Addison Rae's vader ontmaskerd omdat hij een affaire had met een meisje van haar leeftijd

Inhoudsopgave:

Addison Rae's vader ontmaskerd omdat hij een affaire had met een meisje van haar leeftijd
Addison Rae's vader ontmaskerd omdat hij een affaire had met een meisje van haar leeftijd
Anonim

Addison Rae is meestal degene in haar familie die de krantenkoppen ha alt. Maar haar vader, Monty Lopez, bevindt zich midden in de controverse nadat hij werd ontmaskerd omdat hij een affaire had met een meisje dat amper ouder is dan zijn dochter.

Donderdag bracht Page Six een interview uit met de vrouw, Renée Ash, die beweert dat ze een affaire had met Lopez. Ash zegt echter dat Lopez niet eerlijk was over de staat van zijn huwelijk. "Helaas heeft hij me misleid over zijn huwelijk, hij heeft tegen me gelogen", vertelde ze aan de publicatie.

Ash beweert dat Lopez zei dat zijn huwelijk met Sheri Easterling voorbij was en dat ze van plan waren te scheiden. Ze beweert dat hij loog over zijn gevoelens voor haar en haar deed geloven dat hun relatie belangrijker was dan voor hem.

“Hij stelde me zelfs voor aan zijn moeder, zijn jongste broer en ik dacht dat we iets echts hadden”, zoals beweerd. "Hij vertelde me een verhaal over zijn huwelijk dat me ervan overtuigde dat ze uit elkaar waren en aan het scheiden waren."

Wat de moeder van Addison heeft gezegd over de ontrouw van haar man

Ash zegt dat ze haar relatie met Lopez heeft beëindigd. Ze zegt dat ze in maart begonnen te daten nadat ze elkaar hadden ontmoet via een wederzijdse vriend, hoewel hun romance maar een paar maanden duurt.

Ze stopte ermee nadat verschillende vrouwen hem ervan beschuldigden te proberen met hen te flirten op sociale media, en er online beelden begonnen te circuleren van Lopez die het achterste van een jonge vrouw streelde tijdens het afscheid. Page Six beweert dat de vrouw op de foto pas 19 jaar oud is.

Lopez deelt drie kinderen met Easterling. Naast hun 21-jarige TikTok-beroemde dochter, Addison, hebben ze twee zonen, de 14-jarige Enzo en de 8-jarige Lucas.

Hoewel Lopez en Addison tot nu toe gezwegen hebben over de beschuldigingen, heeft haar moeder zich uitgesproken en heeft ze de beschuldigingen van bedrog niet ontkend."Persoonlijke zaken die openbaar worden gemaakt, zijn altijd uitdagend en overweldigend voor alle betrokkenen", schreef Easterling op haar Instagram-verhaal. "Ik zal oke zijn. Mijn grootste zorg is -en zal altijd blijven- mijn kinderen en hun kwetsbare harten en geesten. Ik zal altijd mijn best doen om ze te beschermen.”

Ze vervolgde: Mijn doel is ervoor te zorgen dat ze zich veilig voelen en weten dat alles goed komt. Iedereen bedankt voor de liefde, steun en lieve berichten. Het betekent de wereld voor mij.”

Lopez en Easterling hebben een ingewikkeld verleden. Het paar scheidde toen Addison jong was, maar hertrouwde in 2017. Addison heeft gesproken over hoe hun echtelijke strijd veel instabiliteit in het gezin veroorzaakte en haar relatie met haar vader onder druk zette

Aanbevolen: