Doet Kim Kardashian het haar van haar kinderen zelf?

Inhoudsopgave:

Doet Kim Kardashian het haar van haar kinderen zelf?
Doet Kim Kardashian het haar van haar kinderen zelf?
Anonim

Hoewel Kim Kardashian legio mensen heeft om te helpen in huis en met haar zakelijke inspanningen, is er één ding dat ze wel wilde doen; het haar van haar dochter.

Zoals elke moeder heeft Kim gedeeld over het doen van het haar van North, vooral toen ze jonger was, wat best herkenbaar is gezien hoe beroemd en goed verbonden ze is.

Het is duidelijk dat het gemakkelijk zou zijn om een persoonlijke stylist in te huren om 24/7 boven de kinderen te zweven. Maar het lijkt erop dat het belangrijk voor Kim was om te leren omgaan met het gekrulde haar van haar biraciale dochter, ook al kreeg ze destijds veel kritiek van veel commentatoren.

Kim uitte frustratie over het feit dat ze niet wist hoe ze het haar van North moest doen

Jaren geleden, toen North West nog klein was, wijdde Keeping Up with the Kardashians bijna een hele aflevering aan Kim's worsteling met het doen van North's haar.

Kim oefende op een pruik, maar onthulde later haar handwerk op niemand minder dan het hoofd van North.

Haar grootste worsteling? Ze wist niet hoe ze moest vlechten.

En gezien het feit dat haar kinderen biraciaal zijn, was hun haar (met name dat van North, aangezien Saint toen amper één was) anders dan dat van Kim, en ze wist niet goed hoe ze ermee om moest gaan.

De aflevering volgde Kim die praktische vlechtlessen kreeg van een stylist en vervolgens debuteerde met vlechten op North die ze zelf had gedaan.

Het leek een geweldig gesprek om te hebben - moeders die leren hoe ze voor het haar van hun kinderen moeten zorgen - en het was een verfrissend nuchtere aflevering van KUWTK (in tegenstelling, recente Kardashians-afleveringen lijken nep). Maar toen begonnen critici zich op Kim te richten.

Publicaties stapelden zich op de kritiek toen Kim probeerde te leren

Zoals gewoonlijk begonnen commentatoren op sociale media over Kim heen te springen vanwege haar gebrek aan expertise in het omgaan met wat verschillende journalisten hebben gesuggereerd als 3a hair.

Madame Noire schreef zelfs een opiniestuk (dat later werd verwijderd, maar niet voordat verschillende publicaties werden teruggedraaid) waarin ze Kim bekritiseerde. De titel van het stuk was "Kim Kardashian's Struggle to Style North West's 'Curly' Hair is nogal belachelijk."

Zoals Lisa a la Mode benadrukte, leek Madame Noire absoluut te ver te zijn gegaan.

Ongeacht Kim's vermogen om de styling van het haar van haar zwarte kinderen uit te besteden, het was fijn dat ze de tijd nam om te leren vlechten - zelfs als dat betekende dat ze zichzelf belachelijk moest maken.

Madame Noire (in het bijzonder schrijver Brande) had enkele opmerkingen, met name dat vlechten niet zo moeilijk was met het haar van North versus dat van Kim.

Lisa a la Mode was het daar niet mee eens, net als veel ouders van kinderen met verschillende haartexturen via de opmerkingen.

Doet Kim tegenwoordig het haar van haar kinderen zelf?

Na het KUWTK-fiasco en haar stylinglessen, ging Kim door met het zelf doen van het haar van haar kinderen? Sinds dat momentopname van de reality-tv, lang geleden, heeft Kim nog twee kinderen gekregen met Kanye West, wat in totaal vier hoofden betekent om te vlechten, als dat de stijl is waar ze voor kiest.

En het lijkt erop dat de West-kinderen over het algemeen rocken met gedetailleerde, gevlochten stijlen, in plaats van hun haar los of natuurlijk te dragen. Er zijn echter veel kiekjes van de kinderen thuis die pronken met hun natuurlijke manen.

Plus, in een update van 2020 over Kim's haarvlechtgewoonten, wees CheatSheet erop dat Kim "extreem hands-on" was met haar kinderen, maar vooral Noord en Chicago als het op hun haar aankwam.

Ze leerde in die tijd nieuwe stijlen, hoewel de kinderen niet altijd gevlochten waren en toegewijd leken om ervoor te zorgen dat hun haar gezond bleef.

Haarstylist Chris Appleton helpt het noorden met haar stijl

Het blijkt dat die zoektocht naar vlechten in 2016 niet de laatste van Kardashian was; vooral tijdens quarantaine zei Kim dat ze "haarstijlen oefende" op haar meisjes, naast andere leuke moederavonturen.

Maar nogmaals, Kim is miljardair, dus het houdt in dat ze niet altijd haar eigen tijd besteedt aan het doen van het haar van haar kinderen.

Vooral omdat ze het druk heeft gehad met studeren voor haar juridische examens en, nou ja, een beetje een persoonlijk leven heeft na de scheiding van Ye, gaat Kim waarschijnlijk niet dagelijks met het haar van haar kinderen om.

En in 2021 onthulde Chris Appleton dat North graag in de stoel van de kapper zat en dat ze "heel kieskeurig" was met haar haar.

Het is duidelijk dat Chris het haar van North vaak behandelt, al was het maar voor specifieke evenementen of fotoshoots, maar Kim lijkt te blijven delen in de taken.

Aanbevolen: