Elon Musk's carrièregerichte moeder Maye is ongeveer $ 45 miljoen waard (helemaal alleen)

Inhoudsopgave:

Elon Musk's carrièregerichte moeder Maye is ongeveer $ 45 miljoen waard (helemaal alleen)
Elon Musk's carrièregerichte moeder Maye is ongeveer $ 45 miljoen waard (helemaal alleen)
Anonim

SpaceX en de oprichter van Tesla, Elon Musk, is nu misschien een begrip, maar hij zou niet zo succesvol kunnen worden als zijn moeder, Maye Musk, er niet was. Al meer dan 50 jaar heeft zijn moeder een multidimensionale carrière opgebouwd als voedingsdeskundige, model, auteur en spreker. Ze heeft ondanks het succes van haar zoon haar eigen fortuin opgebouwd en heeft hem duidelijk een goede arbeidsethos bijgebracht; een jonge Elon had een gevaarlijke baan in de houthandel voordat hij rijk werd.

Ze heeft misschien geen nettowaarde die vergelijkbaar is met die van haar zoon, maar het is zeker indrukwekkend. Hoewel velen de rijkdom van de familie van Musk toeschrijven aan het succes van de Tesla-oprichter als ondernemer, en nu de nieuwe Twitter-eigenaar, is Maye mogelijk verantwoordelijk geweest voor het bijbrengen van de vaardigheden die haar zoon nodig had om hem te helpen zulke grote hoogten te bereiken. Laten we dieper ingaan op hoe de carrièregerichte moeder van Elon Musk zelf een groot fortuin vergaarde.

Hoe verdiende Maye Musk haar geld?

Maye Musk is niet alleen rijk omdat Elon Musk wordt beschouwd als de rijkste man ter wereld. Hoewel ze opgroeide in een financieel stabiel gezin, heeft ze geleerd om jong te beginnen met werken. Op 12-jarige leeftijd werkten zij en haar tweelingzus elke dag na school als receptionisten voor de chiropractorkliniek van hun vader. Op haar vijftiende waagde ze zich aan een carrière in mode en modellenwerk, die in de jaren zestig een vlucht nam met advertenties voor cosmeticamerken en grote bedrijven zoals Colgate.

Ze won ook verschillende schoonheidswedstrijden in haar geboorteplaats en deed ook mee als finaliste in de Miss South Africa-competitie van 1969. Later begon ze haar diëtistenpraktijk en leidde ze haar eigen voedingsbedrijf gedurende meer dan 45 jaar als wellness-expert. Ze heeft twee masterdiploma's op het gebied van diëtetiek van de University of Orange Free State in Zuid-Afrika en in voedingswetenschappen van de University of Toronto in Canada.

Gelukkig stopte haar reis daar niet, want ze is nu auteur. Ze is een internationale bestsellerauteur, diëtist, model en spreker. Haar boek, A Woman Makes A Plan, Advice for a Lifetime of Adventure, Beauty and Success, is nu in meer dan honderd landen en binnenkort worden er meer aangekondigd.

Ze is haar voedingsbedrijf begonnen in acht steden en drie landen door middel van spreek-, advies-, counseling-, schrijf- en mediawerk. Ze heeft de piek in haar vakgebied bereikt in Zuid-Afrika, Canada en de Verenigde Staten als de eerste vertegenwoordiger van de consulterende diëtisten van zuidelijk Afrika; voorzitter van de Consulting Dietitians of Canada; en voorzitter van de Nutrition Entrepreneurs, Academy of Dietetics and Nutrition.

Naast de functies won ze ook de Outstanding Nutrition Entrepreneur Award in de VS. Ze was de eerste diëtist die op een doos met ontbijtgranen te zien was met haar boek Feel Fantastic, gepubliceerd in 1996 en nu niet meer gedrukt. Gelukkig blijft haar nieuwe boek lezers een fantastisch en gemotiveerd gevoel geven.

Terug naar haar modellencarrière, had ze in haar jaren '60 vier billboards op Times Square. Ze was in de jaren 70 de oudste Covergirl in vier jaar en is eindelijk een supermodel. Onlangs schrijft ze een nieuwe geschiedenis in de modellenindustrie met haar verschijning op de cover van de Swimsuit-uitgave van Sports Illustrated. In het tijdschrift stond ze versteld in een Maygel Coronel-badpak uit één stuk op het strand in Belize, waar ze zegt dat ze 'het leven leeft'.

Haar website gaat over pagina-opmerkingen: "Maye Musk heeft in de afgelopen 50+ jaar van haar leven succes geboekt op het gebied van voeding en modellering." Door haar bloeiende carrière heeft Maye door de jaren heen enorme sommen geld kunnen ophalen.

Is Maye Musk rijk?

Het lijkt erop dat het harde werk en de positieve houding van Maye Musk zijn vruchten hebben afgeworpen, aangezien ze veel succes heeft geboekt en zelfs haar vermogen heeft opgebouwd tot $ 45 miljoen. Haar activa omvatten onroerend goed, zeven auto's en twee luxe auto's. Haar activaportefeuille omvat ook meer dan $ 10 miljoen, en ze bezit ook een beleggingsportefeuille van 15 aandelen waarvan wordt gezegd dat ze worden gewaardeerd op $ 9 miljoen.

Onlangs kocht ze een Lamborghini Aventador voor $ 1 miljoen. Ze bezit ook een Bugatti Chiron die haar $ 3 miljoen heeft gekost. Andere auto's die ze bezit zijn een Mercedez-Benz G-Klasse, Volvo XC90, Tesla Model S en een Range Rover Autobiography.

Het is duidelijk dat zakelijke intelligentie in de familie zit, zelfs als Maye het geld van haar zoon niet nodig heeft om haar luxueuze levensstijl te onderhouden.

Aanbevolen: