Hulu's The Bear veranderde de carrière van Odd Future Star Lionel Boyce en spiegelde zijn eigen leven

Inhoudsopgave:

Hulu's The Bear veranderde de carrière van Odd Future Star Lionel Boyce en spiegelde zijn eigen leven
Hulu's The Bear veranderde de carrière van Odd Future Star Lionel Boyce en spiegelde zijn eigen leven
Anonim

Jeremy Allen White was jarenlang dorstig bij fans dankzij zijn edgy optreden op Shameless. De show bouwde hem niet alleen een indrukwekkende fanbase op, maar een nog opmerkelijker vermogen dat hij kan delen met zijn vrouw Addison Timlin en hun kinderen. Maar Jeremy is niet op zijn lauweren gaan rusten. In plaats daarvan heeft hij een eigen show gekregen, The Bear on FX op Hulu.

Hoewel Jeremy de hoofdrol speelt in de show over een verfijnde chef-kok die naar huis gaat om te koken in de Italiaanse broodjeszaak van zijn familie, is hij zeker niet de enige uitblinker. Ondanks dat Jeremy's chef Carmy Berzatto te maken heeft met nee-zeggers Richie (gespeeld door Ebon Moss-Bachrach) en Sydney Adamu (Ayo Edebiri), is er wat broodnodige opluchting in Lionel Boyce's Marcus. Terwijl Carmy de boel opschudt in de ouderwetse broodjeszaak, is Marcus volledig gefocust op het perfectioneren van de kunst van de donut. En daarbij steelt hij constant de show als het meest sympathieke, herkenbare en onbedoeld hilarische personage.

Fans van het muziekcollectief Odd Future kennen Lionel Boyce goed. Ondanks dat hij in een aantal film- en televisieprojecten zat, namelijk Loiter Squad en The Jellies, is The Bear ongetwijfeld zijn grootste doorbraak in de industrie.

Waarom Lionel Boyce besloot om zich bij de cast van de beer te voegen

Voorafgaand aan The Bear maakte Lionel Boyce voornamelijk projecten met zijn Odd Future-maatjes. Toen The Bear langskwam, veranderde het alles. Maar het lanceren van zijn acteercarrière in de stratosfeer was niet de reden dat hij besloot deel te nemen aan de show. Hij was echt, diep verbonden met Marcus en zijn reis.

"Ik vond het cool dat hij iets had waar hij naar wilde streven. Hij begint als een persoon die in dit restaurant gewoon als een baan werkt. Het is niet alsof hij richting heeft; je voelt niet dat hij voedsel wil nastreven, maar hij wordt geïnspireerd door Carmy, en dat stuurt hem op reis", zei Lionel tijdens een recent interview met Vulture. "[Carmy is] de eerste persoon die in hem gelooft en ziet dat hij hierin talent heeft, kan hij het. En ik denk dat ik daarop reageerde: iemand die een doel nastreeft en er ook echt voor gaat. Ik hou van donuts en ik hou van desserts. Het is het beste onderzoek. Dat hoefde niet, maar ik had zoiets van, nou, nu gaf je me een reden om door L. A. te gaan en de beste donut in de hele stad te vinden. Ik heb daar veel tijd aan besteed. Maar geen leugen, de donut is wat me ermee verbond, want ik ben dol op donuts."

Hoe Lionel Boyce zich voorbereidde om chef-kok in de beer te worden

Ter voorbereiding op de rol werd Lionel uitgenodigd om (een onbetaalde stage) op te treden in een aantal restaurants. Hij schrijft dat dit hem in de hoofdruimte van iemand als Marcus plaatst.

"Ik had het geluk om, als voorbereiding hierop, op een paar plaatsen op te treden. Gewoon om vooral te observeren, mocht ik op Tartine staan, "zei Lionel tegen Vulture. "Op een dag heb ik ze geobserveerd, de uren bekeken, met iedereen die daar werkte gesproken, en ze vertelden me deze verhalen over de keuken en hoe de bakkerij zijn eigen tempo heeft, zijn eigen tempo. Je werkt op hun snelheid, maar het is ook gecontroleerd. Je bent op je eigen ritme. Je maakt geen deel uit van die waanzin, hoewel je er wel aan grenst. En ik heb ook twee weken mogen observeren op deze plek in Kopenhagen, Hart Bageri. Dat was cool omdat ik heb kunnen zien dat, door er hele uren te werken - elke dag van vijf uur 's ochtends tot 15.00 uur - 16.00 uur - als ze een grote bestelling moeten vullen, ze nog steeds bewegen met de aandacht, snelheid en urgentie die een restaurant zou. Het is hun eigen ritme, ze zetten hun eigen muziek op, je bent in je eigen wereld. Dus ik kende dat gevoel. Ik wilde ervoor zorgen dat dat overkomt, en hopelijk komt dat ook."

Lionel Boyce's ontroerende connectie met Marcus On The Bear

In zijn interview met Vulture legde Lionel uit dat de mensen achter The Bear (namelijk bedenker en co-showrunner Christopher Storer) een kans op hem namen zoals Carmy een kans op Marcus neemt. Terwijl Marcus zijn passie voor desserts vindt via Carmy, ontdekte Lionel zijn liefde voor acteren pas echt via The Bear.

"Ik heb altijd met mijn vrienden gewerkt - de manier waarop ik hierin kwam, was door met mijn vrienden te werken", zei Lionel. "Tyler, de Schepper, Taco [Bennett], Jasper [Dolphin], we deden samen Loiter Squad, en alles kwam van het feit dat we een beetje buiten deze branche stonden en gewoon onze eigen wereld maakten op Adult Swim. Zelfs met dit show, het was best cool omdat iemand buiten mijn normale hub me zag en zei: "Je kunt dit doen, en ik geloof in jou. Dat is waar ik mee verbonden ben. Carmy zag dat met Marcus, en het voelde als een parallel met mij."

Aanbevolen: