Julie Chen legt haar vreemde quote uit om de aflevering 'Big Brother' te beëindigen

Inhoudsopgave:

Julie Chen legt haar vreemde quote uit om de aflevering 'Big Brother' te beëindigen
Julie Chen legt haar vreemde quote uit om de aflevering 'Big Brother' te beëindigen
Anonim

Big Brother is terug en we kunnen gerust zeggen dat het beter is dan ooit, met de ultieme All-Star cast die dit seizoen het tegen elkaar opneemt.

Natuurlijk zijn de zaken een beetje anders met de aanhoudende pandemie op dit moment - Julie Chen, de oude gastheer, speelt het ook voorzichtig, zoals ze onlangs toegaf met Mensen;

"Ik ben aan het testen. Ik doe nog een keer testen en dan ga ik nog meer testen", zei Chen. 'Ik zal verder dan ooit van de huisgasten verwijderd zijn als ze worden uitgezet. Geen knuffels, zelfs geen Chenbot-handdruk.' "Er staat te veel op het spel om niet verder te gaan dan het protocol om ervoor te zorgen dat iedereen veilig is,"

Dingen zouden een andere wending nemen tijdens een recente aflevering, omdat Chen een ongebruikelijk teken gebruikte voor de show.

Wat ze zei

Fans waren klaar voor Julie's klassieke afscheid, maar deze keer besloot ze om dingen te veranderen, met vermelding van;

“Van buiten het Big Brother-huis, ik ben Julie Chen-Moonves en onthoud de gouden regel: doe anderen zoals je zou willen dat ze jou aandoen. Welterusten.”

De verklaring had fans aan het praten en erg in de war over waarom dit soort bericht werd verzonden. Sommigen speculeerden dat ze specifiek op een persoon of een groep mensen mikte, maar dat was niet het geval. Ze gaf een volledige verklaring af waarin het doel van de aftekening werd besproken.

De reden erachter

Julie Chen BB
Julie Chen BB

De reden achter de verklaring was gewoon een bericht van Julie, ter ondersteuning van de Black Lives Matter-beweging. Ze is enthousiast over alle flexibiliteit die CBS haar heeft gegeven met haar lijnen, dus besloot ze een Ellen DeGeneres-achtige route te nemen, eindigend met een sterke boodschap. Ze legde de verklaring uit met Entertainment Weekly;

“Het is helemaal een bericht buiten het spel. Ik voel me bevoorrecht dat het netwerk en de producenten me zo hebben gesteund door me mijn eigen persoonlijke berichten te laten plaatsen aan het einde van onze liveshows”, zei ze op vrijdag 14 augustus. “Ik noemde de Gouden Regel omdat ik geloof dat als IEDEREEN volgde dat principe dat we ALLEMAAL beter af zouden zijn als samenleving, als natie, als wereld. Ik koos ervoor om met die woorden af te sluiten omdat Black Lives Matter en nu is het tijd om te spreken. Als het aantal zwarte levens dat is genomen, zou zijn gebeurd met mensen van jouw afkomst, zou je zeggen (vul de blanco in) Lives Matter! Het is mijn geloof in God dat me door deze onzekere tijden heen helpt. We KUNNEN beter zijn. Waarom niet proberen? Het kan geen kwaad. Het kan alleen maar helpen. Bovenal zal het de persoon helpen die opkomt voor de gelegenheid.”

Verwacht gedurfdere afmeldingen gedurende het seizoen. Een leuke touch door de Big Brother-host!

Bronnen – US Magazine, People & Twitter

Aanbevolen: