Fans denken dat 'Teen Mom OG' op het punt staat te worden geannuleerd, hier is waarom

Inhoudsopgave:

Fans denken dat 'Teen Mom OG' op het punt staat te worden geannuleerd, hier is waarom
Fans denken dat 'Teen Mom OG' op het punt staat te worden geannuleerd, hier is waarom
Anonim

Gedurende 9 seizoenen hebben fans de steeds veranderende levens van Maci, Amber en Catelynn bekeken op Teen Mom OG, samen met een paar andere castleden, waaronder Bristol en Cheyenne.

Fans hebben hun vragen over de show, van Farrah's vertrek uit de show tot welke scènes zijn bewerkt en of Teen Mom OG echt is. Fans vragen zich al een tijdje af of de realityshow in de lucht blijft. Dit is waarom sommige fans denken dat Teen Mom OG binnenkort kan worden geannuleerd.

Wat fans denken

Fans hebben Maci zien veranderen op Teen Mom en het is verbazingwekkend om te zien hoeveel de cast is opgegroeid. En aangezien de show al zoveel jaren bestaat, zeggen Teen Mom OG-fans al een tijdje dat ze denken dat MTV de realityshow zou kunnen annuleren.

Een fan startte een Reddit-thread en schreef: "Het is duidelijk veel te lang voortgesleept. Hoe lang denken jullie realistisch dat het zal duren voordat ze de show annuleren? Ik wou dat het was geannuleerd jaar geleden."

Een andere kijker deelde dat ze wensten dat Teen Mom: Young And Pregnant in de lucht had kunnen blijven en dat ze denken dat er niet veel verhalen meer zijn op Teen Mom: OG. Ze schreven: "Deze show is nu zo saai dat zelfs ik, een die-hard fan vanaf de eerste dag die zei dat niets me ooit zal doen stoppen met kijken, erover nadenkt om er gewoon niet meer naar te kijken."

Een andere kijker denkt dat het mogelijk is dat de show op een gegeven moment een nieuwe cast krijgt: "Elke keer als ik in het echt met iemand over tienermoeder praat, is hun reactie 'die show gaat nog steeds door?!' Maar het is nog steeds actief. Ik denk dat ze het periodiek zullen blijven herschikken en kijken hoe het gaat." Meerdere fans willen dat de show wordt afgelast, aldus The Sun, en de kijkcijfers zijn de afgelopen jaren zeker gedaald. Het lijkt logisch om te denken dat de show niet lang meer zal duren als de kijkcijfers blijven dalen.

Maci's tijd op 'Teen Mom OG'

The Ashley's Reality Round-Up meldde dat Teen Mom OG terugkomt voor een nieuw seizoen dat seizoen 9B zal heten. De website zegt dat de kijkcijfers voor seizoen 9 in de "mid-to-high-600.000s" lagen en vervolgens in het bereik van 500.000s. Maar ook al komt de show weer in de lucht, fans vragen zich nog steeds af hoe lang het nog duurt.

Nog een reden waarom mensen zich afvragen wat Teen Mom OG is? Het feit dat Maci Bookout McKinney er misschien niet bij blijft. Volgens Heavy.com ging Maci naar de podcast "Dad Up" en zei: "Het is een beslissing van seizoen tot seizoen, maar ik denk dat we nu, zeker meer dan ooit, meer geneigd zijn om te beslissen wanneer het juiste moment is om verder gaan is. En als we verder gaan met de show, zou het dan zijn om op tv te blijven en gewoon een andere kant op te gaan, of willen we tv voorgoed achter ons laten?”

Maci het verlaten van de show zou een groot probleem zijn, aangezien fans haar ontmoetten op 16 & Zwanger toen ze haar verhaal deelde als zwangere tiener. Maci is altijd een favoriet castlid geweest en iemand met wie kijkers echt contact maken. Ze is vanaf de eerste dag toegewijd aan het zorgen voor haar zoon Bentley, in schril contrast met Bentley's vader Ryan, die volgens fans het vaderschap van een pasgeboren baby helemaal niet serieus nam. In de loop van de seizoenen hebben fans Bentley tijd zien doorbrengen met zijn grootouders/Ryan's ouders, maar het ging altijd moeizaam tussen Maci en Ryan.

Seizoen 9

Seizoen 9 van Teen Mom OG bevatte de COVID-19-pandemie, net als verschillende andere shows die in 2020 werden gefilmd. In de eerste aflevering dachten Tyler en Catelynn na of ze hun dochter Nova naar school konden laten gaan. In de volgende paar afleveringen wilde Maci dat Bentley in therapie zou gaan en Catelynn dacht erover om weer zwanger te worden.

Het is logisch dat sommige fans niet meer verliefd worden op dit tv-programma, aangezien de verhaallijnen in seizoen 9 beslist veel minder dramatisch zijn dan in voorgaande seizoenen. Het is bijvoorbeeld herkenbaar om te zien hoe Maci met Bentley praat over seks, aangezien alle ouders dat gesprek met hun kinderen moeten hebben, maar dat komt niet in de buurt van de intense verhaallijnen die mensen aan het praten kregen. Misschien is de cast nu redelijk geregeld met hun families en relaties, en zijn de dramatische afleveringen nu verleden tijd.

Loyale fans van Teen Mom OG zullen zeker afstemmen op seizoen 9B, maar het zal interessant zijn om te zien hoe lang de show nog kan doorgaan.

Aanbevolen: