Ricky Martin geslagen met straatverbod dagen na rechtszaak

Inhoudsopgave:

Ricky Martin geslagen met straatverbod dagen na rechtszaak
Ricky Martin geslagen met straatverbod dagen na rechtszaak
Anonim

De beschuldigingen tegen Ricky Martin blijven zich opstapelen. In het weekend werd onthuld dat de Puerto Ricaanse autoriteiten hebben geprobeerd de zanger te dienen met een straatverbod, maar hem niet hebben kunnen vinden.

Een woordvoerder van de politie zei op 2 juli tegen de Associated Press dat er een straatverbod was uitgevaardigd tegen Ricky op grond van huiselijk geweld. Maar toen agenten bij zijn huis in Dorado kwamen om hem te helpen met papierwerk, was hij nergens te bekennen. De woordvoerder verklaarde dat "de politie hem tot nu toe niet heeft kunnen vinden."

Ricky heeft de beschuldigingen van misbruik ontkend

Ricky heeft al een verklaring afgegeven als reactie op de controverse en beweert dat er nooit misbruik heeft plaatsgevonden.

De identiteit van de persoon die het straatverbod heeft ingediend, is niet openbaar gemaakt. De woordvoerder voegde er echter aan toe dat deze persoon geen politierapport heeft ingediend, maar het verzoek rechtstreeks bij de rechtbank heeft ingediend.

Volgens de Puerto Ricaanse krant El Vocero hadden Ricky en de niet nader genoemde persoon 7 maanden een relatie voordat ze 2 maanden geleden uit elkaar gingen. De klager zegt echter dat Ricky hun relatiebreuk niet zo goed opvatte en meerdere keren bij hem thuis is komen opdagen. Gerechtelijke documenten stellen dat de persoon "vreest voor zijn veiligheid."

Het straatverbod is slechts geldig tot 21 juli, waarna een hoorzitting is gepland om de eventuele vervolgstappen te bepalen.

Ricky is sinds 2017 getrouwd met Jwan Josef en samen delen ze vier kinderen.

Het nieuws van het straatverbod komt minder dan een week nadat Ricky's ex-manager een miljoenenzaak tegen hem had aangespannen wegens contractbreuk. Rebecca Drucker werkte van 2014 tot 2018 voor Ricky voordat ze in 2020 opnieuw werd aangenomen, een tijd waarin ze beweert dat zijn "persoonlijke en professionele leven in absolute beroering [waren]", onthullen gerechtelijke documenten. Drucker beweert dat ze heeft geholpen om Ricky's carrière nieuw leven in te blazen en hem ook te beschermen tegen een "beschuldiging die zijn carrière zou beëindigen".

Drucker zegt echter dat ze in april moest aftreden nadat hij een 'giftige werkplek' had gecreëerd. Nu beweert ze dat Ricky heeft geweigerd haar het geld te betalen dat ze verschuldigd is. Drucker eist 3 miljoen dollar en een punitieve schadevergoeding. De zaak loopt nog.

Aanbevolen: