Dit is waarom Madonna's dochter Lourdes geen geld van haar moeder aanneemt

Inhoudsopgave:

Dit is waarom Madonna's dochter Lourdes geen geld van haar moeder aanneemt
Dit is waarom Madonna's dochter Lourdes geen geld van haar moeder aanneemt
Anonim

Volgens Lourdes reiken Madonna's vrolijke, gemakkelijke feestvibes niet ver voorbij haar sociale-mediakanalen, en ze is eigenlijk een zeer controlerende ouder achter de schermen. Lourdes gaf verder aan hoeveel ze haar moeder aanbidt en bewondert, maar als het om geld gaat, is ze veel gelukkiger door het leven volgens haar eigen regels te leven, wat betekent dat ze haar eigen weg beta alt.

Natuurlijk heeft ze een enorm voordeel als dochter van een wereldwijd icoon, en Lourdes' primaire baan wordt betaald om model te zijn. Ze werkt niet echt in een fabriek, maar ze is vastbesloten manieren te vinden om haar eigen inkomen te genereren, zodat mama Madonna haar levenspad niet voor haar kan kiezen.

Madonna's controlerende manieren

Lourdes heeft onlangs een aantal zware beschuldigingen geuit tegen haar beroemde moeder, waarin ze beweerde dat Madonna uitzonderlijk controlerend is en dat ze helaas dezelfde eigenschap heeft geërfd. Ze ging niet te ver in op de details die de verschillende manieren verklaren waarop Madonna haar 'controleerde', maar ze gaf wel aan dat ze erg hands-on was en een bepaald idee had van de koers die Lourdes' leven zou moeten nemen.

Nu 25 jaar oud, geeft Lourdes toe dat het leven met Madonna niet altijd gemakkelijk is geweest, hoewel ze wel erkent dat ze is opgegroeid met heel veel privileges. Ze zegt dat Madonna een erg aanmatigende ouder was die zich met elk aspect van haar leven bemoeide.

Lourdes ging zelfs zo ver door te zeggen; "Mijn moeder is zo'n controlefreak en ze heeft mijn hele leven de controle over me gehad", terwijl ze luchtte over hoe moeilijk het was om financieel op haar moeder te vertrouwen en zich aan haar regels te houden.

Dit bracht Lourdes ertoe om te doen wat veel jonge vrouwen van haar leeftijd doen - ze zocht manieren om onafhankelijk te worden.

Lourdes wordt onafhankelijk

De enige manier waarop ze aan de klauwen van haar moeder kon ontsnappen, was dat Lourdes haar eigen weg door het leven ging betalen. Ze geeft aan dat geen van Madonna's kinderen 'hand-outs' krijgt en dus zette ze haar eigen modellencarrière na om haar eigen geld opzij te zetten.

Sinds ze haar modellencarrière begon, kan Lourdes haar eigen appartement in New York betalen en kan ze alles doen wat ze wil, aangezien haar moeder geen financiële controle heeft. Ze schokte fans ook door te zeggen dat ze ook haar eigen collegegeld beta alt, ondanks de enorme rijkdom van haar moeder.

De controleproblemen die Madonna uitdrukt, lijken zo intens te zijn geweest dat Lourdes de pers vertelde: "Ik moest volledig onafhankelijk van haar zijn zodra ik mijn middelbare school afrondde."

De meeste fans gingen ervan uit dat Lourdes een luxueuze levensstijl leidde die overeenkwam met die van haar moeder, maar blijkbaar, ondanks het feit dat ze geniet van veel van de voordelen die Madonna te bieden heeft, financiert Lourdes haar eigen levensstijl en vindt ze het heerlijk om te kunnen om haar eigen keuzes te maken.

Aanbevolen: