Stranger Things seizoen 4 bevestigd, en fans raken psychisch over de theorie over de Russen

Inhoudsopgave:

Stranger Things seizoen 4 bevestigd, en fans raken psychisch over de theorie over de Russen
Stranger Things seizoen 4 bevestigd, en fans raken psychisch over de theorie over de Russen
Anonim

Het is officieel! Stranger Things seizoen 4 is bevestigd, maar het zal langer duren dan eerder verwacht. Het is ook geen verrassing, aangezien de eerste drie seizoenen lovende kritieken kregen toen de show een van de meest succesvolle op Netflix werd.

Het filmen zou nu elke dag moeten beginnen en hopelijk in augustus 2020 zijn voltooid, waarna het postproductiewerk direct daarna plaatsvindt. Er wordt dus verwacht dat het seizoen eind 2020 of begin 2021 beschikbaar zal zijn voor streaming op Netflix.

Afbeelding
Afbeelding

Tot nu toe heeft elk seizoen een jaar gesprongen, wat betekent dat de gebeurtenissen van seizoen 1 zogenaamd plaatsvinden in 1983, seizoen 2 in 1984, seizoen 3 in 1985, dus seizoen 4 zal waarschijnlijk in 1986 zijn.

We zullen nooit moe worden van deze jonge kinderen die zijn blootgesteld aan geheime regeringsplannen en bovennatuurlijke fenomenen, en angstaanjagende mysteries hebben ontdekt.

Waarschuwing: spoilers vooruit, dus wees voorzichtig

Verwacht zoals gewoonlijk plotwendingen, tijdreizen en flashbacks. We doen er alles aan om de antwoorden achter Hoppers mysterie te achterhalen. Is hij dood? Is hij de "Amerikaan" in de Russische gevangenis?

Dat is wat sommige mensen proberen te achterhalen, aangezien een fantheorie beweert dat hij de Russen per ongeluk naar Hawkins had kunnen leiden.

Als je seizoen 3 hebt gezien, weet je dat de Russen poorten hebben geopend in Hawkins en aan de andere kant van de wereld. We weten niet zeker hoe ze wisten van de eerder geopende poort in Hawkins, maar sommige fans suggereren dat Dr. Brenner is de verantwoordelijke. Anderen geloven echter dat het Murray was die hen daar per ongeluk naartoe leidde.

Met Elf die haar psionische krachten verliest en Hawkins verlaat, met Hopper vermoedelijk dood, een mid-credits scene waarin de Russen nog steeds de poorten van de hel aan de andere kant van de wereld openen, en een Demogorgon die gevangenen krijgt te eten, veel vragen blijven onbeantwoord.

Dus wat heeft Murray ermee te maken?

Murray is een P. I. die voor het eerst werd onthuld in de show in seizoen 2 toen hij Hopper probeerde te overtuigen van de bemoeienis van Russische spionnen in Hawkins. Destijds lachte Hopper het weg.

Murray was eerder een journalist, maar hij werd ontslagen uit de Chicago Sun Times omdat hij ervan werd beschuldigd te veel geïnvesteerd te hebben in complottheorieën. In seizoen 2 huurden Barb's ouders hem in om hun vermiste dochter te onderzoeken, aangezien de politie geen antwoorden gaf.

Afbeelding
Afbeelding

Later vroegen Nancy en Jonathan Murray om hulp bij het onthullen van de waarheid achter Hawkins' Lab, dus uiteindelijk deelden ze het verhaal met de Chicago Sun Times en drongen ze er bij het leger op aan het Lab voorgoed te sluiten. In seizoen 3 vroeg Hopper opnieuw om Murray's hulp, dit keer om het Russische ondergrondse laboratorium bloot te leggen.

Wat sommige Reddit-gebruikers zeggen

Een theorie op Reddit beweert dat de Russen Murray in de gaten hebben gehouden sinds hij in seizoen 1 werd losgelaten uit de Chicago Sun Times, en tijdens het onderzoek had hij ze naar Hawkins Lab kunnen leiden. De auteur legt uit dat aangezien Murray in seizoen 1 in de omgeving van Chicago was, hij Kali "ook wel nummer 8" en haar bende zou kunnen onderzoeken. In seizoen 2 waarschuwde Dr. Owens Nancy en Jonathan om de informatie niet openbaar te maken, zodat ze Sovjetbetrokkenheid kunnen vermijden.

Toevallig onderzocht Murray de verdwijning van Barb en kwam hij te weten over Elf en haar psionische krachten, wat een enorm verband was met zijn eerdere onderzoek naar Kali. Terwijl de Russen toekeken, wisten ze alles te weten over Elf, Brenner, het lab, en misschien namen ze zelfs de controle over het lab in seizoen 2 over. Dat zou logisch zijn aangezien Murray zich meestal logisch heeft gedragen en zijn paranoia over de Russen misschien verdienste op het einde.

Dus is de Amerikaanse Hopper? Brenner? Of Murray?

Met de Russen die een Amerikaanse gevangene hebben die veilig wordt gehouden volgens de mid-credits scene in de finale van seizoen 3, en als de bovenstaande theorie correct is, zou het Murray moeten zijn.

Het zou logisch zijn. Omdat hij veel weet, wordt hij niet aan de Demogorgon gevoerd, zodat hij kan worden ondervraagd. Murray had Joyce eerder een bericht achtergelaten waarin hij uitlegde dat hij iets had gevonden en er persoonlijk met haar over wilde praten.

Murray is tenslotte een grote bedreiging voor de Russen, en dat hij de gevangene is, is een goede mogelijkheid. De mid-credits-scène had op elk moment kunnen plaatsvinden vóór, op hetzelfde moment of na de verhuizing van de Byers. Helaas voor Murray zou hij zichzelf natuurlijk niet naar de Russen hebben willen leiden.

Er is nog tijd om seizoen 4 uit te brengen op Netflix. Misschien zullen fans de serie nog een keer bekijken terwijl ze de mogelijkheid overwegen dat deze theorie de echte deal is.

En een laatste ding om te overwegen… wat is de "Hellfire Club", en waarom is het de naam van de eerste aflevering van seizoen 4?

Aanbevolen: