Verbrande bruggen of besties? De waarheid over de relatie van Pete Davidson met zijn exen

Inhoudsopgave:

Verbrande bruggen of besties? De waarheid over de relatie van Pete Davidson met zijn exen
Verbrande bruggen of besties? De waarheid over de relatie van Pete Davidson met zijn exen
Anonim

Sinds Pete Davidson beroemd werd omdat hij een centraal onderdeel was van Saturday Night Live, staat het liefdesleven van de komiek ook in de schijnwerpers. In de afgelopen vijf jaar heeft Davidson veel gedate met prachtige vrouwen in de industrie, en op het moment van schrijven heeft hij een relatie met reality-tv-ster Kim Kardashian.

Vandaag bekijken we hoe de relatie van Pete Davidson met zijn exen precies is. Is de komiek bevriend gebleven met een van hen, en wat hebben ze over de ster gezegd sinds hun breuk? Blijf scrollen om erachter te komen!

6 Is er slecht bloed tussen Pete Davidson en Phoebe Dynevor?

Pete Davidson had een relatie met Bridgerton-ster Phoebe Dynevor tussen februari en augustus 2021, en de twee gingen naar verluidt uit elkaar vanwege hun lange afstand - Davidson was destijds gevestigd in New York City, terwijl Dynevor in Engeland woont.

Volgens Capital FM onthulde een bron dicht bij het paar dat er geen kwaad bloed zit tussen de twee. "De romance van Pete en Phoebe was een echte wervelwind en vanaf het begin waren ze allebei volledig toegewijd", zeiden ze. "Het was wild zolang het duurde… Maar de afstand heeft hen onder druk gezet. Ze zullen dichtbij blijven, maar tenzij er iets drastisch verandert, zal hun relatie niet herstellen."

5 Pete Davidson is openhartig over zijn breuk met Kaia Gerber

Pete Davidson en model Kaia Gerber hadden een relatie tussen oktober 2019 en januari 2020. Na het uit elkaar gaan, vertelde Davidson over de relatie tijdens een interview met Charlamagne Tha God.

"Ze is erg jong en ik maak veel mee, en dat was voordat ik naar de afkickkliniek ging. Het is net alsof ze plezier zou moeten hebben, "zei Davidson. "Ze zou zich geen zorgen moeten maken over een kerel die gewoon problemen heeft en s-. Ze zou van haar werk moeten genieten. Het was gewoon niet de juiste plaats of het juiste moment. Haar ouders waren erg behulpzaam en zo, dus ze zijn cool."

4 Pete Davidson en Margaret Qualley "bleven vrienden"

Pete Davidson en actrice Margaret Qualley hadden een relatie tussen augustus en oktober 2019, wat het weer een van Davidsons wervelende romances maakt. Het nieuws over het uiteenvallen van het paar werd voor het eerst gemeld door Us Weekly op 17 oktober. Een bron voor de outlet beweert dat "ze vrienden blijven". Geen van de twee sterren heeft publiekelijk over elkaar gesproken sinds hun breuk.

3 Kate Beckinsale vond een Instagram-bericht leuk over Pete Davidson

Pete Davidson en Kate Beckinsale hadden een relatie tussen januari en april 2019, en het waren People die het nieuws over hun breuk braken. Een bron voor de outlet onthulde dat het de lange afstand was die de breuk veroorzaakte. "Ze zijn nog steeds vriendelijk, maar het is gewoon niet gelukt", voegde de bron eraan toe. "Ze probeerden het tot voor kort te laten werken, maar het is nu voorbij.

In november 2021 deelde het Instagram-account TalkThirtyToMe een tweet met de tekst: "Ik vind het geweldig hoe elke keer dat Pete Davidson met een andere mooie beroemdheid begint te daten, iedereen zegt 'wtf gebeurt er hoe heeft hij dit gedaan, wat is dit mysterie???' en iedereen weigert de mogelijkheid te koesteren dat hij een aardige persoonlijkheid zou kunnen hebben." Kate Beckinsale vond de post leuk, wat ons doet geloven dat er geen kwaad bloed zit tussen de twee exen.

2 Ariana Grande is bevriend met de vriendin van Pete Davidson, Kim Kardashian

Pete Davidson en muzikant Ariana Grande begonnen te daten in mei 2018 en een maand later verloofden de twee sterren zich. Helaas gingen ze in oktober 2018 uit elkaar, na slechts vijf maanden samen te zijn geweest.

In november 2018 bracht Ariana Grande haar hit "Thank U, Next" uit met de tekst "Zelfs bijna getrouwd / En voor Pete, ik ben zo dankbaar." Diezelfde maand noemde Davidson het uiteenvallen op Saturday Night Live, waar hij zei: "Ik weet dat sommigen van jullie nieuwsgierig zijn naar het uiteenvallen, maar de waarheid is dat het niemand iets aangaat. Soms werken dingen gewoon niet, en dat is OK. Ze is een geweldig, sterk persoon, en ik wens haar oprecht al het geluk van de wereld."

De huidige vriendin van Pete Davidson, Kim Kardashian en Ariana Grande, zijn vrienden, en het lijkt alsof Davidson dat helemaal niet erg vindt.

1 Cazzie David bedankte Pete Davidson in haar boek

Pete Davidson had een relatie met de dochter van Larry David, actrice Cazzie David, van april 2016 tot mei 2018 - wat het de langste relatie van de komiek maakt op het moment van schrijven. In 2020 bracht David een verzameling essays uit met de titel No One Asked For This, waarin ook een essay stond dat geïnspireerd was op hun uiteenvallen in 2018. Pete Davidson gaf toe dat hij nog steeds trots op haar was door te zeggen: "Ik ben heel blij voor haar. Het deed het goed, en, weet je, we zijn cool. Ik wens haar niets dan het beste. Ik denk dat ze een heel grappig boek en ik hoop dat het op de kaart blijft."

Aan het einde van No One Asked for This noemde de actrice haar ex-vriendje in de dankbetuigingen. "Pete. Ik hou van je. Bedankt voor je bemoediging terwijl je dat niet hoefde te zijn", schreef ze. "Je moed inspireert me en je vriendschap betekent de wereld voor mij", schreef ze.

Aanbevolen: