Twitter maakt grapjes over het Britse 'The Masked Dancer'-concept en noemt het 'Rock Bottom' voor ITV

Twitter maakt grapjes over het Britse 'The Masked Dancer'-concept en noemt het 'Rock Bottom' voor ITV
Twitter maakt grapjes over het Britse 'The Masked Dancer'-concept en noemt het 'Rock Bottom' voor ITV
Anonim

Vanavond gaat The Masked Dancer: UK verder, en fans kijken uit naar de confrontatie op het podium die wordt gebracht door de gemaskerde beroemdheden.

Deze show is gebaseerd op een strikte identiteitsonthulling tot het laatste moment om het mysterie te creëren - zoals The Masked Singer, alle deelnemers zijn in full-body kostuums die verbergen wie ze zijn als ze opstaan om op te treden. Daarna is het aan de jury om erachter te komen wie de beroemdheid achter het masker is.

Hoewel de show net is begonnen, praten fans over de hele wereld erover - maar waarschijnlijk niet op de manier waarop de mensen in de show of het netwerk hadden gehoopt.

Twitter-gebruikers hebben op grote schaal grappen gemaakt over de show, velen zeiden dat ze zich verveeld voelden om erachter te komen wie er danste, wat lang niet zo opwindend was als proberen te achterhalen wiens stem van wie was.

Ze legden ook uit dat het bijna onmogelijk was om aan de hand van hun danspasjes te raden wie de beroemdheid was, omdat het veel gemakkelijker is om iemand te herkennen aan zijn stem dan aan hoe hij beweegt.

Na de première van de show gisteravond, toonden een paar recensies op Rotten Tomatoes aan dat fans geloven dat de show meer een luie geldklopperij was dan iets anders, omdat degenen achter het concept alleen het concept van 'zingen' veranderden dansen - al het andere is hetzelfde, vooral als het gaat om het spel om de identiteit te raden.

Vandaag is de tweede productiedag voor de show, die wordt gestreamd op de Hulu-website voor Amerikaanse inwoners en het ITV-kanaal in het Verenigd Koninkrijk.

Zes vermomde beroemdheden zullen vanavond hun essentie, vaardigheden en vermakelijke dansmoves naar het grote podium brengen, en wie geluk heeft, trekt door. Deze vermommingen omvatten de eekhoorn, carwash, beagle, flamingo, rubberen kip en kikker.

De panelleden die deze deelnemers beoordelen, zijn onder meer Davina McCall, Mo Gilligan, Jonathan Ross en Oti Mabuse. Daarnaast zijn de gastjuryleden David Walliams, John Bishop en Holly Willoughby.

De show begon voor het eerst om 19.30 uur op ITV en zal elke avond op dezelfde manier worden uitgezonden tot de finale op 5 juni - een feit dat aan de basis lag van veel van de Twitter-klachten, omdat het reguliere ITV-kijkers die geen fans zijn, gaten achterliet in hun kijkroutines.

Gisteravond ontmaskerde de show zijn eerste beroemde deelnemer, die verkleed was als Viper, en het bleek de Britse straatdanser Jordan Banjo te zijn.

Op de vraag hoe hij het vond om in de show te zijn, zei hij; "Na het afgelopen jaar moeten we allemaal wat plezier hebben. Ik had delen van Masked Singer gezien, maar als danser was dit beter voor mij"

Hij ging verder met te zeggen dat het geheim houden van zijn identiteit tot hij op het podium kwam, vooral van zijn ouders, een van de moeilijkste dingen was die hij ooit heeft gedaan. Hij grapte dat hij zich daardoor 'als een spion voelde'.

Viper had ook veel goede dingen te zeggen over het panel, met het argument dat het niet hun doel was om er een strikte dansshow van te maken, maar een show over plezier.

Aanbevolen: