9 keer dat beroemdheden hun ouders op de rode loper brachten

Inhoudsopgave:

9 keer dat beroemdheden hun ouders op de rode loper brachten
9 keer dat beroemdheden hun ouders op de rode loper brachten
Anonim

De rode loper is vaak een plek voor beroemdheden om te pronken met hun belangrijke anderen en prachtige kleding, maar niet altijd. Sommige beroemdheden gebruiken de rode loper om te pronken met de mensen die hen daar hebben geholpen, hun ouders. Voor sterren waarvan de ouders offers hebben gebracht om hun dromen te verwezenlijken, kan de rode loper een manier zijn om hen te bedanken voor alles wat ze hebben gedaan. In andere gevallen kunnen beroemdheden gewoon hun moeder of vader aan hun zijde willen hebben voor ondersteuning.

In de loop der jaren is het steeds gebruikelijker geworden dat acteurs, zangers en andere publieke figuren arm in arm met een ouder over de rode loper lopen bij grote prijsuitreikingen. Het is bekend dat beroemdheden uit de A-lijst, zoals Bradley Cooper, altijd het plus één-slot vullen met een ouder. Wanneer sterren dit doen, resulteert dit meestal in echt schattige foto's en hartverwarmende momenten. Blijf lezen om 9 beroemdheden te zien die hun ouders op de rode loper hebben gebracht.

10 Ariana Grande

9

Ariana Grande poseert met ouders op de rode loper
Ariana Grande poseert met ouders op de rode loper

Ariana Grande bracht twee dates naar de Grammy's van 2020: haar moeder, Joan Grande, en vader, Edward Butera. Hoewel de ouders van de zanger in 2003 scheidden, deelden ze trots de rode loper met hun dochter. Sommige mensen waren verrast om Butera op het evenement te zien sinds Grande had gesproken over een ruzie met haar vader in 2019. Maar zijn verschijning aan haar zijde leek te suggereren dat de twee zich hadden verzoend, waardoor de knuffels en kusjes die ze deelden nog zoeter werden.

8 Dev Patel

Dev Patel bracht zijn moeder, Anita Patel, naar de Oscars van 2017 en het internet ontplofte. Genomineerd voor zijn werk in Lion poseerde de acteur trots met zijn moeder. Patel zag er prachtig uit in haar zwarte desi-outfit en kreeg veel liefdevolle blikken van haar zoon. De foto's van de rode loper van moeder en zoon leidden tot een stroom van steun op Twitter. De kijkers leken geraakt te worden door de band en de liefde van het paar.

7 Taylor Swift

Taylor Swift's moeder, Andrea Swift, is vanaf de eerste dag de grootste supporter van de zangeres en heeft haar altijd bijgestaan op de rode loper. Hoewel haar moeder een aantal evenementen heeft moeten missen vanwege ernstige gezondheidsproblemen, vindt Taylor een manier om het moment met haar te delen. Na het winnen van Best Family Feature bij de CMT Music Awards voor haar versie van The Best Day, tweette ze de video met het onderschrift "I LOVE YOU MOM."

6 Ahmir "Questlove" Thompson

Ahmir zoektochtliefde=
Ahmir zoektochtliefde=

Ahmir "Questlove" Thompson bracht zijn moeder, Jacqui Andrews, over de rode loper bij de 94e Academy Awards in 2022. Het duo was schattig terwijl ze over de rode loper liep, maar bereikte later in de ceremonie een nieuw niveau van hartverwarmend. Toen zijn film Summer Of Soul won voor beste documentaire, huilde een trotse Andrews en omhelsde haar zoon voordat hij het podium opliep om zijn prijs in ontvangst te nemen.

5 Blake Lively

Hoewel Ryan Reynolds Black Lively's gebruikelijke date is voor prijsuitreikingen, laat ze soms haar man thuis en neemt ze iemand anders mee. Lively heeft haar moeder, talentmanager en actrice Elaine Lively naar meerdere prijsuitreikingen gebracht. Ze heeft ook de rode loper gedeeld met haar schoonmoeder. In 2018 poseerden Lively, Reynolds en Tammy Reynolds voor enkele met sterren bezaaide familiefoto's bij de première van A Quiet Place.

4 Bradley Cooper

Bradley Cooper staat erom bekend zijn moeder, Gloria Campano, naar de rode loper te brengen. Omdat Cooper bijna altijd zijn moeder kiest als zijn Oscar-datum, is Campano zelf een beetje een beroemdheid geworden. De voormalige lokale nieuwslezeres maakt altijd een plons op de rode loper en poseert gewoon kostbaar naast haar veel grotere zoon.

3 Janelle Monae

Janelle Monae - die zij/zij voornaamwoorden gebruikt - heeft meerdere keren trots met hun moeder, Janet, op de rode loper geposeerd. De zangeres heeft openlijk gesproken over haar liefde en dankbaarheid voor haar moeder die veel offers heeft gebracht om haar te krijgen waar ze nu is. "Ze plaatste mij en mijn zus voor haar eigen behoeften, waarbij ze zowel haar eigen carrièrebeslissingen als haar comfort opofferde," zei Monae.

2 Florence Pugh

Florence Pugh bracht haar moeder, Deborah Mackin, en haar vader, Clinton Pugh, naar haar allereerste Oscars in 2020. Pugh werd genomineerd voor beste vrouwelijke bijrol voor haar rol in Little Women. Terwijl haar moeder er lief en opgewonden uitzag op de rode loper, vierden Pughs ouders later die avond hard. Pugh vertelde Jimmy Kimmel dat haar moeder high werd met Snoop Dog tijdens de afterparty van Madonna's Oscars.

1 Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio begon zijn moeder, Irmelin Indenbirken, naar de rode loper te brengen toen hij een kindacteur was en is nooit gestopt. Hoewel Indenbirken een vrij privépersoon is, lijkt ze altijd bereid haar zoon te steunen bij zijn vele op televisie uitgezonden prijsuitreikingen. De ster schrijft naar verluidt zijn succes toe aan zijn moeder, die zijn passie altijd heeft gesteund.

Aanbevolen: