Ze is terug! Hayden Panettiere over hoe ze herstelde na het raken van "Rock Bottom"

Inhoudsopgave:

Ze is terug! Hayden Panettiere over hoe ze herstelde na het raken van "Rock Bottom"
Ze is terug! Hayden Panettiere over hoe ze herstelde na het raken van "Rock Bottom"
Anonim

Het is jaren geleden dat Hayden Panettiere op het grote scherm te zien was. Maar nu is bevestigd dat ze een nieuwe rol heeft aangenomen, is de actrice openhartig over hoe ze haar leven veranderde te midden van verslaving en een giftige relatie.

In een openhartig interview met PEOPLE Magazine, onthulde Hayden dat ze worstelde met opioïden- en alcoholverslaving nadat ze een postpartumdepressie ontwikkelde na de geboorte van haar dochter, Kaya, in 2014.

"Ik was op de top van de wereld, en ik heb het verpest", legt Hayden, 32, uit. "Ik zou denken dat ik het dieptepunt bereikt heb, maar dan is er dat luik dat opengaat."

Hayden zei dat ze het afgelopen jaar "veel werk heeft verzet" om van haar verslaving af te komen, inclusief traumatherapie en klinische behandeling. "Ik voel me ongelooflijk bereikt", vervolgde ze. "En ik heb het gevoel dat ik een tweede kans heb."

Hayden richt zich op haar voogdijsituatie en giftige relatie

Tijdens het interview vertelde Hayden ook over haar relatie met de vader van haar dochter, bokskampioen Wladimir Klitschko. Het paar begon te daten in 2009 en verloofde zich in 2013. Ze gingen echter uit elkaar in 2018.

De actrice suggereerde dat zowel haar verslaving als postpartumdepressie hun relatie eisten.

Ze sprak ook haar beslissing uit om haar dochter toe te staan om voornamelijk in de Oekraïne te wonen met Wladimir, en noemde het het 'moeilijkste wat ik ooit heb moeten doen'. "Maar ik wilde een goede moeder voor haar zijn - en soms betekent dat dat ik ze moet laten gaan", legde ze uit.

Hayden ging verder met het bespreken van haar controversiële relatie met Brian Hickerson. Het stel had vier jaar een relatie, te beginnen in 2018. Brian werd echter meerdere keren gearresteerd in de loop van hun relatie, waaronder in 2019 en 2020 wegens huiselijk geweld tegen Hayden.

"Het was een erg donkere en gecompliceerde tijd in mijn leven", zei Hayden over de gewelddadige relatie. "Maar veel vrouwen maken mee wat ik heb doorgemaakt, en ik wil dat mensen weten dat het oké is om om hulp te vragen."

Fans kunnen in de nabije toekomst veel meer van Hayden verwachten. In mei werd bevestigd dat ze haar rol als Kirby Reed in Scream 6 opnieuw zal opnemen. De laatste keer dat ze in de rol stapte was voor Scream 4 in 2011.

Aanbevolen: