Hoe het leven van Emma Roberts veranderde na haar scheiding van Garrett Hedlund

Inhoudsopgave:

Hoe het leven van Emma Roberts veranderde na haar scheiding van Garrett Hedlund
Hoe het leven van Emma Roberts veranderde na haar scheiding van Garrett Hedlund
Anonim

Emma Roberts en Garrett Hedlund leken in eerste instantie het perfecte koppel. Fans hadden het paar verzonden sinds ze in maart 2019 begonnen te daten, kort na de schandalige splitsing van Roberts van Evan Peters. In december 2020 verwelkomden ze zelfs hun eerste kind, Rhodes Robert Hedlund. Maar in januari 2022 stopten de twee ermee. Een dag na de aankondiging werd Hedlund gearresteerd voor openbare dronkenschap in Tennessee. De breuk was zwaar voor de acteur. Ondertussen is de actrice We're the Millers onlangs opengegaan over de veranderingen en lessen die ze de afgelopen twee jaar heeft doorgemaakt. Dit is hoe goed ze het tegenwoordig volhoudt.

Emma Roberts geniet tegenwoordig van het moederschap

Roberts deelde in Tatler's nummer van maart 2022 dat ze tegenwoordig geniet van het moederschap. Ze is ook dankbaar dat haar moeder Kelly Cunningham aan haar zijde staat. "Ze is zo'n beetje non-stop bij me geweest sinds de geboorte van Rhodos", zei de actrice van haar moeder. Ze noemde zijn vader echter nooit tijdens het interview waarin ze sprak over haar begin als actrice. Toen hem werd gevraagd of ze in de buurt waren, verschoof Roberts in haar stoel en zei: "Eh… hoe moet ik dit zeggen? Nee, dat zijn we niet."

De 30-jarige onthulde ook dat ze oorspronkelijk van plan was moeder te worden voordat ze 25 zou worden. "Ik herinner me dat Grace een baby was zo levendig", zei Roberts over haar halfzus Grace Nickels die werd geboren toen ze negen was. "Ik voelde me erg beschermend voor haar. Mijn moeder maakt het moederschap zo gemakkelijk en blij en ik dacht: 'Dat wil ik'." Helaas werd bij de American Horror Story-ster endometriose vastgesteld toen ze eind twintig was. "Ik was niet van streek, maar ik voelde gewoon de zwaarte van het moment", herinnert ze zich.

"Ik zat bij mezelf en dacht: 'Gelukkig ken ik oudere vrouwen die geweldige rolmodellen zijn voor het feit dat je geen kinderen nodig hebt om gelukkig te zijn'", vervolgde ze. "Ik zou wel of geen ouder zijn. Welke het ook was, ik wilde het radicaal accepteren." Ze besloot toen haar eieren te bevriezen en kon een natuurlijke conceptie krijgen.

Emma Roberts wil nog steeds niet praten over Garrett Hedlund

Natuurlijk kon het tijdschrift het niet helpen, maar vroeg Roberts naar haar onlangs beëindigde relatie. Ze zei dat ze het nooit leuk vond "[praten] over relaties waarin ik zit of die eindigen of zijn geëindigd." Ze weigerde ook "beleefd" commentaar te geven op haar huidige relatie met Hedlund. "Ik ben op een plek waar ik kan zeggen: 'Ik heb misschien niet alles goed gedaan, maar ik hou meer van wie ik ben dan ooit'", zei ze in plaats daarvan. "Mijn leven is de afgelopen twee jaar meer veranderd dan in de 28 jaar daarvoor en ik vind het geweldig waar ik nu sta op 30-jarige leeftijd."

Roberts heeft duidelijk gemaakt dat ze, naast haar carrière, op dit moment gefocust blijft op haar zoon. "Ik denk er zeker over na hoe ik hem kan helpen de beste heer te worden", zei ze over haar plannen om haar zoon op te voeden. "Ik wil dat hij respectvol en intelligent is op school, maar ook in het leven. Wat het betekent om een man te zijn, wordt nu herschreven en ik hoop dat mijn bijdrage aan de wereld een geweldige jongen kan opvoeden die verandert in een geweldige man. Ik wil dat hij voelt dat er niets is dat hij me niet kan vragen of vertellen."

Wat is de toekomst voor Emma Roberts

Hoewel Roberts' prioriteiten zijn veranderd sinds de geboorte van haar zoon, kan ze nog steeds werken en kijkt ze uit naar haar volgende projecten. "Ik zou het niet hebben gedaan als ik de steun van mijn moeder niet had gehad", zei de actrice over haar terugkeer naar het werk na een zwangerschapsverlof van vier maanden. "De wetenschap dat ze er was om geweldig voor Rhodos te zorgen, betekende dat ik volledig aanwezig kon zijn op de set." Ze is ook dankbaar dat ze tegenwoordig meer creatieve vrijheid heeft dankzij haar productiebedrijf, dat ze beschreef als "een plek waar ik rollen voor mezelf kan creëren die ik daarbuiten niet zie."

Het is iets wat ze de afgelopen jaren is gaan koesteren. "Ik realiseerde me toen niet dat ik de controle over mijn leven had", zei Roberts over haar vroege jaren in Hollywood. "Ik wilde altijd al op een creatievere manier betrokken zijn bij [film- en tv-]projecten en nu doe ik het. Ik kan beslissen bij wie ik wil zijn, voor hoe lang en in welke hoedanigheid… kwam zelfs bij me op tot halverwege mijn twintiger jaren." De eerste serie van haar bedrijf, First Kill, gaat dit jaar in première op Netflix.

Aanbevolen: