Nicole Kidman en Keith Urban hebben zo ongeveer alles in hun huis van $ 3,47 miljoen in Nashville, Tennessee

Inhoudsopgave:

Nicole Kidman en Keith Urban hebben zo ongeveer alles in hun huis van $ 3,47 miljoen in Nashville, Tennessee
Nicole Kidman en Keith Urban hebben zo ongeveer alles in hun huis van $ 3,47 miljoen in Nashville, Tennessee
Anonim

Keith Urban en Nicole Kidman zijn Australische nationale schatten, maar ze zijn ook internationale beroemdheden. Het paar staat wereldwijd bekend om hun respectievelijke carrières, en samen met het verwelkomen van twee dochters in de wereld, hebben ze ook een plek voor zichzelf veroverd in de vastgoedsector.

Ja, het is geen wonder dat het paar tijd heeft voor ontspanning van welke aard dan ook, maar als ze de trotse eigenaren zijn van meerdere eigendommen verspreid over elke uithoek van de aarde, kunnen we ons voorstellen dat ze moeite doen om prioriteit te geven aan downtime.

Per onroerend goed heeft het paar het afgelopen decennium meer dan $ 25 miljoen aan eigendommen laten vallen, wat een verbluffend bedrag is.

Keith Urban en Nicole Kidman lijken een van de wildste huwelijkse voorwaarden te hebben, maar het lijkt voor hen te werken.

Urban and Kidman's Residence is absoluut een droomhuis

Wees voorbereid om versteld te staan als het gaat om het huis van het paar in Nashville, Tennessee, want hun huis heeft alles wat je maar kunt bedenken. Minder dan twee jaar na de aankoop van hun schuilplaats in de Zuidelijke Hooglanden, kocht het paar een herenhuis met zeven slaapkamers in Nashville voor $ 3,47 miljoen ($ AUD 4,89 miljoen).

Bekend als de koningin van Northumberland, beschikt het pand over acht badkamers, een tennisbaan, een zwembad, een thuisbioscoop en een hobbyruimte. Het is niet verwonderlijk dat dit, gezien de enorme omvang, al snel hun 'primaire huis' werd en het paar bezit het tot op de dag van vandaag nog steeds.

Nicole's echtgenoot Keith Urban kan nog steeds nieuwe muziek schrijven en opnemen vanuit huis, aangezien het paar hun eigen opnamestudio heeft die is uitgerust met alle luidsprekers, mengtafels en opnameapparatuur die je van een professional zou verwachten studio.

Na het huwelijk kwamen de huizen

Een jaar nadat het paar trouwde, kochten Kidman en Urban in 2007 hun eerste huis samen voor $ 2,45 miljoen (AU $ 3,54 miljoen). Het 36 hectare grote land in Franklin, Tennessee, lag net ten zuiden van het centrum van Nashville, en was waarschijnlijk de perfecte locatie voor Urban om aanwezig te blijven in de countrymuziekscene.

Het hoofdgebouw had vier slaapkamers en zes badkamers (waarvan twee half) en was gevuld met natuurlijk licht dankzij de dakramen die overal verspreid waren. De grote slaapkamer, die waarschijnlijk door het stel is blijven hangen, had een eigen zitkamer, een stenen betegelde badkamer met een tuinbad en natuurlijk een enorme inloopkast.

Na amper tien jaar het huis te hebben bewoond, plaatste het paar het in 2016 op de lijst en vond een koper - zij het twee jaar later - die het pand kocht voor $ 2,7 miljoen (AU $ 3,9 miljoen), hoewel ze oorspronkelijk vroeg om $3,45 miljoen (AU$4,98 miljoen).

In hetzelfde jaar dat ze de koningin van Northumberland kochten, kochten Urban en Kidman nog een modern huis van $ 4,7 miljoen (AU $ 6,79 miljoen) in Los Angeles. Gezien haar status als zwaargewicht in Hollywood en zijn rol als jurylid bij American Idol, was het logisch dat ze zich vestigden in de met beroemdheden gevulde wijk.

Het huis, met vijf slaapkamers, vijf badkamers (een helft), een omhullend terras, overdekte patio's en een zwembad, was gemaakt voor warme LA-dagen die buiten werden doorgebracht en deed hen waarschijnlijk denken aan thuis in Australië.

Het echtpaar lijkt nog steeds eigenaar te zijn van dit pand.

Het koppel investeert in veel andere huizen

In 2010 kochten Urban en Kidman een zeer stijlvol pad in de wijk West Chelsea in New York City. De locatie stond bekend als stijlvol en verfijnd en leek perfect te passen bij hun verblijf in de Big Apple. Gelegen in 200 Elfde gebouw (waarvan wordt gezegd dat het meerdere kopers van de A-lijst aantrekt) is de lobby zo gestileerd dat er een bord moest worden geplaatst met de tekst: "Dit is een woning. Gelieve niet binnen te komen."

Het appartement liet een koele $ 10 miljoen (AU $ 14, 43 miljoen) vallen en bood kamerhoge ramen waardoor zonlicht door kon stromen, een vrijstaand bad, een benijdenswaardig uitzicht op de skyline van de binnenstad en een futuristische parkeerplaatslift dat zou je naar de 10e verdieping brengen, nog steeds in het voertuig.

Vanaf 2020 werd nog steeds gemeld dat het paar eigenaar was van dit pand.

In 2020 betaalde het paar volgens The New York Post ongeveer $ 3,5 miljoen (AU $ 5 miljoen) voor een appartement met twee slaapkamers 108 Leonard St, New York. Het is vermeldenswaard dat de aankoop werd gedaan tijdens de begindagen van de pandemie, met als gevolg dat Urban volgens geruchten een hernieuwde interesse in onroerend goed heeft.

Nicole en Keith zijn momenteel zestien jaar getrouwd en hebben samen twee dochters.

Aanbevolen: