Justin Bieber wordt geslagen met parkeerbon tijdens het bijwonen van de kerkdienst

Inhoudsopgave:

Justin Bieber wordt geslagen met parkeerbon tijdens het bijwonen van de kerkdienst
Justin Bieber wordt geslagen met parkeerbon tijdens het bijwonen van de kerkdienst
Anonim

Het lijkt erop dat Justin Bieber net als de rest van ons in de problemen komt. De Hitmaker is naar verluidt geslagen met een parkeerboete toen hij woensdag een kerkdienst bijwoonde in Beverly Hills. De Paparazzi vingen een glimp op van een kaartje dat uit de voorruit van de ster stak, terwijl de 27-jarige een casual outfit droeg voor de kerkdienst.

De Biebs was trendy in zijn oversized witte vest en wijde spijkerbroek toen hij opdook voor de dienst. Hoewel het niet bekend is wat de overtreding heeft veroorzaakt, bestaat de mogelijkheid dat hij die avond moeite had om in het donker te zien door zijn getinte bril met witte rand.

De Love Yourself-zanger heeft eerder parkeerkaarten achtergelaten op zijn Ferrari en Lamborghini

Dit is niet de eerste keer dat de Yummy hitmaker in de problemen komt voor een parkeerovertreding. In 2014 stopte de zangeres bij beroemdheidsfavoriet Sugarfina in Beverly Hills om wat ijs te pakken, maar nam niet de tijd om legaal te parkeren. Naar verluidt hebben twee agenten de zanger benaderd met het verzoek zijn rode Ferrari te verplaatsen of een parkeerbon te krijgen. Bieber koos voor het laatste en hij leek zich ook niet al te veel zorgen te maken over het kaartje dat hij kreeg.

Ik denk dat als je een stinkend rijke popster bent met een model als vrouw, de dreiging van een parkeerboete niet genoeg is om je ijsje weg te leggen.

Een paar jaar later werd de A-lister opnieuw geslagen met een kaartje toen hij terugkeerde van een wandeling in de buurt van zijn huis in Los Angeles. Terwijl de What Do You Mean-zanger alleen maar wat frisse lucht en beweging wilde, werd hij uiteindelijk geconfronteerd met een verkeersagent die zijn tiffany blauwe Lamborghini bekeurde.

Het parkeerticket komt na een wilde week voor Justin Biber

Zijn laatste parkeerongeluk komt dagen nadat de Peaches-crooner geschrokken was nadat een fanatieke fan het podium op sprong tijdens zijn optreden op de Capital's Jingle Bell Ball in Londen op zaterdag. De fan probeerde een selfie met de zanger te maken voordat de beveiliging snel tussenbeide kwam om hem buiten het podium te escorteren.

Om een krantenkoppenweek voor de zanger af te ronden, stemde hij er woensdag mee in om een rechtszaak wegens laster wegens aanranding privé op te lossen. De zanger eiste $ 20 miljoen tegen twee gebruikers die hem op Twitter beschuldigden van aanranding, wat hij verzonnen leugens noemde. De Biebs beweerden ontvangstbewijzen te hebben die zijn beweringen konden staven, en een rechter was het ermee eens dat beide partijen in particuliere bemiddeling tot een oplossing konden komen.

Aanbevolen: