8 keer dat dieren de schijnwerpers op de rode loper stalen

Inhoudsopgave:

8 keer dat dieren de schijnwerpers op de rode loper stalen
8 keer dat dieren de schijnwerpers op de rode loper stalen
Anonim

Met dezelfde beroemdheden die over de rode lopers lopen en strijden om de meeste aandacht met hun outfits, kan het behoorlijk eentonig worden en moeilijk voor hen om op te vallen, sommigen hebben de neiging gehad om dieren op de rode loper te brengen om de aandacht te trekken. Van veel beroemdheden is bekend dat ze extravagante bedragen uitgeven aan hun harige huisdieren, zodat ze net zo goed worden verzorgd als naaste familieleden en alle voordelen van hun weelderige levensstijl ontvangen. Soms zijn die voordelen dat ze betrokken zijn bij hun carrière of zelfs evenementen bijwonen met hen als plus één.

Hoewel deze dieren meer waren dan alleen accessoires op de rode loper, omdat ze deel uitmaakten van de familie van de beroemdheid, slagen ze er altijd in om hun baasjes te laten opvallen wanneer ze hen vergezellen. Het maakt niet uit hoeveel stijlfasen beroemdheden doorlopen, opvallen op de rode loper is moeilijk, het toevoegen van een dierlijk element kan hun stijl exotisch, schattig of zelfs gevaarlijk doen lijken. De legendarische dierenverzorger en milieuactivist Steve Irwin stond erom bekend exotische en gevaarlijke dieren overal mee naartoe te nemen om te laten zien dat ze bescherming verdienen. De natuurexpert maakte de dieren zijn stijl in tegenstelling tot de typische luxe Hollywoodmerken of dure maatpakken op maat.

9 Hoe de familie Irwin de erfenis van Steve Irwin levend houdt

De Irwin-familie
De Irwin-familie

Na de dood van hun vader in 2006 kozen de Irwin-kinderen ervoor om in de schijnwerpers te blijven en te werken aan de voortzetting van hun vaders erfenis van dierenbescherming. Robert en Bindi volgden hun vader op door hun dieren dicht bij zich te houden, terwijl ze altijd een aantal beschermde soorten bij zich hadden om te laten zien tijdens shows en op de rode loper. In tegenstelling tot hun vader, die altijd in zijn Australische dierenverzorgersuniform werd gezien, staan de kinderen erom bekend dat ze zich meer kleden voor hun uiterlijk op de rode loper.

8 'Lady & The Tramp'-sterren brengen beroemde personages tot leven

Lady and the Tramp sterren met Tessa Thompson en Justin Theroux
Lady and the Tramp sterren met Tessa Thompson en Justin Theroux

Een van de beroemdste Disney-klassiekers Lady and the Vagebond, werd tot leven gebracht op het grote scherm met de schattige pups Rose en Monte die respectievelijk de beroemde Lady en Vagebond speelden. Terwijl hun menselijke tegenhangers misschien een stylist nodig hebben, kunnen de filmsterpups sierlijk de schijnwerpers stelen met slechts een kwispelende staart. Rose en Monte waren gemakkelijk de favorieten van de fans bij de première van de live-action remake op DisneyPlus.

7 Paris Hilton rockt Barbiecore met haar pup

Paris Hilton-winkels in NYC met haar hond
Paris Hilton-winkels in NYC met haar hond

Erfgename Paris Hilton loopt voorop in de modescene sinds ze in de jaren 90 als socialite beroemd werd met haar eigen realityshows. Het mode-icoon is sinds het begin verbluffend op en naast de rode loper en inspireerde modetrends over de hele wereld. Enkele van haar meest stijlvolle momenten waren wanneer ze matcht met een van haar pelsbaby's die er op de een of andere manier in slagen om het uiterlijk van de ondernemer te verbeteren. Het is moeilijk te zeggen hoe ze beslist welke hond ze moet matchen met meer dan 10 kleine pups om uit te kiezen, ze zien er allemaal schattig uit als een tweeling met hun moeder.

6 Lisa Vanderpump-ontwerpen voor stijlvolle honden

Lisa Vanderpomp met haar hond
Lisa Vanderpomp met haar hond

Reality-tv-ster, Lisa Vanderpump heeft tijdens haar carrière veel zakelijke ondernemingen doorlopen, met als een van haar meer succesvolle ondernemingen Vanderpump Pets. In tegenstelling tot de vele beroemdheden die hun eigen modemerken proberen op te zetten, realiseerde Vanderpump zich dat ze kon ontwerpen voor honden, wat een gemakkelijkere onderneming was die succesvoller bleek te zijn. De actrice stapte onlangs zelfs op de rode loper met haar hond, die de schijnwerpers stal in hun eigen roze outfit, tijdens een evenement voor haar non-profitorganisatie Vanderpump Dogs.

5 Choupette was de ware soulmate van Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld met Choupette
Karl Lagerfeld met Choupette

Sinds hij zijn geliefde kat Choupette in 2011 cadeau kreeg, behandelde Chanel's creatief directeur Karl Lagerfeld de kat beter dan de meeste mensen die zijn huisdier verwennen met twee dienstmeisjes. De kat is door talloze tijdschriften geïnterviewd en heeft haar eigen sociale media op Instagram, waarbij de Duitse modeontwerper zelfs een keer heeft verklaard dat hij met haar zou trouwen als hij kon. Als een van de grootste beïnvloeders in de modewereld is het logisch dat zijn geliefde kat een modester zou worden op haar eigen manier modelleren met beroemde supermodellen.

4 Boxers, tijgers en duiven Oh My

Mike Tyson met een tijger
Mike Tyson met een tijger

Bokslegende Mike Tyson heeft altijd in de schijnwerpers gestaan vanwege zijn excentrieke smaak, maar een van zijn meest waanzinnige was toen hij drie witte Bengaalse tijgers als huisdier kocht. Hoewel de dieren enkele van de mooiste en meest majestueuze zijn, zijn ze ook een van de gevaarlijkste wezens op aarde. Het is gemakkelijk te begrijpen waarom hij snel overging van het fokken van de toproofdieren in ruil voor postduiven.

3 Kitty Purry krijgt meer liefde dan Katy Perry

Katy Perry met haar kat
Katy Perry met haar kat

Voordat haar geliefde kat in 2020 stierf, was de katachtige muzikanten een vaste klant tijdens haar tournees, vaak met bijna net zoveel bezoekers bij de meet-and-greets als de zangeres zelf. Kitty Purry, die zelfs een cameo maakte in de videoclip "I Kissed A Girl", was de naamgenoot van de beroemde singer-songwriter Katy Perry. De kat was een favoriet bij de fans en verscheen in veel referenties in eerdere Katy Perry-nummers en werd zelfs genomineerd voor een Teen Choice Award in 2009.

2 Toen David Harbor zijn co-ster probeerde te vermoorden

David Harbor in Stranger Things
David Harbor in Stranger Things

Terwijl de meeste beroemdheden die contact hadden met hun dierlijke mede-sterren of die hun huisdieren meebrachten naar evenementen, dol waren op de toevoeging van dieren in het wild, had Stranger Things-aluin David Harbor het moeilijk met zijn pelsgenoot. De acteur die een wereldwijde superster werd na zijn vertolking als Jim Hopper in de Netflix-serie, vroeg de producenten om de hond te doden die Byers' familiehuisdier, Chester, speelde. Chester was een schattige toevoeging aan de show waar personages zich zorgen over maakten na zijn verdwijning uit de show zonder uitleg, hoewel het lijkt alsof sommige van zijn co-sterren zijn vertrek helemaal niet erg vonden.

Aanbevolen: