Britney's ex-man getroffen met straatverbod, $ 100.000 borgtocht na het crashen van haar bruiloft

Inhoudsopgave:

Britney's ex-man getroffen met straatverbod, $ 100.000 borgtocht na het crashen van haar bruiloft
Britney's ex-man getroffen met straatverbod, $ 100.000 borgtocht na het crashen van haar bruiloft
Anonim

Britney Spears had te maken met een ongenode gast tijdens haar recente huwelijk met Sam Asghari - haar ex-man Jason Alexander. Het lijkt er echter op dat ze niet langer met haar ex te maken zal hebben nadat hij een jarenlang straatverbod had gekregen.

Jason werd gearresteerd en beschuldigd van drie misdrijven (vredebreuk, geweldpleging en vandalisme en weigering het pand te verlaten) nadat hij vorige week op de dag van haar huwelijk bij Britney thuis verscheen. Sindsdien is Jason voor de rechtbank verschenen waar hij pleitte niet schuldig te zijn aan de aanklachten. De rechter koos echter duidelijk de kant van Britney.

De rechter voegde meer aanklachten toe tegen Jason

Volgens TMZ heeft een rechter Britney op maandag 13 juni een straatverbod verleend, waardoor Jason de komende drie jaar geen contact met haar mag hebben. De rechter voegde ook een nieuwe aanklacht toe voor stalking. Jasons borgsom is vastgesteld op $ 100.000 en hij moet alle vuurwapens inleveren bij de autoriteiten.

Britney en Jason zijn al sinds hun kindertijd vrienden, maar hun relatie haalde de krantenkoppen in 2004 toen het paar wegliep in Las Vegas. Hun verbintenis werd echter pas 55 uur later ontbonden.

Britney trouwde in hetzelfde jaar met Kevin Federline na een stormachtige relatie. Het stel bleef samen tot 2006 en verwelkomde twee jongens.

In 2012 beweerde Jason dat het Britneys idee was dat ze zouden weglopen, hoewel hij volhield dat ze verliefd waren. “Ik ging met mijn gevoel. Ik was verliefd op haar', verklaarde hij. "Ik heb het gevoel dat zij hetzelfde voelde."

Britney heeft echter sinds 2016 een relatie met Sam Asghari na een ontmoeting op de set van haar videoclip voor 'Slumber Party'.

Het koppel verloofde zich in september 2021 na de ontbinding van haar controversiële voogdijschap; Britney zei eerder dat haar conservatoren haar ervan weerhielden te trouwen en haar spira altje te verwijderen in de hoop zwanger te worden.

Ondanks de onderbreking van Jason, gingen Britney en Sam trouwen. Hoewel de familie van de zangeres niet aanwezig was bij het evenement, waren er veel beroemde gezichten te zien, waaronder Madonna, Selena Gomez en Paris Hilton, waardoor het een bruiloft was om nooit te vergeten.

Aanbevolen: