Sydney en Devon Lee Carlson zijn besties met de Hadid Sisters - maar wie zijn ze?

Inhoudsopgave:

Sydney en Devon Lee Carlson zijn besties met de Hadid Sisters - maar wie zijn ze?
Sydney en Devon Lee Carlson zijn besties met de Hadid Sisters - maar wie zijn ze?
Anonim

Hoewel veel aandacht wordt besteed aan relaties met beroemdheden, zijn vriendschappen met beroemdheden vaak net zo interessant. Met sociale media is het eenvoudig in kaart te brengen wie met wie bevriend is met behulp van tags, volgers en opmerkingen. Soms kunnen de beste vrienden van beroemdheden beroemdheden worden door alleen associatie. Vrienden van de Kar-Jenners, zoals Jonathan Cheban, Anastasia Karanikolaou en Stephanie Shepherd, zijn gemakkelijk herkenbaar voor fans van de Kar-Jenners en hun realityshows. Een ander voorbeeld is Abigail Anderson, die op Instagram wordt geverifieerd omdat ze de jeugdvriend van Taylor Swift is.

Er zijn andere mensen in de branche die overal lijken te verschijnen en met iedereen bevriend zijn. Clubpromotor Zack Bia is een perfect voorbeeld. Zelfs als je zijn naam niet herkent, heb je waarschijnlijk zijn gezicht gezien. Hij is te zien in de videoclip van zijn vriend Drake voor 'Money in the Grave'. Hij ging uit met zanger Madison Beer. Hij is ook in verband gebracht met Madelyn Cline en er wordt gezegd dat hij momenteel met Olivia Rodrigo aan het daten is. Zijn Instagram-pagina staat vol met talloze andere bekende gezichten. De zussen Sydney en Devon Lee Carlson zijn een ander paar met veel beroemde connecties - waaronder Zack Bia. Lees verder om meer te weten te komen over de social media iconen en de medeoprichters van Wildflower Cases.

8 Sydney en Devon Lee Carlson hebben hun eigen telefoonhoesjesbedrijf…Dankzij Miley Cyrus

Sydney vertelde Forbes dat toen zij en Devon 14 en 17 waren, ze echt hun eigen unieke telefoonhoesjes wilden, dus hun moeder maakte er een paar voor hen. Toen ze Miley Cyrus tegenkwamen in een restaurant en om een foto met haar vroegen, werd Miley verliefd op hun zaak en zei dat ze een bedrijf moesten beginnen. Dankzij Miley's tweet over hun zaken en de achtergrond van hun vader in grafisch ontwerp, konden ze van de ene op de andere dag Wildflower Cases starten.

7 Sydney en Devon Lee Carlson allebei vlog

Sydney vlogt al meer dan zeven jaar, maar Devon vlogt pas vier jaar. Hoewel ze vaak in elkaars video's verschijnen, hebben ze aparte kanalen om hun fans een kijkje in hun individuele leven te geven. Door de vlogs beseffen kijkers al snel dat niet alleen de zussen close zijn, maar dat ze overlappende vriendengroepen van modellen, muzikanten en artiesten hebben.

6 Olivia O'Brien is de beroemde neef van de Carlsons

Singer-songwriter Olivia O'Brien is de jongere neef van de Carlson-zussen. Ze hebben alle drie een hechte relatie en de Carlsons zijn zelfs verschenen in Olivia's muziekvideo's voor 'NOW' en 'Sociopath'. Olivia is ook verschenen in hun vlogs, TikToks en Instagram-berichten. De zussen verrasten Olivia zelfs met een feest met een prom-thema voor haar 21e verjaardag. Olivia werkte ook samen met de ex-vriendjes van de muzikant, Blackbear en Jesse Rutherford.

5 Devon Lee Carlson had een date met Jesse Rutherford uit de buurt

Het voormalige internet-it-paar begon te daten in 2015. Jesse was in veel van Devons vlogs, TikToks en Instagram-berichten. Jesse zingt over Devon in 'Single' en ze was in de muziekvideo's van de NBHD voor 'Stargazing', 'Pretty Boy' en 'Lost in Translation'. Hoewel ze gelukkig leken, begonnen tegen het einde van 2021 de geruchten over het uiteenvallen te wervelen toen fans merkten dat ze hun foto's samen op sociale media hadden verwijderd.

4 Sydney Carlson met Blackbear

Sydney heeft ook een beroemde ex-muzikant. Lange tijd fans zullen weten dat Sydney met Blackbear is uitgegaan. Hoewel de officiële tijdlijn van hun relatie onduidelijk is, lijken ze gedateerd te zijn tussen 2017 en 2019. Blackbear was te zien in de posts van Sydney op sociale media en in haar eerdere vlogs. Veel fans gingen ervan uit dat ze uit elkaar gingen nadat Blackbeer Sydney bedroog.

3 Devon en Sydney zijn beste vrienden met de Hadids en Kylie Jenner

Devon en Sydney Carlson zijn bevriend met een aantal bekende beroemdheden. Devon filmt regelmatig grappige TikToks met Bella Hadid tijdens hun vakanties, vakanties en frequente hangouts. Devon interviewde ook Gigi Hadid achter de schermen bij de Off White-show in de herfst en winter 2022, en het paar leek dichtbij. Sydney is vaak te zien in TikToks van Kylie Jenner, samen met Kylie's bestie Anastasia Karanikolaou.

2 De Carlsons kennen iedereen die iedereen is

De Carlsons hebben een schijnbaar eindeloze lijst van beroemde vrienden. Ze maken nonchalant foto's in badkamers met fotograaf Alana O'Herlihy en Euphoria-actrice Alexa Demie. Devon hielp Dua Lipa haar verjaardag te vieren toen Dua nog bij Anwar Hadid was. Billie Eilish' broer Finneas en zijn vriendin Claudia Sulewski waren op het 25e verjaardagsfeestje van Devon. Ze waren uitgenodigd op de verjaardag van Frankies Bikinis' oprichter Francesca Aiello. De zanger Drew MacDonald, AKA Drumaq, is te zien in de meeste van hun vlogs. De lijst gaat maar door.

1 De Carlsons staan bekend om hun unieke gevoel voor stijl

Devon en Sydney hebben allebei een uniek gevoel voor stijl, wat ze op hun sociale media laten zien. Ze lijken allebei inspiratie te halen uit de mode uit de jaren 90 en 2000. Ze zijn ook fans van het mixen van tweedehands kleding met designer items. De zussen betreden de high fashion-wereld omdat ze vorig jaar allebei evenementen bijwoonden tijdens de New York Fashion Week. Devon heeft ook gewerkt met Versace, Burberry en Off White.

Aanbevolen: