Ondanks haar reality-tv-opvoeding, doet Khloé Kardashian "Dreads" interviews

Inhoudsopgave:

Ondanks haar reality-tv-opvoeding, doet Khloé Kardashian "Dreads" interviews
Ondanks haar reality-tv-opvoeding, doet Khloé Kardashian "Dreads" interviews
Anonim

Khloé Kardashian maakt deel uit van een van 's werelds beroemdste families. Hoewel er bepaalde dingen zijn waar beroemdheden aan wennen als ze zich aanpassen aan het leven in de schijnwerpers, heeft de realityster onthuld dat haar gevoelens voor het geven van interviews eigenlijk slechter zijn geworden nu ze bekendheid heeft ervaren.

De in Californië geboren ster is onlangs opengegaan over haar ervaring met angst bij haar fans, en gaf toe dat ze zelfs het gevoel had dat ze een hartaanval zou krijgen toen haar angstige gevoelens een recordhoogte bereikten bij de 2022 Met Gala.

Haar angst, die wordt veroorzaakt door de eisen van roem en wordt aangevallen door online haters, heeft ertoe geleid dat Khloé negatieve gevoelens heeft ontwikkeld over de positieve aspecten van haar baan waar ze ooit van genoot, waaronder het geven van interviews.

Dit is waarom Khloé er tegenop ziet om interviews te doen, en het advies dat ze kreeg om er doorheen te komen.

Waarom heeft Khloé Kardashian angst voor sollicitatiegesprekken?

In een 'Hot Ones'-videofunctie met First We Feast, gaf Khloé toe dat ze echt van interviews hield: "Vroeger vond ik het erg leuk om interviews te doen, en ik zou denken dat het leuk is. Iemand zou je vragen kunnen stellen zijn nooit eerder gevraagd, en dat is spannend."

Ze legde echter uit dat ze nu tegen het doen van interviews opziet vanwege de terugslag die steevast op haar pad komt als het interview eenmaal is gepubliceerd.

"Ik ben altijd banger - niet het interview, ik vind het leuk om de interviews te doen. Het is de nasleep van wat er gaat komen, wie dit gaat opknippen en er iets van maken dat het niet had moeten zijn, " ze legde uit. Het sentiment lijkt te weerspiegelen wat Khloe eerder in het jaar onthulde tijdens een aflevering in 2022 van de Hulu-show van haar familie The Kardashians.

In de aflevering wordt Khloé backstage gezien terwijl ze zich voorbereidt op haar interview met James Corden, wanneer de presentator haar in haar kleedkamer bezoekt.

“Je hoeft nergens zenuwachtig voor te zijn”, vertelde Corden aan Khloé in de clip.

"Ik word altijd angstig", gaf ze toe. "Niet over jou. Het is altijd de nasleep. Of zoals de Twitter, en al die s---.”

Corden gaf Khloé toen wat advies dat haar hielp het interview te doen. "Het enige dat u hoeft te onthouden, is dat geen van deze dingen over u gaat", zei hij, eraan toevoegend dat negatieve opmerkingen online "slechts een weergave en een weerspiegeling" zijn van de mensen die commentaar geven.

"Wat iemand van je denkt, gaat je niets aan," ging Corden verder. Zijn laatste advies aan Khloé was om de zegeningen die ze al in haar leven heeft te erkennen, met of zonder de haters.

“Kijk, je drinkt champagne om 16.00 uur. op maandag en je bent aan het werk. Je hebt gewonnen.'

Khloé deed open over het nemen van medicijnen voor haar angst en zelfrespect

In dezelfde aflevering van The Kardashians opende Khloé haar oude vriendin Malika over haar angst om beroemd te worden.

“Het is zo gemakkelijk voor mensen om te zeggen: 'Als je ze niet kent, let dan niet op', vertelde Khloé aan Malika over het advies dat ze had gekregen om de wrede dingen die mensen zeggen te negeren.

"Maar als je op straat loopt en zelfs paparazzi je lastigvallen met dezelfde dingen die je probeert te vermijden, verslechtert het zo je zelfrespect, je zelfvertrouwen, de manier waarop je naar jezelf kijkt … Zelfs als ik amper heb geretoucheerd, ben ik zo bang om het te posten omdat mensen zullen zeggen dat ik dit heb gedaan."

Later in de aflevering brengt Khloé's moeder Kris Jenner haar een bètablokker terwijl ze zich voorbereidt op haar talkshow-optreden, en zegt: Toen ik hoorde dat ik je niet gewoon wilde bellen en je vertellen, Ik dacht dat ik naar beneden zou komen om bij je te kijken en te zien of je in orde zou zijn met je angst.”

Zoals Cosmopolitan uitlegt, kunnen bètablokkers worden voorgeschreven door een medische professional om angst te behandelen en te werken door het hart te vertragen, waardoor de fysieke symptomen van angst verminderen.

Hoe Khloé terugslaat bij online trollen

Trollen en haters hebben hun tol geëist van Khloé's welzijn, dus fans vinden het geweldig om te zien hoe de moeder-van-een terugslaat en ze op hun plaats zet.

In augustus 2021, toen geruchten de ronde deden dat Khloé weer samen zou zijn met ex Tristian Thompson, plaatste een Twitter-gebruiker online dat Khloé "geen eigenwaarde" had, volgens Us Weekly.

"Je vertelt me dat je een beoordeling over mijn leven hebt gemaakt vanwege een willekeurige blog?" Khloe reageerde. "Ik denk dat dat meer over jou zegt dan over mij."

Khloé lijkt sindsdien voorgoed te scheiden van Thompson nadat een ander vals schandaal werd onthuld in de laatste aflevering van The Kardashians. In de show komen haar zussen tot haar verdediging en leggen ze uit dat haar beslissing om door de jaren heen vriendschappelijk met Thompson om te gaan, een weerspiegeling is van haar toewijding aan haar familie, niet van haar eigenwaarde.

Aanbevolen: