Karol G's publiek geeft staande ovatie ondanks vallen tijdens haar concert

Inhoudsopgave:

Karol G's publiek geeft staande ovatie ondanks vallen tijdens haar concert
Karol G's publiek geeft staande ovatie ondanks vallen tijdens haar concert
Anonim

Columbiaanse zangeres Karol G bracht het huis naar beneden tijdens haar uitverkochte show in Miami op 26 november. Maar ze ging zelf ook ten onder tijdens haar optreden, en het maakte haar fans nerveuzer dan opgewonden.

Terwijl de artiest aan het optreden was, begonnen zij en haar dansers de act op trappen. Echter, niet beseffend hoe steil de trede was, kon de zangeres haar evenwicht niet inhouden en rolde de trap af. Na de val werden de fans stil vanwege de onzekerheid over haar verwondingen.

Kort na de val rende een van haar danseressen naar haar toe om te controleren of ze in orde was. Gelukkig raakte de artiest niet gewond en minder dan tien seconden na het incident stond ze weer op om haar concert voort te zetten.

Fans sturen uitbundige liefde naar Karol G

Na de val was Twitter in rep en roer en haar fans konden niet anders dan blij zijn dat de zangeres ongedeerd bleef. Een gebruiker twitterde zelfs: "Ik hoop echt dat @karolg in orde is na die val van gisteravond, maar ze heeft een geweldig optreden gegeven, zelfs nadat ze daar doorheen was gegaan en de pijn die ze had." Een andere concertganger tweette kort na haar val een video van Karol G. Hoewel haar toespraak in het Spaans was, kon ze haar tranen niet bedwingen en zei: "Ik wilde dat dit perfect was."

Karol G laat dat de Bichota Tour niet verpesten

Karol G's Bichota Tour promoot haar album KG0516. Het album werd uitgebracht in maart 2021 en bevat optredens van Ludacris, J Balvin en Nicki Minaj. Het ontving positieve recensies van fans en critici, en piekte op nummer één in de Billboard US Latin Rhythm Albums-hitlijst. Vanaf deze publicatie is het album zes keer platina gecertificeerd door de Latin RIAA voor gecombineerde verkoop in de Verenigde Staten, en diamant van de AMPROFON in Mexico.

De zangeres begon haar tour op 27 oktober in de Mission Ballroom in Colorado en toerde sindsdien door de hele Verenigde Staten. Ze treedt vanavond op in San Juan, Puerto Rico, en keert terug naar de Verenigde Staten voor een show in Texas op 8 december. Haar tour eindigt op 29 januari in de T-Mobile Arena in Las Vegas.

Vanaf deze publicatie heeft Karol G niets anders gezegd over haar val tijdens haar concert in Miami. Voor degenen die KG0516 willen streamen, evenals haar andere albums, ze zijn beschikbaar op Spotify en Apple Music.

Aanbevolen: