Elon Musk's moeder schrijft geschiedenis als oudste sportgeïllustreerde zwempakmodel

Inhoudsopgave:

Elon Musk's moeder schrijft geschiedenis als oudste sportgeïllustreerde zwempakmodel
Elon Musk's moeder schrijft geschiedenis als oudste sportgeïllustreerde zwempakmodel
Anonim

De moeder van Elon Musk, Maye, schrijft geschiedenis met haar verschijning op de cover van de Swimsuit-uitgave van Sports Illustrated. De 74-jarige werd het oudste model dat op de cover van het tijdschrift verscheen, waar ze verbluft in een Maygel Coronel-badpak uit één stuk op het strand in Belize - en ze zegt dat ze "het leven leeft".

Maye Musk is geen onbekende in de spotlights

Maye is de oudste vrouw die de felbegeerde cover krijgt, maar ze is geen onbekende in de schijnwerpers. De moeder van drie begon haar modellencarrière op 15-jarige leeftijd terwijl ze in Zuid-Afrika woonde. Ze nam later deel aan de Miss South Africa schoonheidswedstrijd van 1969.

Ze is de moeder van drie succesvolle kinderen - miljardair zakenmagnaat Elon Musk, 50, restaurateur Kimbal Musk, 49, en filmproducent Tosca Musk, 47, maar ze heeft zelf een vruchtbare carrière gehad.

Voordat ze in de Swimsuit-editie van Sports Illustrated verscheen, had Maye al furore gemaakt door naakt op de cover van Time Magazine te verschijnen voor een gezondheidsprobleem, en de cover van New York Magazine in 2011.

Nu wil ze dat alle vrouwen zich zelfverzekerd voelen in hun badkleding.

"Als vrouwen naar het strand gaan, zijn we een beetje verlegen over ons lichaam, maar mannen zullen rondlopen en er vreselijk uitzien, en het kan ze niet schelen", vertelde ze aan People. "Ik denk dat het ons niet zoveel kan schelen!"

Maye zegt dat ze moeilijke tijden heeft doorgemaakt, maar nu 'Living The Life'

Maye uitte enige verbazing dat haar modellencarrière nog steeds goed gaat in een apart interview, maar de matriarch klinkt alsof ze geniet van de rit. Ze zegt dat ze van de foto's hield en van de energie van het hele team genoot.

"Ik voel me fantastisch", vertelde Maye aan Today. "Ik hou van de foto's. Ik hou van de energie van het hele team. Als ik dacht dat ik een badpakmodel voor Sports Illustrated zou kunnen zijn, zouden mensen me hebben opgesloten als een gekke dame. En nu ben ik hier!"

"Wie wist dat ik als ik eind 60 en 70 was, zou worden geboekt omdat ik Maye Musk ben en een model ben?" zij ging door. "Ik had nooit gedacht dat ik in New York Fashion Week en Paris Fashion Week en Milan Fashion Week zou lopen. Ik heb moeilijke tijden meegemaakt en nu leef ik het leven - ik bedoel, ik ben echt."

Maye is niet het enige langlevende model dat haar leven ten volle leeft. Onlangs kondigde het 62-jarige model Fabio zijn voornemens aan om te trouwen en een gezin te stichten.

Aanbevolen: