Discovery Channel: 10 BTS-feiten over het maken van naakt en bang & Meer

Inhoudsopgave:

Discovery Channel: 10 BTS-feiten over het maken van naakt en bang & Meer
Discovery Channel: 10 BTS-feiten over het maken van naakt en bang & Meer
Anonim

Vooral vandaag is het duidelijk geworden dat Discovery Channel de ultieme bestemming is voor alles wat met reality-tv te maken heeft. In feite is het kanaal de thuisbasis van hitshows zoals Gold Rush, Dirty Jobs, Street Outlaws, Naked and Afraid en Deadliest Catch, die tijdens de run ook voor controverse hebben gezorgd. Desalniettemin blijven kijkers afstemmen.

De afgelopen jaren was er ook veel fascinatie voor wat er nodig is om een realityshow te maken. En dus dachten we dat we zelf wat zouden gaan graven. Hier zijn enkele geheimen achter de schermen die we hebben geleerd over Discovery Channel-shows, waaronder Naked and Afraid:

10 Naakt en bang: deelnemers moesten hun kleren twee keer uittrekken

Een scène uit Naakt en bang
Een scène uit Naakt en bang

Op de show worden twee deelnemers vrijwillig afgezet van een afgelegen locatie waar ze 21 dagen moeten blijven terwijl ze volledig naakt zijn. Tijdens de productie met uitvoerend producent Rachel Maguire blijkt dat deelnemers twee keer moeten filmen wanneer ze hun kleren uittrekken. Dit onthulde Blair Braverman tijdens een gesprek met Outside.

Nadat ze was gefilmd terwijl ze haar kleren uittrok, zei Maguire tegen haar: "Doe nu alles weer aan en we filmen vanuit een andere hoek." Braverman merkte ook op hoe streng de show was als het ging om het meenemen van accessoires. Ze mocht niet eens een haarelastiekje meebrengen.

9 Homestead Rescue: Marty ontmoet Homesteaders voor het eerst op camera

De cast van Homestead Rescue
De cast van Homestead Rescue

Homestead Rescue toont de familie Raney die mensen helpt die met succes van het netwerk willen leven. Om de show mogelijk te maken, wordt er achter de schermen veel werk verzet door de Discovery Channel-crew. Sterker nog, ze komen zelfs eerder dan Marty Raney en zijn familie om vergunningen te verkrijgen en aan alle wettelijke vereisten te voldoen.

Dat gezegd hebbende, de scène waarin Marty voor het eerst naar de locatie rijdt, is altijd authentiek. Marty vertelde Reality Blurred: "Ik heb die homesteaders nog nooit in mijn leven ontmoet tot de dag dat ik het pand binnenrijd."

8 I Quit: de mentoren filmen soms 10 tot 14 uur per dag

Op de set van I Quit
Op de set van I Quit

Deze relatief nieuwe Discovery Channel-show volgt de levens van mensen die besloten hun baan op te zeggen om hun dromen te volgen en hun eigen bedrijf te starten. De show bevat ook mentoren, waaronder GoldieBlox's Debbie Sterling, die onthulde dat het filmen voor de show praktisch de hele dag kan duren.

"Ik vloog heen en weer naar de oostkust, soms met rode-ogenvluchten, om dagen van 10, 12 of zelfs 14 uur te blijven filmen", schreef Sterling op de website van GoldieBlox. Sterling hoorde later ook dat ze in verwachting was tijdens het filmen. Ze merkte op dat de bemanning "ongelooflijk ondersteunend" was geweest.

7 Dodelijkste vangst: de bemanning heeft de cameramannen moeten redden van een zekere dood

Een scène uit Deadliest Catch
Een scène uit Deadliest Catch

Deadliest Catch is al lang onderwerp van controverse. Om te beginnen zijn er gevallen geweest waarin de show werd beschuldigd van het oprekken van de waarheid. Er waren ook momenten waarop de cast wat informatie over de show aan kijkers onthulde en ze niet bepaald de leukste dingen zeiden.

Het blijkt ook dat zelfs de bemanning van Discovery Channel tijdens het filmen van de show in gevaarlijke situaties terechtkomt. Soms heeft de cast ze moeten redden. Sig Hansen vertelde The Fishing Website: We hebben hun leven tot nu toe twee keer gered omdat ze op het verkeerde moment op de verkeerde plaats waren.”

6 Vuile banen: Mike Rowe heeft een aantal banen moeten weigeren

Mike Rowe over vuile banen
Mike Rowe over vuile banen

Zelfs als je jezelf als een grote fan van de show beschouwt, durven we te wedden dat er nog steeds een aantal weinig bekende feiten over Dirty Jobs zijn die je nog niet weet. Om te beginnen heeft de show een aantal banen moeten weigeren vanwege de veiligheids- en beveiligingsrisico's.

Tijdens het doen van een AMA-sessie voor Reddit, onthulde Rowe dat ze het werken aan renderingfaciliteiten moesten weigeren vanwege de aanwezigheid van maffia. Hij schreef: "Dat klopt - de maffia is nog steeds betrokken bij een verrassend aantal rendering-faciliteiten."

5 Gold Rush: de show is een beetje gescript

De cast van Gold Rush
De cast van Gold Rush

Net als Deadliest Catch, is deze show ook beschuldigd van het oprekken van de waarheid. Fans hebben zelfs opgemerkt dat bepaalde details van Gold Rush niet zijn wat ze lijken. Een van de meest schokkende onthullingen over de show is dat het enigszins gescript is. “Het is vanaf het begin gescript.

Ze wisten precies wat ze van het programma wilden zien, 'vertelde voormalig castlid Jimmy Dorsey aan OregonGold.net. "Zelfs dat ik wegging was in het script geschreven, maar in de manier waarop het gebeurde niet." Dorsey legde ook uit dat de crew van de show "je naar deze situaties zou leiden."

4 Battle Bots: het geheim om de arena voor iedereen veilig te houden is Lexan

Een scène uit BattleBots
Een scène uit BattleBots

De show bevat enkele intense botgevechten, die plaatsvinden in een afgesloten arena. De bots zelf zijn bewapend met bladen en andere functies die ze kunnen gebruiken om een vijandige bot uit te schakelen. Tijdens het gevecht kun je getuige zijn van explosies en verschillende scherpe voorwerpen die de muren raken.

Om het publiek en de juryleden veilig te houden, heeft de show zich tot Lexan gewend. Producer Greg Munson vertelde aan Imagiverse dat de "superdikke Lexan" in staat is "de impact van drie 44 magnums die er tegelijkertijd op worden afgevuurd" te weerstaan. Daarom zijn ze ervan overtuigd dat het de menigte en de deelnemers kan beschermen.

3 Mythbusters Jr.: Er was een landelijke castingoproep om zes jonge presentatoren te zoeken

Een scène uit Mythbusters Jr
Een scène uit Mythbusters Jr

Deze show is zeker uniek omdat we jonge, ambitieuze wetenschappers coole experimenten kunnen zien uitvoeren onder toezicht van Mythbusters-presentator Adam Savage. Het bleek dat het castingproces intens was, aangezien de show rekening hield met kinderen uit de hele VS. NPR.

"Verschillende van deze kinderen zijn al geïnteresseerd om wetenschapscommunicator te worden." Onder de cast van de kinderen was Allie Weber, die al een YouTube-sensatie was voordat ze meedeed aan de show.

2 American Chopper: de show zou over een andere motorwinkel gaan

De cast van American Chopper
De cast van American Chopper

De show draait om Paul Teutul, zijn zoon, Paul Jr., en hun custom motorwinkel, Orange County Choppers. Geloof het of niet, het was nooit de bedoeling dat ze de sterren van de show zouden zijn. In plaats daarvan was het een andere winkel in New Hampshire. "Ze waren niet mijn allereerste keuze", vertelde producer Craig Piligian aan Forbes.

"Ik heb de avond voor de opnames van motorwinkel gewisseld." Hij besloot de overstap te maken omdat hij niet het gevoel had dat de andere winkel 'de juiste mentaliteit' had. Piligian onthulde ook dat hij Discovery in eerste instantie niet op de hoogte had gesteld van de overstap.

1 Shark Week: naar de locatie gaan is gevaarlijker dan duiken met de haaien

Achter de schermen van Shark Week
Achter de schermen van Shark Week

De show bevat enkele intense ontmoetingen tussen deskundige onderwatercinematografen en haaien. Als je het echter aan natuurfilmmaker Andy Brandy Casagrande IV vraagt, is filmen voor de show niet zo gevaarlijk als naar de locatie zelf gaan.

"Rijden of vliegen naar de locatie is veel gevaarlijker", vertelde Casagrande aan Mental Floss. "Ik heb veel meer kans om gedood te worden op weg naar een haaienduik dan dat ik in het water ben met de haaien." Het punt van Casagrande is volkomen terecht. Volgens het International Shark Attack File is de kans om aangevallen te worden 1 op 11,5 miljoen.

Aanbevolen: