Hier is waarom fans denken dat Cardi B bescheiden is ondanks haar waanzinnige nettowaarde

Inhoudsopgave:

Hier is waarom fans denken dat Cardi B bescheiden is ondanks haar waanzinnige nettowaarde
Hier is waarom fans denken dat Cardi B bescheiden is ondanks haar waanzinnige nettowaarde
Anonim

Cardi B heeft veel succes gehad als rapper en dat succes had veel geld opgeleverd. Ze heeft momenteel een nettowaarde van ongeveer $ 30 miljoen die ze verdiende door haar muziekcarrière en albumverkoop. Cardi B is ook een populaire figuur in de popcultuur geworden en heeft de status van beroemdheid op de A-lijst gekregen door haar openhartige persoonlijkheid, politieke inspanningen en haar gevoel voor humor.

Cardi B is niet verlegen geweest over haar rijkdom en geld sinds ze het heeft verworven. Zij en haar man, collega-rapper Offset, vinden het heerlijk om elkaar te overstelpen met dure cadeaus. Ze doen hetzelfde voor hun kinderen en documenteren het op sociale media zodat iedereen het kan zien; Offset heeft in totaal zes kinderen, waaronder de nieuwste aanwinst van het paar, hoewel de eerste vier met andere vrouwen waren.

Cardi B heeft zeer loyale fans en velen geloven dat ze ondanks haar enorme succes nederig is gebleven en zich bewust is van haar geluk, ondanks de indrukwekkend dure geschenken aan haar man en kinderen.

Cardi B From The Block

Belcalis Marlenis Almánzar werd geboren op 11 oktober 1992 in Washington Heights in Manhattan, maar groeide op in The Bronx. Haar ouders zijn Trinidad en Dominicaanse. Ze groeide op met weinig geld en bracht veel tijd door met haar grootmoeder omdat haar ouders zo veel werkten.

Ze raakte betrokken bij problemen zoals veel kinderen in haar situatie. Ze werd lid van een bende toen ze net 16 was, maar ze begon ook te rappen en muziek te maken nadat ze een unieke artiestennaam had bedacht. Cardi B begon te strippen in haar late tienerjaren en was daardoor in staat om op 19-jarige leeftijd financieel onafhankelijk te worden van haar ouders.

Volgens haar was strippen een van de beste dingen die haar ooit zijn overkomen. Door stripper te worden, kon ze haar school betalen nadat ze was gestopt. Het optreden hielp haar ook om te ontsnappen aan een gevaarlijke en gewelddadige relatie. Dit was ook het moment waarop ze meer begon te rappen en meer op het podium kwam.

Cardi B kreeg aandacht op Instagram en Vine. Ze werd opgemerkt door iemand omdat ze al snel werd gecast voor VH1's Love and Hip Hop: New York. Cardi B verliet die show om muziek te gaan maken, en het werkte echt voor haar.

Haar hit "Bodak Yellow" beklom de hitlijsten en brak records, wat leidde tot tal van samenwerkingen en andere hits.

Ondanks haar ongekende roem en geld, is Cardi B niet veranderd en is ze niet vergeten hoe het is om met geld te worstelen. Ze geeft terug aan haar gemeenschap en betaalde zelfs voor de begrafenissen van alle slachtoffers bij een grote brand in een appartement in de Bronx.

Cardi B geeft regelmatig geld en besteedt haar tijd aan het werken aan doelen waar ze een passie voor heeft.

Ze woont in New Jersey

Ze is misschien een coole $ 30 miljoen waard en is een geboren New Yorker, maar Cardi B gaat slim om met haar geld en zelfs zij beta alt geen huur in NYC. Nou, dat zou ze kunnen, maar ze zal niet.

In plaats van in een van de duurste steden ter wereld te wonen, hebben Cardi B en Offset ervoor gekozen om in New Jersey te gaan wonen, voor de lagere kosten van levensonderhoud.

Cardi B huurde naar verluidt een appartement in Edgewater voor $ 3.000 per maand, omdat een in Manhattan voor dezelfde grootte twee keer zoveel zou kosten. Haar bestedingspatroon en haar keuze om in New Jersey te wonen laten zien dat ze een beetje nederig is.

Zij en Offset hebben dit appartement geüpgraded en hebben samen een herenhuis gekocht dat zich ook in New Jersey bevindt.

Uit gegevens blijkt dat ze het huis kocht voor $ 5,85 miljoen, en het beschikt over 9 slaapkamers en 9 badkamers. Dat is een veel lagere prijs dan een super duur huis dat andere beroemdheden met een vergelijkbaar vermogen als dat van haar zouden kopen.

Haar nieuwe huis ligt heel dicht bij Washington Heights, waar ze is geboren en waar haar familie nog steeds woont. Cardi B kan haar kinderen opvoeden met haar rijkdom terwijl ze dicht bij hun familie blijft. Het is belangrijk voor Cardi B om niet te vergeten waar ze vandaan kwam.

Cardi B en Offset hebben nog een paar huizen in andere steden, maar dit herenhuis in New Jersey lijkt hun hoofdverblijf te zijn en waar ze voornamelijk hun kinderen zullen opvoeden.

Cardi B wil haar kinderen nederig opvoeden

Als miljonairmoeder zullen de twee kinderen van Cardi B worden opgevoed in een heel andere wereld waarin ze is opgegroeid. Cardi weet dit en heeft al gezegd dat ze zich bewust zal zijn van hoe haar kinderen worden opgevoed.

Ze weet dat haar kinderen bevoorrecht zullen zijn, opgevoed in een herenhuis en veel duur speelgoed en kleding zullen krijgen, maar Cardi B is van plan om haar kinderen 'nederig' te laten zijn. Ze is van plan dit te doen door ze regelmatig mee te nemen naar waar ze opgroeide en ze naar het huis van hun neef en grootmoeder te laten gaan.

Haar kinderen zijn nog erg jong en weten nog niet wat hun moeder voor de kost doet. Ze weten ook nog niet dat ze meer geld hebben dan de meeste gezinnen, maar op een dag zullen ze dat wel doen en Cardi B wil niet dat ze opscheppen over wat ze hebben. Ze hoopt ze ook genereus op te voeden.

Aanbevolen: