Sharna Burgess en Brian Austin Green en andere liefdesmatches uit 'DWTS

Inhoudsopgave:

Sharna Burgess en Brian Austin Green en andere liefdesmatches uit 'DWTS
Sharna Burgess en Brian Austin Green en andere liefdesmatches uit 'DWTS
Anonim

Hoewel liefde niet het doel is van Dancing With The Stars, hebben veel mensen het zeker in de show gevonden. Net als Big Brother of So You Think You Can Dance, worden bepaalde deelnemers aan de show verliefd op DWTS en hebben ze langdurige relaties gehad. Terwijl The Bachlor/ette helemaal draait om het vinden van liefde en sommige van die relaties duren niet langer dan de show.

Of de liefde nu is tussen twee professionele dansers of een pro en de deelnemers, de meeste relaties hebben geduurd tot het huwelijk en kinderen. Sommigen van hen zijn echter ook uit elkaar gegaan.

Laatst dansten Sharna Burgess en Brian Austin Green samen, maar om eerlijk te zijn waren ze samen voordat ze op hun seizoen dansten. Dansen is intiem en zoveel tijd samen met iemand doorbrengen kan je dichterbij brengen en zelfs verliefd worden. Hier zijn DWTS-paren die liefde vonden op de dansvloer.

9 Sharna Burgess en Brian Austin Green

Sharna Burgess en Brian Austin Green waren al aan het daten toen ze in seizoen 30 samen streden, maar ze zijn te schattig om niet op te nemen. Het paar begon te daten in 2020, niet snel nadat Green zijn splitsing van Megan Fox bevestigde. Het paar won het seizoen niet, maar ze wonnen wel de harten van iedereen die keek. Hun relatie leek sterker te worden omdat het stel nu samen een baby verwacht. Dit wordt de eerste baby van Burgess en de vijfde van Green, maar eerst met Burgess.

8 Kym Johnson en Robert Herjavec

Dit is het stel dat niemand zag aankomen! Kym Johnson en Robert Herjavec streden samen in seizoen 20. Ze wonnen niet, noch haalden ze de finale van hun seizoen, maar ze kwamen weg met iets dat nog beter was: een eeuwige liefde. Na minder dan een jaar daten, verloofden ze zich in februari 2016 en stapten vervolgens in juli 2016 in het huwelijksbootje. Sindsdien heeft ze haar naam veranderd. Kym verwelkomde hun tweeling in 2018, het eerste en tweede kind voor haar, maar het vierde en vijfde voor Herjavec.

7 Julianne Hough en Chuck Wicks

Julianne Hough en Chuck Wicks waren een van de koppels die het niet volhielden. Ze waren aan elkaar gekoppeld in seizoen 8, maar hadden elkaar daarvoor al ontmoet tijdens een tour met Brad Paisley in 2008. Toen het paar op DWTS verscheen, waren ze al een jaar aan het daten. Hough en Wicks gingen helaas uit elkaar in november 2009, nadat ze zich realiseerden dat ze gewoon niet compatibel waren.

6 Emma Slater en Sasha Farber

Emma Slater en Sasha Farber zijn twee professionele dansers die nog steeds dansen in de show. Ze dateerden van 2011 tot 2014 en gingen een tijdje uit elkaar, maar bevestigden vervolgens op Instagram dat ze in 2015 weer samen waren. In oktober 2016 stelde Farber Slater voor tijdens een live-uitzending van de show, en ze zei ja. In maart 2018 stapte het paar in het huwelijksbootje met veel DWTS-professionals die bruidsmeisjes en bruidsjonkers dienden. Ze hebben geen kinderen samen.

5 Derek Hough en Hayley Erbert

Derek Hough werd verliefd op Hayley Erbert in de zomer van 2015, toen ze een danseres werd op de MOVE Live On Tour van hem en zijn zus. Een jaar later werd Erbert een gezelschapsdanseres bij DWTS. Hough was al vele seizoenen prof. Ondanks dat ze al zeven jaar samen zijn, is het paar nog niet in het huwelijksbootje gestapt. Ze gingen echter samenwonen nadat Hough's huis eindelijk klaar was, en ze hebben schattige katten en honden die ze samen grootbrengen. Afgaande op hun sappige Instagram-berichten en Erbert die hem vergezelde tijdens zijn residentie in Las Vegas, lijken ze nog steeds waanzinnig verliefd te zijn en hebben ze geen haast om door het gangpad te lopen.

4 Maks Chmerkovskiy en Peta Murgatroyd

Maks Chmerkovskiy en Peta Murgatroyd ontmoetten elkaar voor het eerst in 2009 op Broadway, maar ze begonnen pas een romantische relatie toen ze elkaar weer ontmoetten op DWTS in 2012. Terwijl hij op tournee was, stelde Chmerkovskiy Murgatroyd ten huwelijk, en ze zei emotioneel ja. Het paar trouwde twee jaar later in 2017. Ze verwelkomden een zoontje genaamd Shai, in januari 2017, slechts enkele maanden voor hun bruiloft. Ze zijn nog steeds samen vandaag, maar ze zijn niet meer op Dancing with the Stars.

3 Val Chmerkovskiy en Jenna Johnson

De Chmerkovskiy-broers hebben de jackpot gewonnen als het gaat om het vinden van liefde op DWTS. Val Chmerkovskiy, de jongere broer van Maks, kruiste voor het eerst het pad met Jenna Johnson in 2014 toen ze lid werd van het gezelschap van de show, en hij was een professional. Ze begonnen als vrienden, maar begonnen al snel met daten in 2015. Het paar ging een beetje uit elkaar, maar verzoende zich uiteindelijk. Chmerkovskiy stelde in 2018 de So You Think You Can Dance-aluin ten huwelijk tijdens een reis naar Italië. Het stel trouwde in 2019 en is nog steeds samen. Ze hebben nog geen kinderen, maar zouden er graag een paar willen.

2 Artem Chigvintsev en Nikki Bella

Artem Chigvintsev en Nikki Bella ontmoetten elkaar voor het eerst toen ze samenwerkten in seizoen 25 van Dancing with the Stars. Ze werden officieel Instagram nadat ze hun relatie in een aflevering van Total Bellas in 2019 hadden bevestigd. Het paar verloofde zich snel daarna, in november 2019, maar kondigde het pas in januari aan. Ze verwelkomden in juli 2020 samen een zoon genaamd Matteo. Bella en Chigvintsev wilden al een tijdje trouwen, maar de pandemie heeft dit vertraagd.

1 Alan Bersten en Alexis Ren

Soms duurt liefde niet lang. Alan Bersten en Alexis Ren werkten samen in seizoen 27 van Dancing with the Stars, en ze werden al snel verliefd. De twee deelden zelfs een week een kus in een pakket in de lucht, nadat de chemie tussen hen werd opgemerkt door fans. Het paar bereikte de finale van de show, maar won niet. De relatie tussen het model en de professionele danseres duurde echter niet lang en eindigde in december 2018.

Aanbevolen: