Hoe Brian Austin Green en Sharna Burgess elkaar ontmoetten, is oprecht ontroerend

Inhoudsopgave:

Hoe Brian Austin Green en Sharna Burgess elkaar ontmoetten, is oprecht ontroerend
Hoe Brian Austin Green en Sharna Burgess elkaar ontmoetten, is oprecht ontroerend
Anonim

In juli 2021 plaatste acteur Brian Austin Green een foto waarop hij zijn vriendin Sharna Burgess kust en deelde hoe blij hij was met zijn volgers. Bij de foto stond: "Het is heel lang geleden dat ik met iemand ben geweest met wie ik echt het leven kan delen." Sharna ging ook naar Instagram en deelde een foto van haar die Brian op de wang kuste samen met een lief bericht: "Zelfs in Disney World ben je alles wat ik zie. Ik zou nooit genoeg van je kunnen krijgen."

Het is niet de eerste keer dat ze openhartig zijn over hun gevoelens. Het stel werd in januari 2021 officieel op Instagram, waarbij Burgess een stomende foto van hen op een balkon plaatste. Ze deelden ook hun genegenheid voor elkaar op Valentijnsdag. Tijdens een live-sessie op Instagram zei Brian: "Sharna is een echt weloverwogen, liefdevol, aardig persoon." Hier zijn alle details over het schattige liefdesverhaal tussen Brian Austin Green en Sharna Burgess.

Hoe ontmoetten acteur Brian Austin Green en ballroomdanseres Sharna Burgess elkaar?

Tijdens een interview met People onthulde Brian Austin Green hoe hij zijn soulmate, Sharna Burgess, ontmoette. De acteur zei: "We ontmoetten elkaar in een coffeeshop, hadden een paar dates, en toen werden we samen opgesloten in een huis. Ik was daar dankbaar voor, want het stelde ons in staat om echt onze tijd te nemen, en het was echt geweldig… Op onze eerste date, we waren de tijd gewoon helemaal uit het oog verloren, en de volgende keer gebeurde hetzelfde."

Het lijdt geen twijfel dat de acteur liefde op het eerste gezicht ervoer. Green voegde eraan toe: "Het werd iets merkbaar anders dan alles wat ik ooit eerder had meegemaakt. Ik wist niet zeker wat dat betekende tot de eerste keer dat we kusten, en toen was het de aantrekkingskracht en nog een heleboel meer. Het was heel cool. En we hebben echt hetzelfde morele kompas."

Hoe reageerde de ex-echtgenoot van Megan Fox, Brian Austin Green, op haar relatie met machinegeweer Kelly?

Voordat hij liefde vond met Sharna Burgess, was Brian Austin Green getrouwd met Megan Fox. Brian en Megan delen drie zoons: Noah, 9, Bodhi, 7 en Journey, 5. Ze waren bijna tien jaar samen en gingen eind 2019 in het geheim uit elkaar. Green onthulde destijds dat het niet zijn idee was en geschokt en boos over. Volgens zijn podcast vroeg Fox om wat tijd om alleen te zijn. Slechts een paar maanden later vond ze echter weer liefde bij rapper en acteur Machine Gun Kelly.

Megan Fox ontmoette de artiest in Puerto Rico op de set van de misdaadthriller Midnight in the Switchgrass. Het paar gaat sindsdien sterk en de muzikant heeft naar verluidt de kinderen van Megan met Green ontmoet. Maar het duurde veel langer voordat Brian verder ging. Zijn relatie met Fox was een hobbelige rit. Ze vroegen voor het eerst een echtscheiding aan na vijf jaar huwelijk, maar verzoenden zich al snel en kregen het jaar daarop een derde zoon.

Green deelde ook dat hij en Megan overwogen om samen een vierde kind te krijgen en hoopten dat het een meisje zou worden. De acteur heeft ook een 19-jarige zoon, Kassius, uit zijn vorige relatie. In zijn eigen woorden: "een klein meisje in de familie hebben zou gewoon geweldig zijn." Maar zijn hoop werd verpletterd door zijn breuk met Fox. Gelukkig kunnen ze heel goed uitkomen nu hij een nieuwe liefde heeft gevonden met Sharna.

Heeft Megan Fox Brian Austin Green verlaten voor machinegeweer Kelly?

Megan Fox en Brian Austin Green ontmoetten elkaar op de set van Hope & Faith. Ze was 18 jaar oud terwijl hij 30 was. Megan en Brian waren tien jaar getrouwd en hadden drie kinderen samen voordat ze in mei 2020 publiekelijk uit elkaar gingen. Green ontkende dat Machine Gun Kelly enige betrokkenheid had bij hun splitsing, ook al kwam de scheiding heel dichtbij tot de tijd dat de twee geliefden elkaar ontmoetten.

Green vermeldde in zijn podcast: "We hebben elkaar niets aangedaan. Ze is altijd eerlijk tegen mij geweest en ik ben altijd eerlijk tegen haar geweest." Toch leek hij op een gegeven moment een beetje zuur tegenover Fox' gevoelens voor Machine Gun Kelly. Zoals bronnen eerder onthulden, was hij van streek door de aankondiging van hun relatie. Hij verklaarde dat hij de noodzaak niet begrijpt om foto's op sociale media te plaatsen met "domme bijschriften" om haar liefde voor de rapper te verkondigen, vooral omdat ze niet gescheiden waren toen Megan en de artiest begonnen met daten. De bron zei verder dat Brian denkt dat Megan te snel verder is gegaan.

Fox en Machine Gun Kelly's snelle relatie-escalatie is waarschijnlijk geen verrassing, gezien de manier waarop ze praten over hun romance. Maar net als Brian Austin Green vragen sommige fans zich ook af of het paar te diep, te snel is gegaan. Hoewel het duidelijk is dat Machine Gun Kelly veel tammer is dan in zijn jonge jaren, is de rockster van binnen nog springlevend. Megan Fox en de rapper kondigden hun verloving aan op sociale media op 12 januari 2022. Een anonieme bron vertelde Seventeen echter dat het paar niet "een enorme haast heeft om in het huwelijksbootje te stappen".

Aanbevolen: