Waarom fans denken dat Taylor Swift dankzij Joe Alwyn aan de rand van een ander break-up-album staat

Inhoudsopgave:

Waarom fans denken dat Taylor Swift dankzij Joe Alwyn aan de rand van een ander break-up-album staat
Waarom fans denken dat Taylor Swift dankzij Joe Alwyn aan de rand van een ander break-up-album staat
Anonim

Naast het feit dat ze 11 Grammy Awards aan haar naam heeft verbonden en 12 vriendjes die ze als inspiratiebron voor haar liedjes gebruikte, is Taylor Swift het afgelopen decennium een begrip geweest voor liedjes met een gebroken hart. Met bekende namen als Joe Jonas en Tom Hiddleston op haar lijst met ex-vriendjes, vragen veel fans zich af of haar huidige vriend, Joe Alwyn, binnenkort lid zal worden van die club. Taylor Swift heeft haar liefdesverdriet immers effectief gebruikt om internationale erkenning te krijgen voor haar muziek.

Staat Taylor Swift op het punt het uit te maken met Joe Alwyn voor nog een doorbraakalbum? Wat vindt Joe Alwyn van Taylors carrière? Is het paar op dit moment door een aantal problematische patches? Blijf lezen om erachter te komen waarom fans denken dat de twee problemen hebben om uit elkaar te gaan …

Is Joe Alwyn een songwriter?

Joseph Matthew Alwyn is een Engelse songwriter die al vijf jaar een relatie heeft met de Amerikaanse zanger en songwriter Taylor Swift. Zijn passie voor het maken van kunst inspireerde hem tot het behalen van een bachelor in Engelse literatuur aan de Universiteit van Bristol. Hij is echter recentelijk ook gaan acteren.

Zijn doorbraakrol was in de film Billy Lynn's Long Halftime Walk uit 2016, waarin hij de hoofdrol speelde van Billy Lynn naast zijn co-acteurs Chris Tucker en Kristen Stewart. Veel entertainmentjournalisten prezen hem ook voor zijn ondersteunende rol als Adrian Finn Sr. naast Jim Broadbent in de mysteriedramafilm The Sense of an Ending uit 2017.

Veel Taylor Swift-fans vonden Joe Alwyn mysterieus omdat hij relatief nieuw is in de entertainmentindustrie. Ze weten niet dat Joe naam heeft gemaakt achter de schermen in de muziekindustrie, door haar vriendin Taylor te helpen bij het schrijven en coproduceren van enkele van haar recente hits.

Hebben Taylor Swift en Joe Alwyn samen een nummer geschreven?

Toen Joe Alwyn eindelijk onthulde waarom hij het geheim hield dat hij enkele nummers samen met Taylor Swift schreef, waren fans verrast dat Folklore, het verrassingsalbum van Taylor Swift uit 2020, ook de betrokkenheid van Jole Alwyn erbij had. De nummers "Exile" en "Betty", die deel uitmaakten van het genoemde album, werden samen met Taylor geschreven door Joe.

Maar zijn bijdrage aan de albums van Taylor Swift draaide niet alleen om folklore. Taylor's Evermore-album, dat ook in 2020 werd uitgebracht, was genomineerd voor een Grammy en had ook de bijdrage van Joe Alwyn. Hij droeg meer nummers bij aan Evermore terwijl hij meeschreef aan 'Coney Island', 'Evermore' en 'Champagne Problems'.

Toen hem werd gevraagd naar Taylor en zijn ervaring met co-schrijven, zei hij: "Ze [Taylor Swift] zei: 'Kunnen we proberen te gaan zitten en samen tot het einde komen?' En dat deden we. Het was zo eenvoudig als sommige mensen zuurdesem maakten."

Wat heeft Taylor Swift gezegd over Joe Alwyn?

Taylor Swift heeft Joe Alwyn genoemd in haar documentaire, Miss Americana, waar ze zegt: "Ook al was het een vreselijke tijd, ik was gelukkig. Maar ik was niet blij met hoe ik was opgeleid om gelukkig te zijn. Het was geluk zonder de inbreng van iemand anders. Wij [Joe Alwyn en Taylor Swift] waren gewoon blij."

Vergeleken met Taylors eerdere relaties, maakten Joe Alwyn en de popster er een punt van om de zaken tussen hen zo privé mogelijk te maken. Lerend van haar eerdere relaties, waar ze ook met Hollywood-acteurs uitging en in een zeer openbare scheiding belandde, is de relatie tussen zij en Joe Alwyn de meest persoonlijke relatie die Taylor met iemand heeft gehad.

Taylor Swift heeft in interviews ook alleen maar positieve opmerkingen over haar vriend gezegd, waarmee ze fans ervan overtuigde dat ze na vijf jaar nog steeds een sterke relatie hebben.

Zijn Joe Alwyn en Taylor Swift nog steeds samen?

Ondanks de positiviteit die Joe en Taylor met elkaar delen, speculeerden sommige Swifties nog steeds dat de twee midden tot eind 2021 in een moeilijke periode zouden kunnen zijn geweest, omdat ze in die periode niet samen in het openbaar werden gezien. Het is anders dan de twee om niet gezien te worden, want hoewel ze van privacy houden, schrikken ze er niet voor terug om gewone openbare activiteiten samen te doen.

Echter, onlangs, in juni 2022, werden Taylor Swift en Joe Alwyn publiekelijk gezien terwijl ze hun genegenheid toonden op een strand, wat bewijst dat ze nog steeds een stel zijn. Ook sprak Joe Alwyn in februari 2022 over hoe geweldig Taylor en zijn relatie nog steeds zijn, en stopte hij de datinggeruchten op dat moment.

Taylor Swifts reactie op de romantische scènes van Joe Alwyn

Terwijl Joe Alwyn verschillende rollen blijft ontdekken in zijn jonge Hollywood-carrière, maakte hij onlangs deel uit van de cast in de romantische serie Conversation with Friends. Terwijl de serie vanaf juni 2022 nieuwe afleveringen uitbrengt, begonnen fans opnieuw te speculeren dat Taylor Swift jaloers zou kunnen zijn op de intieme interacties van haar vriend met zijn medesterren.

Terwijl Taylor Swift druk bezig is geweest met het uitbrengen van nieuwe versies van haar oude nummers met het label "Taylor's Version" na de titel, denken fans dat ze een ander nummer zou kunnen schrijven waarin ze haar gevoelens over Joe's bloeiende carrière uitdrukt. Joe gaat echter snel in op de speculatie, aangezien hij zegt dat Taylor Swift hem steunt en zich bewust is van de stomende scènes die hij voor de serie moet doen.

Aanbevolen: