Hoe Chris Pratt de 'slechtste Hollywood-Chris' werd

Inhoudsopgave:

Hoe Chris Pratt de 'slechtste Hollywood-Chris' werd
Hoe Chris Pratt de 'slechtste Hollywood-Chris' werd
Anonim

Chris Pratt is een van de grootste filmsterren van dit moment. De acteur kreeg zijn start op Parks & Recreation, waarin hij de fan-favoriet Andy Dwyer speelde. Zijn populariteit op de televisieshow zorgde ervoor dat de acteur zich vertakt in de filmindustrie. Pratt speelt nu in de Jurassic World-franchise en in Guardians of the Galaxy van Marvel. De acteur speelde ook in twee Amazon Prime-releases, de film The Tomorrow War en de show The Terminal List.

Ondanks zijn Hollywood-status heeft Chris Pratt kritiek gekregen van fans. Mensen op sociale media hebben Pratt de 'slechtste Hollywood Chris' genoemd. De haat van fans tegen Pratt is misschien begonnen als een vriendelijke competitie tussen acteurs met de naam 'Chris', maar recente informatie over Pratt heeft de titel serieus gemaakt. Van anti-LGBTQ+ beschuldigingen tot ongepast gedrag, dit is waarom fans denken dat Pratt de 'slechtste Hollywood Chris' is.

8 Chris Pratt was ooit een geliefde acteur

Chris Pratt is een lief gezicht in Hollywood sinds zijn dagen bij Parks & Recreation. Fans van de succesvolle sitcom waren opgetogen toen Pratt langer naar de show werd gehaald dan de aanvankelijk geplande run van 6 afleveringen. Zijn casting in Guardians of the Galaxy van het Marvel Cinematic Universe werd goed ontvangen. Pratt kreeg een tweede deel van de franchise en de derde film zal in mei 2023 in de bioscoop verschijnen.

7 Chris Pratt Vs. Chris Hemsworth en Chris Evans

De reactie die Pratt ontving was aanvankelijk leuk. Pratt betrad het Marvel Cinematic Universe als de derde 'Chris'. De acteur trad toe tot de gelederen van Chris Hemsworth en Chris Evans, die beiden al betrokken waren bij Marvel-producties als respectievelijk de personages Thor en Captain America. Op sociale media ontstond een speels debat om te bepalen wie de beste ‘Chris’ en wie de slechtste was.

Schrijvers bij Marvel spraken zelfs het debat aan, hoewel ze weigerden te onthullen wie ze de 'beste Chris' vonden. Chris Pine, hoewel niet bij Marvel, was ook betrokken bij fangesprekken vanwege zijn betrokkenheid bij DC.

6 Was Chris Pratt ongepast op parken en recreatie ?

Chris Pratts gedrag op de set van Parks & Recreation werd in twijfel getrokken toen fans werden herinnerd aan een specifiek geval waarbij Amy Poehler en Rashida Jones betrokken waren. Het personage van Pratt in de show, Andy Dwyer, onthult zijn lichaam aan de personages Leslie Knope en Ann Perkins. Tijdens het filmen was het de bedoeling dat Pratt een vleeskleurige korte broek zou dragen. Tijdens één take was Pratt echter volledig naakt toen Poehler en Jones het toneel binnenstapten.

Pratt vond het moment komisch en lachte erom in een talkshow. Hoewel zijn acties uitsluitend door humor ingegeven lijken te zijn, zijn fans het niet eens met zijn beslissing en vinden ze het hoogst ongepast.

5 Pratt droeg een 'Don't Tread On Me'-shirt

Chris Pratts val uit de gratie begon medio 2019. Hij werd op straat gespot met zijn vrouw, Katherine Schwarzenegger, terwijl ze een 'Don't Tread On Me'-shirt droeg. Het shirt had ook de afbeelding van een Amerikaanse vlag en een ratelslang. Het beeld en de uitdrukking werden eerder gebruikt door Amerikaanse koloniën, de Tea Party en andere extreemrechtse politieke groeperingen. In de afgelopen jaren is de vlag gebruikt door blanke supremacisten en als racisten bestempeld.

Pratts kleding zorgde ervoor dat fans zijn politieke standpunt in twijfel gingen trekken. De acteur staat bekend als behoorlijk conservatief en het is onduidelijk wat zijn bedoelingen waren met dit shirt.

4 Chris Pratt woont een anti-LGBTQ+ kerk bij

Hoewel publiekelijk conservatief, waren fans nog steeds geschokt toen ze hoorden dat Chris Pratt een kerk bezoekt die bekend staat als anti-LHBTQ+ kerk. Hillsong Church, die Pratt zogenaamd regelmatig bezoekt, is beschuldigd van het niet steunen van gelijke rechten. Leiders van de kerk hebben homoseksualiteit publiekelijk een zonde genoemd.

Hoewel de kerk beweert toegewijd te zijn aan rassengelijkheid en beweert anti-LHBTQ+ te zijn, zijn mensen daar niet zo zeker van. Pratt zelf heeft ook verklaard dat zijn kerk iedereen steunt, maar zijn fans maken zich nog steeds zorgen.

3 Waarom riep Elliot Page Chris Pratt?

Elliot Page, zelf een lid van het LGBTQ+-lid, sprak zich uit over de vermeende anti-LGBTQ+-houding van Chris Pratt. Nadat Pratt op The Late Show With Stephen Colbert verscheen om zijn religieuze kant te bespreken en de 21-daagse Daniel Fast die zijn voorganger had aangemoedigd, ging Page op Twitter om zijn zorgen te uiten. In een tweet zei Page: Oh. K. Uhm. Maar zijn kerk is berucht anti-lgbtq, dus misschien dat ook aanpakken?”

Page zette haar kritiek op Pratts betrokkenheid bij de anti-LHBTQ+ kerk voort met meer tweets. Sociale media ontploften met opmerkingen over Pratt toen dit nieuwe beeld van de acteur zich in de hoofden van fans vestigde.

2 Waarom Chris Pratt Twitter verliet

Memes zijn een rage op sociale media, maar één in het bijzonder zorgde ervoor dat Chris Pratt Twitter ontvluchtte. De meme 'one have to go' noemde Pratt de 'slechtste Chris in Hollywood'. Dit was het hoogtepunt nadat het publiek hoorde van zijn potentiële anti-LHBTQ+ en blanke supremacistische standpunten.

Pratt verwijderde zichzelf van sociale media te midden van het drama, en hij heeft eigenlijk heel wat gemist. Door zijn afwezigheid miste hij een reünie van Parks & Recreation en het virtuele evenement 'Voters Assemble' van Marvel. Pratt is sindsdien teruggekeerd naar sociale media.

1 Pratt is niet alleen: MCU-fans haten ook Brie Larson

Chris Pratt is niet de enige acteur in het Marvel Cinematic Universe die reactie heeft ontvangen van fans en sociale media. Hoewel Pratt een slechter lot heeft gekregen als de 'slechtste Chris in Hollywood', is zijn collega-castmate Brie Larson door het belsignaal gegaan.

Larsons uitspraken over de mening van een criticus over A Wrinkle In Time begonnen haar ondergang bij fans. Hoewel ze goede bedoelingen leek te hebben, deden haar woorden het zeker lijken alsof ze wilde dat alle blanke, mannelijke critici zouden worden ontslagen. Larson en Pratt kunnen elkaar tenminste gezelschap houden als acteurs die gemeden zijn door Marvel-fans.

Aanbevolen: