Wat is er gebeurd met Stan Lee's Superhero Reality Show, wie wil er een superheld zijn?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met Stan Lee's Superhero Reality Show, wie wil er een superheld zijn?
Wat is er gebeurd met Stan Lee's Superhero Reality Show, wie wil er een superheld zijn?
Anonim

Reality TV heeft een lange en unieke geschiedenis op het kleine scherm. De geschiedenis herinnert zich het beste van het beste, maar het volledige verhaal van het genre kan alleen worden verteld als alles is verantwoord, zelfs de vergeten shows van weleer. Of het nu een stuk van beroemdheden is of een wilde en gekke wedstrijdshow, de geschiedenis van reality-tv is op zijn zachtst gezegd geruit.

In de jaren 2000 bracht Marvel-legende Stan Lee zijn eigen realityshow naar het kleine scherm, en het ging allemaal om het vinden van nieuwe superhelden. Weinigen herinneren zich de show, omdat deze maar een korte houdbaarheidsdatum had.

Laten we terugblikken op deze vergeten realityshow.

Stan Lee is een Marvel-legende

Als een van de belangrijkste figuren in de geschiedenis van stripboeken, is Stan Lee een naam die miljoenen fans kennen. Hoewel niet iedereen strips leest, houden velen van stripboekfilms, en Lee's werken op de pagina's maakten plaats voor wat fans leuk vinden op het grote scherm.

De maker bracht tientallen jaren door met Marvel en hij was verantwoordelijk voor enkele van de grootste helden die ooit zijn gemaakt. Dankzij Lee hebben we helden als Spider-Man, Black Panther, Daredevil, de Fantastic Four, de Avengers, de X-Men, Hulk, Iron Man en nog veel meer. Lee was ook de man achter iconische schurken zoals Doctor Doom, Green Goblin, Kingpin, Loki, Magneto en Vulture.

Zonder zijn bijdragen zouden we niet genieten van de films die we vandaag maken. We zouden Lee ook niet ontelbare cameo's hebben zien maken, waardoor hij een mainstream-ster werd.

Nu zijn de meeste mensen bekend met wat Stan Lee op het grote scherm deed door middel van zijn legendarische cameo's, maar weinig mensen herinneren zich dat de legendarische maker ook zijn eigen realityshow had, en het was echt een bizarre aangelegenheid.

Hij had een realityshow genaamd 'Who Wants To Be A Hero'

De realityshow van Stan Lee
De realityshow van Stan Lee

Tijdens de jaren 2000 was Stan Lee gedeeltelijk verantwoordelijk voor Who Wants to be A Superhero, een show die, je raadt het al, op zoek was naar nieuwe helden.

"Who Wants to Be a Superhero? is een realityshow georganiseerd door Stan Lee. Deelnemers verkleden zich als stripboeksuperhelden van hun eigen uitvinding. Lee daagt de deelnemers uit om te vertegenwoordigen waar "superhelden over gaan". Een of meer van de superhelden die het minst verdienen, worden per aflevering geëlimineerd ", staat in het profiel van de show op SyFy.

Dit klinkt als volslagen waanzin, maar dit waren de jaren 2000, wat betekent dat reality-tv in feite alles en nog wat tegen de muur gooide om te zien wat zou blijven hangen.

Tijdens de gebeurtenissen van seizoen één maakten fans kennis met helden als Fat Momma, Feedback, Major Victory en Lemuria. Elke held bracht iets unieks op tafel.

Dark Horse hield interviews met de castleden, die allemaal enig inzicht gaven in wat het uniek maakte.

"Wat mij onderscheidt van mijn superheldenkamergenoten, is het vermogen om mensen aan het lachen te maken. Lachen is de sleutel tot je hart. En als een grote superheld kan ik alles aan en er plezier mee hebben. Ik ben erg luidruchtig, zelfverzekerd en makkelijk in de omgang. Een ander ding dat me onderscheidt, is het geschenk dat ik aan anderen geef. Iedereen heeft onzekerheden en ik laat ze zien hoe ze vertrouwen in zichzelf kunnen hebben terwijl ze er plezier in hebben. Je kunt niet veranderen wie je bent dus je kunt net zo goed het goede erin zoeken en ermee omgaan, "zei Fat Momma.

In de loop van het seizoen werden de deelnemers uitgeschakeld, en uiteindelijk werd er een winnaar gekroond.

Het duurde maar twee seizoenen

De realityshow van Stan Lee
De realityshow van Stan Lee

Over het algemeen zou de realityshow in de Verenigde Staten maar twee seizoenen duren. Er was ook een seizoen in het VK, maar over het algemeen was deze show beperkt houdbaar.

Feedback was de winnaar van seizoen één, en zijn krachten werden uiteengezet door Dark Horse.

"Feedback heeft het vermogen om speciale vaardigheden en krachten te absorberen door bepaalde videogames te spelen. Hij beschikt over een "feedbackveld" dat elektronische apparatuur binnen 15 voet verstoort. Zijn expertise op het gebied van computersystemen is ongeëvenaard. Hoogspanningskabels bezorgen hem hoofdpijn, en magnetrons veroorzaken misselijkheid. Hij wordt gedreven om uit te vinden waarom hij zijn geheugen verliest, naast het bestrijden van misdaad ", schreef de site.

The Defuser was de winnaar van seizoen twee, en het ging hem om het functioneren op 110%.

Who Wants to Be a Superhero is een show die vandaag waarschijnlijk niet gemaakt zou worden, en het is geen interessant stukje reality-tv-geschiedenis. De afleveringen zijn online beschikbaar voor diegenen die wat tijd willen doorbrengen met echte helden.

Aanbevolen: