Wat is er zo anders tussen naakt en bang en naakt en bang XL?

Inhoudsopgave:

Wat is er zo anders tussen naakt en bang en naakt en bang XL?
Wat is er zo anders tussen naakt en bang en naakt en bang XL?
Anonim

Populaire reality-tv-show, Naked and Afraid werd uitgebracht in juni 2013 en sindsdien hebben kijkers er geen genoeg van kunnen krijgen. Van de extreme locaties en leefomstandigheden tot enkele krankzinnige feiten over de show, de reality-serie volgt twee tegengestelde vreemden die deze extremiteiten 21 dagen moeten overleven met minimale overlevingstoolkits.

Toen de show van Discovery Channel in juli 2015 zijn spin-off Naked and Afraid XL in première ging, met meer survivalisten, meer dagen op de geselecteerde locatie en extremere en gevaarlijkere overlevingsuitdagingen die deze legendarische overlevenden uiteindelijk tot het uiterste drijven, keken kijkers kon zeker geen nee zeggen tegen de actie en overweldigende uitdagingen.

In een interview met People gaf een XL-deelnemer commentaar op een fysiek uitdagende en twijfelachtige veiligheid van de activiteiten die ze tijdens de show hebben doorstaan. Hij zei: "Er is veel bezorgdheid over de veiligheid."

Na 8 seizoenen en 55 afleveringen en zonder de intentie om snel te stoppen, is dit wat Naked and Afraid XL anders maakt dan Naked and Afraid.

8 Nieuwe show, oude deelnemers

Wat gebeurt er als kijkers geen genoeg kunnen krijgen van een survivalshow met een reeks aanhoudende tests en bekwame survivalisten? Kijkers krijgen een nieuwe show met oude deelnemers die klaar zijn voor een re-do, zij het intens, voor een legendarische statusupdate. Naked and Afraid XL bouwt voort op de originele show, maar deze keer zijn de alumni klaar voor een geheel nieuw, extra groot, hard en uitdagend naaktavontuur met even naakte alumni.

7 Een dozijn overlevenden en een dozijn overlevingsproblemen om te jongleren

Op de originele show kregen kijkers twee individuen te zien en soms drie overlevenden die vechten om zeer beperkte en soms niet-bestaande middelen. De spin-off van Discovery neemt de kijkers echter mee op een meer bizar kijkfeest, waarbij zes naakte mannen en vrouwen de uitdaging tegelijkertijd aangaan, waarbij ze steevast een van de meest levensveranderende ervaringen van hun leven onder levensbedreigende omstandigheden onder ogen moeten zien.

6 Hoe lang naakte en bange XL-deelnemers strijden

De originele show volgt deelnemers die 21 dagen lang hun barre omstandigheden proberen te doorstaan. De dynamiek van deze spin-off rekt de comeback-deelnemers nog verder uit, aangezien ze 40 dagen overleven en door de wildernis navigeren zonder voedsel, onderdak (behalve de ondermaatse die ze bouwen), en zeker zonder kleding. Wat deze uitdaging van 40 dagen uniek maakt, is het feit dat sommige deelnemers survivalisten zijn die de uitdaging van 21 dagen niet hebben overleefd. Het is dus een samensmelting van ervaren survivalists en amateur survivalists.

5 Het gebruik van XL verraadt het al in deze spin-off

Het gebruik van 'XL', wat normaal 'extra groot' zou moeten betekenen, biedt een verbazingwekkend nieuwe betekenis in de populaire show. Het wordt geïnterpreteerd als het Romeinse cijfer voor 40, het totale aantal dagen in de uitdaging. Als dit niet absoluut creatief en totaal onverwacht is, wat dan wel?

4 Groeperen in trio's

Makers van de show hebben in de loop van de tijd verklaard dat de spin-off niet alleen een overlevingsuitdaging is, maar ook een maatschappelijke uitdaging, die probeert te onderzoeken hoe deze overlevenden reageren en met elkaar omgaan. Het kwam dus niet als een schok toen de 12 deelnemers in groepen werden verdeeld en in vier verschillende trio's werden gegroepeerd. Verspreid over 100 vierkante mijl van de wildernis, was dit bedoeld om hun teamwerkvaardigheden te laten zien en hoe ze in staat zijn om hun individueel unieke overlevingsvaardigheden te combineren in één grote op elkaar afgestemde overlevingssynergie.

3 Legendastatus geactiveerd en geldprijs ook gedeactiveerd in de XL-versie

Met een opwindend horloge voor kijkers en een overwinningsmoment na het voltooien van de 40 dagen-uitdaging voor deelnemers, is het verbazingwekkend dat de XL-deelnemers, net als de originele show, niet genoeg geld verdienen in tegenstelling tot andere survival-realityshows waar hun deelnemers weg kunnen lopen met enorme geldprijzen. Terwijl de overlevers 's werelds wildste terreinen verlaten met veel insectensporen en onherkenbare beelden van zichzelf, vertrekken ze ook met alleen de voldoening dat ze deze extreme omstandigheden hebben overleefd, en zonder geldprijs. Er is echter een beloning van $ 24.000 voor de spin-off, een enorme toename van het ontvangen bedrag in de originele show, wat een wekelijkse toelage is van $ 5.000.

2 Focus evenzeer op sociale interactie als op overleven

De originele show doet alleen wat kijkers verwachten dat ze het beste kunnen: overlevenden in hun elementen belichten en zien hoe ze een slopende en waardevolle uitdaging van hun leven ondergaan. Hoewel de spin-off survivalisten in de wildernis volgt, neigt het meestal naar de menselijke natuur in groepen en hoe ze socialiseren, waardoor drama, conflicten en botsende beslissingen worden aangewakkerd.

1 Meeslepender, kritischer en reflectiever

Hoewel Naked and Afraid XL zich weliswaar heeft gericht op maatschappelijke uitdagingen, waardoor kijkers een close-up krijgen van hoe deze survivalisten zich tot elkaar verhouden, is het ook de meest overtuigende en verbluffende menselijke overlevingsuitdrukking gebleken. Het toont deze overlevenden als de grootste obstakels voor zichzelf, niet als een goddelijk georkestreerd element. Het is een afspiegeling van de roofdieren die strijden om te overleven in een spel dat overleving gebaseerd is op teamwork. De spin-off belichaamt wat naakt en bang zijn allemaal inhoudt, en daarom zou het nog steeds een must-see zijn voor kijkers.

Aanbevolen: