Hoe Tom Brady zijn romance met Gisele Bündchen op het spel zette toen ze elkaar ontmoetten

Inhoudsopgave:

Hoe Tom Brady zijn romance met Gisele Bündchen op het spel zette toen ze elkaar ontmoetten
Hoe Tom Brady zijn romance met Gisele Bündchen op het spel zette toen ze elkaar ontmoetten
Anonim

Voetbalspeler Tom Brady en supermodel Gisele Bündchen zijn al meer dan 15 jaar samen en vandaag zijn ze gelukkig getrouwd en hebben ze twee kinderen. Hoewel de twee een zeer sterke relatie lijken te hebben, hadden ze echter een wat moeizame start.

Hoe hebben de atleet en het supermodel elkaar ontmoet - en waren ze op dat moment met iemand anders aan het daten? Blijf scrollen om erachter te komen!

Was Tom Brady in een relatie toen hij Gisele Bündchen ontmoette?

De American football-speler en het Braziliaanse model ontmoetten elkaar voor het eerst in de West Village wijnbar Turks & Frogs in 2006. De twee sterren werden aan elkaar voorgesteld door een wederzijdse vriend. In een interview met Access Hollywood in mei 2016 onthulde Tom Brady dat hij en Gisele Bündchen elkaar op het juiste moment ontmoetten. "Ik ben gezegend om deze levenspartner te vinden die we allemaal op verschillende momenten in ons leven zoeken", zei de quarterback. "We hebben elkaar op het juiste moment gevonden. We hebben samen veel ups en downs meegemaakt, en op zoveel manieren heeft dat onze relatie zo sterk gemaakt. Het is geweldig om die rots te hebben waar je altijd op kunt leunen die je kan ondersteunen op verschillende manieren die je nodig hebt." legde hij uit.

Destijds was Tom Brady echter nog steeds gekoppeld aan actrice Bridget Moynahan met wie hij sinds 2004 aan het daten was. Kort nadat ze Gisele Bündchen hadden ontmoet, maakten Tom en Bridget het nieuws over hun breuk openbaar, maar het is onduidelijk of ze eigenlijk uit elkaar gingen voor of nadat Tom Gisele had ontmoet. Na hun breuk werd bekend dat Bridget Moynahan zwanger was van Tom Brady's kind, en in augustus 2007 werd hun zoon John Edward Thomas Moynahan geboren.

Dit is wat Tom Brady onthulde over die ervaring: "Het was een interessante tijd omdat we erachter kwamen dat mijn ex-vriendin zwanger was van mijn oudste zoon. Ik denk dat dat een heel … We werden gedwongen tot deze zeer belangrijke ding dat in ons leven gebeurde op een nieuw punt in onze relatie, "voegde Tom eraan toe. "Ik kwam veel over Gisele te weten door deze ervaring en zij kwam veel te weten over hoe ik omging met een situatie die, ik zou zeggen, niet een heel gemakkelijke. Ik denk dat we allemaal het beste van die situatie hebben gemaakt. Gelukkig is hij de meest geweldige zoon… Mijn zoon Jack, mijn hart ontploft als ik aan hem denk. Hij is de beste jongen die je ooit kunt wensen."

Vandaag lijkt het alsof Gisele Bündchen en Bridget Moynahan een vriendschappelijke relatie hebben, en Bündchen onthulde dat ze dol is op de relatie die ze heeft met Brady's oudste zoon: "Ik hou niet van het woord stiefmoeder. Ik gebruik het woord bonusmama omdat ik het gevoel heb dat het een zegen in mijn leven is. Ik voel me zo gelukkig dat ik een extra, geweldig engeltje in mijn leven heb gekregen."

Gisele Bündchen onthulde dat het liefde op het eerste gezicht was

In een interview met Vanity Fair uit 2009 onthulde Gisele Bündchen dat hoewel Tom Brady destijds werd meegenomen, het liefde op het eerste gezicht was tussen hen. "Ik wist de juiste weg - de eerste keer dat ik hem zag. We ontmoetten elkaar via een vriend. Op het moment dat ik hem zag, glimlachte hij en ik dacht: 'Dat is de mooiste, charismatische glimlach die ik ooit heb gezien!' We zaten en praatten drie uur lang. Ik moest naar huis voor Kerstmis, maar ik wilde niet weggaan, "onthulde ze. "Ken je dat gevoel van, je kunt er geen genoeg van krijgen? Vanaf de eerste dag dat we elkaar ontmoetten, hebben we nooit een dag doorgebracht zonder met elkaar te praten."

Tom Brady onthulde tijdens een interview met Howard Stern in april 2020 hoe de twee aan elkaar werden voorgesteld. “Ik werd aan haar voorgesteld door een wederzijdse vriend. Het was een ‘blind date’ – hoewel het niet blind was omdat ik wist hoe ze eruit zag. Het was in december 2006. Ik dank hem tot op de dag van vandaag. Ik was uit een relatie gekomen en zij had een langdurige relatie gehad die zij had, dus toen we elkaar ontmoetten, wist ik niet zeker of ik klaar was voor een relatie, "zei Tom. "Ik dacht niet dat Dat was ik ook, maar we hebben elkaar ontmoet en het klikte. Toen ze binnenkwam, dacht ik gewoon dat ze de mooiste vrouw was die ik in mijn leven heb gezien."

Op 26 februari 2009 stapten Tom Brady en Gisele Bündchen in het huwelijksbootje tijdens een privé-katholieke ceremonie in Santa Monica, Californië. Tegenwoordig heeft het echtpaar twee kinderen - een zoon genaamd Benjamin Rein, geboren in december 2009, en een dochter genaamd Vivian Lake, geboren in december 2012.

Aanbevolen: