Met een nettowaarde van $ 30 miljoen verdient Julie Chen nog steeds een belachelijk bedrag per aflevering op Big Brother

Inhoudsopgave:

Met een nettowaarde van $ 30 miljoen verdient Julie Chen nog steeds een belachelijk bedrag per aflevering op Big Brother
Met een nettowaarde van $ 30 miljoen verdient Julie Chen nog steeds een belachelijk bedrag per aflevering op Big Brother
Anonim

Tijdens haar reis op Big Brother heeft presentatrice Julie Chen een aantal twijfelachtige momenten doorstaan, dat is normaal na 24 seizoenen als gastheer van de show.

In feite, zoals we in het hele artikel zullen onthullen, vertrok de gastheer bijna na het eerste seizoen, wat een behoorlijke ramp bleek te zijn voor alle betrokkenen.

Decennia later is Chen nog steeds het gezicht van Big Brother en verdient ze er een aardig centje mee. We bekijken haar salaris per seizoen samen met wat het per aflevering betekent.

Julie Chen werd bij de start bijna door Big Brother opgestart

Het begon in 2000 en zelfs toen had CBS samen met Julie Chen de levensduur van de realityshow niet kunnen voorspellen. In werkelijkheid begon het niet geweldig voor de show. ' BB ' werd meteen vergeleken met Survivor, wat voor zware verwachtingen zorgde.

Julie Chen gaf zelf toe dat de toekomst er destijds nogal rooskleurig uitzag voor het programma. "Iedereen had een hekel aan Big Brother seizoen 1. De critici haatten het. Ze haatten de show. Het was niet Survivor. Ze haatten me - ik was niet Jeff Probst van [Survivor]. Ik schreef het af. Ik had zoiets van, 'Ja, ik ben er ook niet zo gek op."

De show werd niet alleen niet goed ontvangen, maar Julie Chen werd in feite gedwongen om het optreden op zich te nemen. "Ik werkte slechts negen maanden bij de ochtendnieuwslezer van het netwerk voor The Early Show toen ik werd benaderd over het hosten van Big Brother. Ik vroeg of het aannemen van deze baan voor altijd de deur voor mij zou sluiten om een 60 Minutes-correspondent te worden en wanneer ik werd waarschijnlijk verteld."

"Ik zei toen dat mijn beslissing gemakkelijk was en ik wees de baan af. Toen kreeg ik te horen dat als ik het niet aannam, het technisch aan mij kon worden toegewezen en als ik het niet deed, het kan worden beschouwd als insubordinatie."

Chen nam niet alleen het optreden, maar ze was in het begin geroosterd, met fans die beweerden dat haar presentatie veel te robotachtig en te scripted was. Nou, ze doet iets goed, want 24 seizoenen later loopt de presentatrice nog steeds voorop in de realityshow en verdient ze miljoenen per seizoen.

Julie Chen verdient miljoenen per seizoen met Big Brother

Julie Chen is al heel lang op tv, dus haar nettowaarde van $ 30 miljoen is heel logisch. Chen is meer dan alleen Big Brother, hij vindt plekken in shows zoals The Talk.

Als het gaat om haar Big Brother-leven, heeft de gastheer een fortuin verdiend. Page Six speculeerde op haar huidige salaris en de overtuiging is dat de gastheer een enorm salaris verdient van $ 3 miljoen per seizoen. Dat staat gelijk aan $ 75.000 per aflevering, niet te armoedig!

CBS staat erom bekend hun gastheren voor de lange termijn te behouden, hetzelfde geldt voor Jeff Probst en Phil Keoghan in hun respectievelijke realityshows.

Chen keert terug voor nog een nieuw seizoen voor CBS en geeft een preview van wat fans kunnen verwachten in seizoen 24.

Julie Chen keert terug voor seizoen 24

Fans zijn enthousiast, want CBS is klaar voor weer een nieuw seizoen van Big Brother, seizoen 24. Julie Chen gaf een preview naast Global TV, het nieuwe seizoen zal naar verwachting een aantal verschillende wendingen laten zien.

"De verhuizing zal in groepen van vier zijn en als elke groep binnenkomt, krijgen ze hun eigen unieke competitie. Wat het betekent als je die kleine competitie hebt gewonnen en wat het betekent voor je gameplay, waar je staat in het spel, zal worden onthuld. Het zal een proces van 90 minuten zijn, "vertelde Chen-Moonves aan GlobalTV.com.

Julie zou ook zeggen dat de uitzettingsavond er heel anders uit zal zien, waardoor de deelnemers een nieuwe draai krijgen. Ook zal het BB Motel zijn debuut maken.

“Op live ontruimingsavond onthullen we een nieuwe wending die de daadwerkelijke ontruiming zal beïnvloeden. Dus dat is iets waar ik erg naar uitkijk."

“We noemen het het BB Motel. Er staat een neonbord, er is een bar boven op de brug buiten. Het is een terugblik. Het huis ziet er echter altijd geweldig uit, zei ze.

Het belooft weer een behoorlijk seizoen te worden, met Julie Chen terug vooraan in de rij.

Aanbevolen: