig uit South Carolina, zou het vermogen van de 37-jarige naar verluidt rond de $ 350.000 liggen.

6 Hemeldagen - $500, 000

Sky Days begon haar tijd bij Black Ink Crew als gastcastlid in het eerste seizoen van de show, in 2013. Vanaf het tweede seizoen werd ze echter gepromoveerd tot een vaste klant, ter vervanging van Alex Estevez die werd ontslagen uit de show.

Volgens meerdere online verkooppunten zou Days vandaag ongeveer $ 500.000 waard zijn.

5 Dutchess Lattimore - $800, 000

Dutchess Lattimore is de afgelopen vier seizoenen niet in Black Ink Crew geweest, maar ze was een hoofdrolspeler in de eerste vijf seizoenen van de show. Helaas kreeg ze te maken met incidenten van racisme en een periode van depressie na haar vertrek, maar ze slaagde erin terug te komen.

Lattimore is nu de trotse eigenaar van een tattooshop in Charlotte, North Carolina, en is ook radiopresentator. Ze heeft naar schatting een nettowaarde van ongeveer $ 800.000.

4 Donna Lombardi - $1 miljoen

Donna Lombardi kwam in seizoen 3 bij Black Ink Crew, oorspronkelijk als ondersteunend castlid. Daarna werd ze gepromoveerd tot een van de sterren van de show vanaf het volgende seizoen.

Lombardi had een relatie met Alex Robinson uit de show, en ze zijn zelfs verloofd in 2019. Sindsdien zijn ze echter uit elkaar gegaan. De 29-jarige heeft een vermogen van $1 miljoen.

3 Sassy Bermudez - $1 miljoen

Net als Donna Lombardi is Sassy Bermudez in seizoen 1, 2 en 3 ook $ 1 miljoen waard. Na die eerste jaren in de show als een van de belangrijkste castleden te hebben doorgebracht, verliet de inwoner van New York City de show, naar verluidt als gevolg van valse informatie die door Dutchess Lattimore over haar werd verspreid.

Bermudez heeft de band met de show echter niet helemaal verbroken en is door de jaren heen teruggekeerd in zowel ondersteunende als gastrollen.

2 Ceasar Emanuel - $2,5 miljoen

Ceasar Emanuel is de de facto koning van Black Ink Crew en het enige castlid dat tot nu toe een vaste waarde is geweest in elk seizoen van de show. Hij had een beroemde knipperlichtrelatie met Dutchess Lattimore, totdat ze er definitief mee ophielden.

Helaas voor Emanuel lijkt er een einde te zijn gekomen aan zijn betovering in de show, als er inderdaad een seizoen 10 komt. Nadat een video waarin hij zijn hond sloeg viraal ging, werd hij ontslagen door VH1. Hij heeft in ieder geval een vermogen van $ 2,5 miljoen om hem te troosten.

1 Teddy Ruks - $4 miljoen

Teddy Ruks is niet alleen een tatoeëerder en ondernemer, hij is ook een rapper en een acteur. Het is dan ook geen wonder dat hij met kop en schouders boven al zijn Black Ink Crew-castleden uitsteekt als de rijkste, met een nettowaarde van ongeveer $ 4 miljoen.

Ruks was een ondersteunend castlid in de show in de eerste drie seizoenen, maar speelde de hoofdrol in elk van de daaropvolgende seizoenen. Hij mocht zijn acteervaardigheden laten zien in de film True to the Game 2 in 2020.

Aanbevolen: