Wat is er zo anders tussen belachelijkheid en rommeligheid op MTV?

Inhoudsopgave:

Wat is er zo anders tussen belachelijkheid en rommeligheid op MTV?
Wat is er zo anders tussen belachelijkheid en rommeligheid op MTV?
Anonim

Popular Original MTV Reality-serie Ridiculousness, die wordt gehost door Rob Dyrdek en mede-georganiseerd door Sterling "Steelo" Brim en Chanel West Coast, heeft een fantastische run gehad sinds de première in 2011. Met een overvloed aan cringe-waardig video's en verbluffende comedyclips die op internet te vinden zijn, is de show net zo belachelijk als de titel doet vermoeden, en daarom hebben de MTV-fandom geen genoeg kunnen krijgen van de show. Het wordt niet alleen dagelijks op MTV uitgezonden, het heeft 27 seizoenen en 910 afleveringen overleefd.

Met het succes van Ridiculousness was het slechts een kwestie van tijd dat er een spin-off zou komen. Net als de originele show komt Messyness van dezelfde producenten en wordt het gehost door niemand minder dan reality-roy alty en Jersey Shore Alum Nicole "Snooki" Polizzi.

Deze spin-off volgt op de eerste spin-off van Ridiculousness, Deliciousness, die zich richt op de inhoud van voedsel. Messyness, die in augustus 2021 in première ging en al voor een nieuw seizoen is verlengd, toont virale video's die de hilarische escapades en misstappen in het leven van jonge volwassenen documenteren. Bijna hetzelfde, er lijkt een interessant feit te zijn over de tweede spin-off-show van MTV en hoe deze aanzienlijk verschilt van de moedershow, Ridiculousness.

8 Belachelijkheid richt zich op poging tot en mislukte stunts, Rommeligheid richt zich op daten en mislukte romantiek

Ridiculousness belicht mislukte doe-het-zelf-stunts en absurde videoclips, terwijl de presentator en co-hosts van de show hun mening over de video's delen. Via clips op internet duikt Messyness diep in de ervaring van jongvolwassenen escapades, het onderzoeken en vieren van dating, relaties, ongemakkelijke voorstellen, feesten, nachten die fout zijn gegaan en andere vormen van rommelige situaties door rommelige individuen.

7 MTV's spin-off wordt rommelig met nieuwe host en co-hosts

Als kijkers dachten dat Ridiculousness wild, opwindend en gek was, is Messyness alle tinten extra en de gloednieuwe presentator en panelleden maken dingen spannender zonder iets achter te houden. Terwijl de show wordt gehost door Snooki, zijn er ook co-hosts van beroemdheden, Tori Spelling, Adam Rippon en Teddy Ray, die allemaal al een goede band hebben opgebouwd en genieten van hun ongefilterde tijd samen.

6 De gastheren bespreken hun eigen slordigheid

Deze gastheren kijken niet alleen naar hilarische videoclips van internet en genieten van de grappigste en meest rommelige momenten, ze bespreken ook de meest rommelige momenten van hun leven en carrière, die hen hebben geleid tot waar ze zijn en hoe ze het 'bezitten'. Na te zijn onderworpen aan publieke controle en controverse, schamen de sterren, vooral Tori en Snooki, zich niet om hun rotzooi te bekennen.

5 Verschillende look en feel voor setting en enscenering

Hoewel de originele show en de spin-off zijn gefilmd in Los Angeles, neemt de spin-off een andere, frisse en flamboyante route met hun gezellige loungestudio voor geklets en gelach. Hierdoor kunnen kijkers onmiskenbaar de levendigheid en dynamiek van de show ervaren, waardoor kijkers weten dat Messyness niet in de schaduw van Ridiculousness zou staan.

4 Wie heeft er een beroemde gast nodig als je een panel van Hollywood's Finest hebt?

Terwijl kijkers te zien krijgen hoe beroemdheden te zien zijn in de originele show en ze commentaar horen geven op gecategoriseerde videoclips, vertrouwt Messyness op zijn sterkrachtpatsers die in het paneel van de show zitten, variërend van acteur en realityster tot een Olympische medaillewinnaar en een komiek. Dit bankensemble van vier heeft het allemaal. Voor een show met de "meest losbandige clips", leveren deze gastheren verbazingwekkend.

3 Rommeligheid is herkenbaar en verbindt op vele niveaus met mensen

MTV heeft nogal wat reality-tv-shows gehad, zowel oude als nieuwe, waarmee kijkers contact hebben kunnen maken, en deze show is geen uitzondering. In een interview met CBS Local, gastheer van de show, merkte Snooki op: "Ik heb het gevoel dat veel mensen altijd proberen perfect te zijn en ze schrikken terug om te praten over de meest rommelige momenten in hun leven, maar in deze show omarmen we het en vier Het." Door de meest rommelige momenten van het leven van mensen te laten zien, maakt de show ze herkenbaar op de grappigste en meest hilarische manieren die mogelijk zijn, en dient als het rommelige model om je rommeligheid te omarmen.

2 Spin-off zorgt ervoor dat de sterren wild en opzwepend worden

In tegenstelling tot de originele show, lijkt het erop dat de spin-off de sterren laat drinken op de set en tijdens het filmen. Deze sterren willen gewoon plezier hebben, en dat is precies wat ze krijgen. Het over-the-top plezier en de vibes houden kijkers ongetwijfeld enthousiast. Niet alleen heeft Snooki gesproken over plezier maken en haar wijn drinken, Messy Mawma op de set, Tori plaatste ook een video van zichzelf op de set met een glas wijn. Werk en plezier hebben zojuist een geheel nieuwe betekenis gekregen voor deze sterren.

1 Rommelige sterren zijn verschenen op belachelijkheid

De sterren genieten van alle gekte die hun nieuwe show met zich meebrengt. Gastheer van de show, Snooki en panellid Adam Rippon zijn verschenen in hun ouderserie, Ridiculousness, voordat hun eigen show werd uitgezonden. Snooki hoopt dat hun spin-offshow net zo succesvol wordt als de originele show. Wie weet, misschien krijgen ze wel een miljoen seizoenen van hun show te doen!

Aanbevolen: